Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

-orestis-

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  37
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

734 προβολές προφίλ

-orestis-'s Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/15)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Πρόσφατες Διακρίσεις

8

Φήμη

 1. Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση. Όταν στις ρυθμίσεις στο scaled αλλάζεις επιλογή, αλλάζεις ανάλυση; Ή απλά μεγαλώνει το περιεχόμενο; Δηλαδή αν πάρεις 4Κ 27” καταλαβαίνω ότι θα είναι μικρά. Αν επιλέξεις στο scaled 2Κ θα σου αλλάξει την ανάλυση ή θα στα κάνει να φαίνονται σαν 2Κ. Ρωτάω για να δω αν αξίζει να πάρει κάποιος 4Κ ή να πάρει κατευθείαν 2Κ. Δεν ξέρω αν έγινα κ σαφής .
 2. Το base model είναι… δεν θα με ένοιαζε αν δεν ήταν εταιρικό!
 3. την προηγούμενη βδομάδα μιλήσαμε μέσω e-mail και μου είπαν 4-6 εβδομάδες. και όπως ξανά είπα για να έχεις προτεραιότητα πρέπει να πληρώσεις.
 4. Εγώ επικοινώνησα με document. Αρκετά ευχαριστημένος. Αλλά ζητάνε 500€ προκαταβολή για να έχω προτεραιότητα. Και θέλω να το κόψω τιμολόγιο και δεν ψήνομαι για διαδικασίες. Γενικά στην Ελλάδα κάνεις το σταυρό σου και βλέπεις.
 5. οχι ρώτησα για το base model 14. τι να πω.
 6. ειλικρινά δε ξέρω τι να πω! εμένα στο chat πάντως είδες τι μου έγραψαν. και είχα ρωτήσει κ πέρυσι όταν πήρα iphone. μη μπλέξεις με λίγα λόγια.
 7. η καλύτερη στο θέμα εγγύησης η αμαζον. όπως είδες ότι φεύγει από αυτούς έχει 2 χρόνια.
 8. Μίλησα και με αυτούς. Όπως βλέπεις 1 χρόνο εγγύηση. και καθυστέρηση στη παραλαβή.
 9. δε ξέρω αν φαίνονται τα στιγμιότυπα πως γίνεται αυτό. προσπαθώ να βρω τον καλύτερο και πιο οικονομικό τρόπο και έχω χαώσει.
 10. μίλησα χθες μαζί τους. συγκεκριμένα 2 φορές κιόλας. 2 χρόνια μου είπαν κ οι δυο στο chat. και γενικά από αγορές μου από το Amazon αυτό ξέρω. Αν ξέρεις κάτι διαφορετικό οκ.
 11. Amazon από μένα που θα πάρεις και 2 χρόνια εγγύηση από αυτούς. απλά θα πάρεις κ γερμανικό πληκτρολόγιο επειδή πολλά έχω διαβάσει. το apple care αφού είναι από Κύπρο θα ισχύει Ελλάδα; επίσης είναι για 3 χρόνια ε;
 12. Χθες μίλησα μαζί τους. Και μου λέει με απόδειξη λιανικής έχεις 2 χρόνια εγγύηση αλλά με τιμολόγιο έχεις 1. Δεν μου είπε δεν μπορείς να πάρεις με λιανική.
 13. Κατάλαβα! Ο καθένας ότι θέλει καταλαβαίνει κ πράττει! Amazon κ ησυχασες…
 14. Α δεν το ήξερα. Μπορείς όμως μετά από τους δικούς μας να πάρεις; ή αρχίζουν μα μου σου του;
 15. γιατί στη Κύπρο χωρίς Apple Care; εννοώ γιατί αν το αγοράσεις από Ελλάδα θες ενώ από Κύπρο όχι. Προβληματίζομαι και εγώ γενικά και ψάχνομαι.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.