Προς το περιεχόμενο

aris1964

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

    151
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

    100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

81 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ aris1964

  • Κατάταξη
    Senior Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Athens

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

2.278 προβολές προφίλ
  1. aris1964

    iPad 7 γενιάς 32Gb gold ημερών

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/09/2020 10:52 μμ

    • ΠΩΛΗΣΗ
    • ΝΕΟ

    Πωλείται iPad 7 γενιάς 10,2 ιντσών,32gb, χρυσό ,αγορά 15/9/2020 από μεγάλο κατάστημα λιανικής,καινούργιο στο κουτί του, 300,00 ευρώ Είμαι Αθήνα,κέντρο,παρακαλώ όχι ανταλλαγές και παζάρια. Ευχαριστώ, Αρης.

    300,00 €

  2. Το είχα αγοράσει σε προηγούμενο ξεστοκάρισμα Γερμανού,καμμία 50 ευρώ,πάνε σχεδόν 4 χρόνια από τότε. Καπου σε κάποιο συρτάρι είναι ξεχασμένο.
  3. aris1964

    Ψησταρια Υγραεριου

    Σήμερα το menu είχε κότσι χοιρινό στη κοτοπουλιερα της weber, φαγώθηκε χαλαρά😀
  4. aris1964

    Ψησταρια Υγραεριου

    Δεκτό,περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
  5. aris1964

    Ψησταρια Υγραεριου

    Το έπαθα και εγώ όταν δοκίμασα να ψήσω απευθείας στην πέτρα χωρίς το ταψάκι που είχε μέσα στην συσκευασία,εάν πέσουν υλικά θέλει κατευθείαν ξύσιμο να μην κολλήσουν στην πέτρα.Καλο είναι γύρω γύρω να μαζέψεις την ζύμη σε στυλ πινερλί,αν και θέλει πιστεύω φτυαράκι για να κάτσει σωστά στην πέτρα.Η πέτρα πλένετε αν και μαυρίζει συνέχεια με τον καιρό,όπως φαίνεται.
  6. aris1964

    Ψησταρια Υγραεριου

    Και όμως η τσιπούρα για να βγει όμορφα ξεροψημένη μέσα και έξω, με γεύση σαν να ψήθηκε σε κάρβουνο τέτοια θερμοκρασία θέλει,(250 ήταν το μάξιμουμ που είδα,220-230 ήταν η θερμοκρασία άμεσο ψήσιμο,2 καυστήρες στην μέση )αν την κανείς σε μικρότερη η γεύση της μοιάζει λες και βγήκε από τον φούρνο της κουζίνας,που εμενα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Δυστυχως φωτό δεν έχω για 3 που έψησα σήμερα,φαγώθηκαν άμεσα ,έχω όμως από κάτι πίτσες που έψησα καπάκι μετά γιατί το ψάρι δεν μας έπιασε 😂
  7. aris1964

    Ψησταρια Υγραεριου

    Έτσι όπως βλέπω το ψάρι,ήθελε παραπάνω ψήσιμο για να βγει τραγανή η πέτσα,εγώ σήμερα έψησα τσιπούρες σε μέγεθος σαν το λαβράκι σου στους 230-250 βαθμούς,12 λεπτά από την μία και 12 λεπτά από την άλλη,κανένα άλλο γύρισμα και βγήκαν άψογα. Ψεκάζω πριν ,την σχάρα ζεστή ,με ένα αντικολλητικό λαδάκι της Weber,και δεν μένει στην σχάρα ούτε ίχνος από το ψάρι κατά το ψήσιμο.
  8. aris1964

    Ψησταρια Υγραεριου

    Το χερούλι δεν καίει(σε εμένα προσωπικά που την έχω αφήσει να κάψει στο full κανά μισάωρο),η ψησταριά καίει στα πλαϊνά δίπλα από τα ράφια ,εκεί θέλει προσοχή και βέβαια το καπάκι,αλλά αυτά είναι σημεία που δεν τα πιάνεις όταν ψήνεις. Το μοναδικό μειονέκτημα στην ψησταριά που έχω βρει είναι ότι βρωμίζει εύκολα,και το καθάρισμα είναι μανίκι, γιατί ο πάτος δεν βγαίνει δυστυχώς.
  9. Η συγκεκριμένη δεν μετράει κατανάλωση.
  10. aris1964

    Ψησταρια Υγραεριου

    Ζύμη pillsbury,η λεπτή,πέτρα πίτσας η Weber https://www.you.gr/kipos-ergaleia-diy/psistaries-bbq/axesouar-barmpekiou-(1)/petra-gia-pizza-weber-strongyli-36,5cm?source=referrals.
  11. aris1964

