Προς το περιεχόμενο

Digi713

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  10
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

7 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Digi713

 • Κατάταξη
  Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

456 προβολές προφίλ
 1. Τίποτα δεν είναι θράσος για τον νέο χρήστη. Ειναι αδαής και εσύ είσαι εκεί για να τον βοηθήσεις. Δεν είναι η δουλειά σου να λες αλήθειες, να ειρωνεύεσαι και να "γράφεις πράγματα ανοιχτά". Δεν με ενδιαφέρει να βγω απο πάνω, αλλά να χρησιμοποιήσω μία πλατφόρμα χωρίς προβλήματα και χωρίς κούραση. Σε χιλιάδες forum posts έτσι και σε αυτό γίνεται, δεν ειναι η πρώτη φορά και δεν πρόκειται να είναι η τελευταία. Έκανες νέο μεγάλο release στο οποίο αλλάζει το functionality πολλών υπηρεσιών. Η δουλειά κάθε moderator είναι να απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις των χρηστών με τον ίδιο τρόπο και την ίδια συμπεριφορά όχι να τους βρίζει. Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια, ήταν διαφωτιστική.
 2. Αγαπητέ Snoob είμαι απλός χρήστης και είσαι Moderator. Αυτή είναι και η δουλειά σου. Ειδικά σε νέα μεγάλα releases αυτο θα κάνεις για μέρες μέχρι μήνα και βάλε. Δεν εχει περάσει καν μήνας, δώστου λίγο χρόνο πριν αρχίσεις να τσαντίζεσαι. Αν αυτό δεν δουλεύει τότε βρες κάποιο τρόπο αντί για "παραθέσεις" να κάνεις "pin" σημαντικές απαντήσεις σε forum post. Μία άλλη ιδέα θα ήταν να μπορώ να δω στο συγκεκριμένο ποστ όλες τις απαντήσεις απο moderators. Συγγνώμη αλλά η αντιμετώπισή σου είναι τουλάχιστον αντιεπαγγελματική. Αντιπροσωπεύεις τη φωνή του Insomnia, σκέψου το καλύτερα πριν ξεσπάς.
 3. Κατι λέει αυτό. Ούτε εσύ θα έπρεπε να μπεις στην διαδικασία να το εξηγησεις 15 φορές ούτε τόσοι χρήστες να έχουν πρόβλημα και να το ψάχνουν σε φόρουμ. Πάμε τώρα στην αγγελία και στο πρόβλημα το οποίο εγώ έχω : στην εξήγηση δεν γίνεται σαφές ( για εμένα τουλάχιστον ) το τι συμβαίνει με αγγελίες που έχουν ας πουμε 7 αντικείμενα άρα 7 αγοραστές και 1 πωλητή ( αυτόν τον οποίο δηλαδή έφτιαξε την αγγελία και πουλάει τα αντικείμενα ). Mε βάση αυτά που λες σε άλλη απάντηση σου ισχύει το εξής : "Μετά τη μετάβαση στη νέα πλατφόρμα, σε κάθε αγγελία μπαίνει μόνο μία αξιολόγηση." Άρα σε μία αγγελία με πολλαπλά αντικείμενα μόνο ένας αγοραστής μπορεί να πάρει αξιολόγηση. Και πάλι αν δεν καταλαβαίνω καλά κάτι πες μου.
 4. Εγώ αγόρασα κάτι από ένα μέλος. Η αγγελία του έχει κλείσει και δεν βρίσκω πουθενά να του κάνω αξιολόγηση. Αντίστοιχα δεν βρήκα πουθενα στο profile του να του κανω αξιολόγηση. Παλιότερα στην ίδια αγγελία και εγώ και αυτός κάναμε αξιολόγηση ο ένας στον άλλο. Τώρα όμως δεν μπορώ να βρω κάποιο τρόπο. Μπορεί απλά να μην έχω βρει το τρόπο ακόμα. Αλλά το ότι ψάχνω τόσο πολύ σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα με το UI (τουλάχιστον) του νέου συστήματος. Αν υπάρχει κάποιος τρόπος όμως πες μου γιατι εγώ δεν μπόρεσα να τον βρω μετά από 5 λεπτά ψάξιμο ( και για οποιοδίποτε site αυτο ειναι πολυ για να το χαρακτηρίσει κάποιος ως δύσχρηστο )
 5. Ένα πρόβλημα που υπάρχει με το καινούργιο σύστημα είναι πως τώρα οι αγοραστές δεν μπορούν να πάρουν αξιολογήσεις. Ούτε θετικές (και άντε αυτό ας πουμε οτι δεν ειναι πρόβλημα) αλλά ούτε και αρνητικές!!
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.