Προς το περιεχόμενο

tryf3

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  84
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

38 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ tryf3

 • Κατάταξη
  Advanced Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

586 προβολές προφίλ
 1. tryf3

  Nonda zus obd στα 8.42 ευρώ

  Τελικά σε opel astra του 2005 βρήκε επιβεβαιωμενο σφάλμα. Το ίδιο ακριβώς βρήκαν με το διαγνωστικό στο συνεργείο.
 2. tryf3

  Nonda zus obd στα 8.42 ευρώ

  Σκαναρα με nonda κανένα σφάλμα. Σκαναρα με vcds σφάλμα στο maf. Αν δε βρίσκει ούτε τα σφάλματα τότε πραγματικά είναι για πέταμα.
 3. tryf3

  Nonda zus obd στα 8.42 ευρώ

  Και σε μένα ήρθε το ίδιο μήνυμα! Λογικά κάτι κάναμε. Απειλήστε τους με καταγγελία παιδιά. Εγώ έτσι έκανα. Παρόλο που έχω πάρει refund, αν τελικά παραλάβω θα τους επιστρέψω τα χρήματα. Να είμαστε σωστοί για να μας στέλνουν.
 4. tryf3

  Nonda zus obd στα 8.42 ευρώ

  Λοιπόν μου απάντησαν ότι η εκτίμηση είναι του τελωνειακου υπαλλήλου και τους ζήτησα το ονομα για να γίνει καταγγελία. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν πρέπει να το αφήσουμε έτσι. Αν από εδώ και πέρα ο κάθε υπάλληλος εκτιμαει οπως του καπνίσει δε θα μπορούμε να παραγγειλουμε τίποτα εκτός ΕΕ στο τέλος.
 5. tryf3

  Nonda zus obd στα 8.42 ευρώ

  Εγώ τους έγραψα αυτά που λέει ο φίλος ζητώντας ονοματεπώνυμο και ότι επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματος μου. Στείλτε όλοι να δούμε τι θα γίνει!
 6. tryf3

  Nonda zus obd στα 8.42 ευρώ

  Αν τους πούμε έτσι για το γαμωτο να εκτελωνιστει και δεν το παραλάβουμε ποτέ θα έχουμε κάποια κύρωση;
 7. tryf3

  Nonda zus obd στα 8.42 ευρώ

  Σε εμένα που το έχω παραγγείλει από Απρίλιο είναι από 8 Ιουλίου σε αναμονή για τελωνειακο έλεγχο! Παρόλα αυτά έχω πάρει κανονικά refund. Ειναι και οι Κινέζοι αργοπορημενοι αλλά και οι δικοί μας δεν πάνε πίσω.
 8. tryf3

  Nonda zus obd στα 8.42 ευρώ

  Ζήτησα και εγώ τελικά refund και σε δύο μέρες υπάρχει η επιστροφή στο PayPal αλλά σε εκκρεμότητα. Βέβαια μου έστειλαν και mail με κουπόνι 10 ευρώ αν το προωθήσω σε Twitter /fb το λινκ από το site τους. Καλοστημενη διαφημιστική κομπίνα μυρίζομαι.
 9. Από cdkeys λογικά θα κάνει και για Mac ε; Γιατί γράφει για PC.
 10. Να υποθέσω ότι σε αυτήν την τιμή το panel της είναι ips;
 11. tryf3

  Nonda zus obd στα 8.42 ευρώ

  Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει κάποια στιγμή; Δεν το βιάζομαι και το χρειάζομαι γενικότερα. Δεν το παρέλαβε κανείς ακόμα;
 12. Με ποια λογική δε μείωσαν και τη συνδρομή στο μισό όλο αυτό το διάστημα; Μόνο την ποιότητα μείωσαν; Όλοι έδιναν δώρα και προσφορές όλο αυτό το διάστημα και το Netflix βγηκε κερδισμενο. Μεγαλο φαουλ απο μερους του. Απο μενα εχει φαει κιτρινη καρτα. Αλλη μια και εχει φυγει.
 13. Σε LG oled c8 65'' στα 2.70 που βλέπω τεράστια διαφορά παρατήρησα. Πολύ ξενερα και ελπίζω να το επαναφέρουν σύντομα!
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.