    Ψησταρια Υγραεριου

    20 λεπτά προθέρμανση στο full,σχεδόν 300 βαθμούς,και μετά 10 λεπτά ψήσιμο. Την έψησα παρέα με το αλουμινένιο ταψακι που έχει, δεν ξέρω αν έκανα σωστά ,σε video sto youtube ,γίνεται και χωρίς αυτό,έγινε λες και βγήκε από ξυλοφουρνο,ίσως ήθελε 1-2 λεπτά λιγότερο,ζύμη ετοιματζιδικη,γεύση όμως άριστη, αποτυχία σε ψήσιμο καμμία ακόμα.
  12. aris1964

    Ψησταρια Υγραεριου

    Πρώτη προσπάθεια ψησίματος πίτσας στη πέτρα,οπτικά φαίνεται καλή😋
  13. aris1964

    Ψησταρια Υγραεριου

    Εγώ πάντως διαβάζοντας τις 100+σελίδες της ενότητας,δεν μπόρεσα δυστυχώς (γιατί πόνεσε τελικά η τσέπη μου με την Weber),να βρω έστω και ένα λόγο να αγοράσω κάτι φθηνότερο με 200 ευρώ που αναφέρεις.Πιο πολύ για πεταμένα λεφτά θα ήταν η αγορά μιας τέτοιας ψησταριάς ,έτσι τουλάχιστον εγώ κατάλαβα, Δεν είδα ,εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων φωτογραφίες από φθηνές πλην τίμιες ψησταριές να ψήνουν όμορφα και ποιοτικά διάφορα καλούδια,δεν διάβασα θετικά σχόλια ,περισσότερα μπερδεύτηκα με τις φθηνές. Προσωπικά έχω μεγάλη ψησταριά με κάρβουνα ,χτιστή,που έχω ψήσει πολλές φορές από αρνιά και κοκορέτσια,μέχρι απλά 2 χοιρινές.Τα τελευταία όμως χρόνια ,λόγω βαρεμάρας(περνάν και τα άτιμα τα χρόνια),έψηνα σε μια ταπεινή ηλεκτρική tefal,αυτή με το νερό από κάτω σχεδόν 2 φορές την εβδομάδα ,καταργώντας ουσιαστικά τα κάρβουνα,αλλά εγώ έψηνα και οι άλλοι έτρωγαν 😀,λόγω μικρού χώρου ψησίματος. Το να έδινα 200 ευρώ για 2- 3 χρόνια και μετά άλλα όπως αναφέρεις,δεν θα το έκανα ποτέ ,έμενα και με την ηλεκτρική του πενηντάρικου. Δεν ξέρω για όλες τις μάρκες ,δεν είμαι ειδικός ,αλλά πιστεύω ότι μια ποιοτική ψησταριά υγραερίου,σε ένα μπαλκόνι αντικαθιστά την ηλεκτρική κουζίνα σε πολύ μεγάλο βαθμό,και η απόσβεση των χρημάτων γίνεται πολύ-πολύ γρήγορα,φθάνει να σου αρέσει το ψήσιμο και να ψήνεις συχνά. Και κάτι τελευταίο ,συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα ,εγώ διαφορά στην γεύση από κάρβουνα δεν βρίσκω,και θεωρώ πιο μαγκιά σε εισαγωγικά να ψήσεις σωστά στο κάρβουνο ,παρά σε μια καλή ψησταριά υγραερίου που ζεσταίνεται αμέσως,ψήνει παντού ομοιόμορφα,με θερμόμετρο που σου δείχνει άμεσα την θερμοκρασία,και που την ρυθμίζεις εσύ όπως θέλεις,η υγραερίου θεωρώ είναι ότι καλύτερο για αρχάριους ψήστες.
  14. aris1964

    Ψησταρια Υγραεριου

    Σήμερα δεύτερο ψήσιμο κοτόπουλου στο σκεύος της weber, διαφορετικό μαριναρισμα (seasoning mix for takos),και λαδολεμονο στο κουτάκι,διαφορετική γεύση,τρομερά τραγανή πέτσα,70 λεπτά στους 200 με 230 βαθμούς,ζουμερο, τέλειο,ούτε καθάρισμα ούτε τίποτα μετά,καθαρό σπίτι,στον φούρνο ντουμανιαζε ο τόπος,δεν παίζεται η ευκολία και το γευστικό αποτέλεσμα της ψησταριάς.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.