Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

andreas314p

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  308
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

308 Excellent

Σχετικά με andreas314p

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 14/05/1980

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.378 προβολές προφίλ
 1. Ρε παιδιά TRX TRON, stellar , τα μικρότερα fees για μεταφορά από ένα ανταλακτηριο σε άλλο
 2. Έκανα 2 αναλήψεις και είναι όλα οκ sepa χωρίς χρέωση από CDC αλλά 3 ευρώ η εθνική (κλέφτες)έχει και ευρωπαϊκή άδεια
 3. Καλά είναι αυτά, αλλά τα ps5 που είναι?
 4. Εσύ θα πρέπει να ήξερες ότι τα λεφτά που καταθέτεις στην καλή σου τραπεζα ,τα δανείζουν 10 φορές το ποσό που έβαλες παίρνουν τόκο βγάζουν χρήμα και εσύ παίρνεις 0.01% . Υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβες? Που κολλάει ο πληθωρισμός? Μίλησε κανείς για πληθωρισμό? Ο πληθωρισμός ειναι συμφωνήμενος 2% τον χρόνο! (Περιπου). Οπότε τα λεφτά σου χάνουν αξία κάθε χρόνο. Έχει πολλά δωρεάν βιντεάκια να μάθεις λίγο χρηματοοικονομικά! Διάβασε λίγο ασχολήσου πρώτα και μετά μιλάς!
 5. Άκουσα καλά? Ρώτησε αν το bitcoin διαιρείται? Πλάκα κάνουμε! Γιατί του απαντάτε?
 6. Υπάρχει ήδη δανεισμός με πολύ μικρά επιτόκια! Επίσης μπορείς και εσύ να βάλεις τα λεφτά σου για δανεισμό και να κερδίσεις και εσύ από τους τόκους! Ακριβώς το αντίθετο δηλαδή από αυτό που κάνουν οι τράπεζες! Παίρνουν τα λεφτά σου τα δανείζουν βγάζουν χρήμα και εσύ παίρνεις 0.01%τοκο
 7. Οι άρχοντες φοβήθηκαν μην πάθουνε ζημιά και την κουτάλα χάσουνε μαζί με τα ζουμιά! Που λέει και το άσμα! Νομίζετε ότι γνωρίζουν πολλά για τα κρυπτο αυτοί οι άνθρωποι? Τώρα μαθαίνουν αλλά είναι αργά. Άλλη μια δήλωση απελπισίας! Για μένα ευχής έργον να κλείσουν όλες οι τοκογλυφικες τράπεζες και να πάνε στο καλό τα golden Boys! Φτάνει πια ! Οι τράπεζες είναι μεσάζοντες για τις κεντρικές τράπεζες! Αν πάνε όλα καλά οι κεντρικές τράπεζες δεν θα έχουν ανάγκη μεσάζοντες! Υγ εγώ μόλις έρθει η μεγάλη πτώση θα παρω κρυπτο ! Οι άλλοι που δεν πιστεύουν να πάρουν μετοχες Πειραιώς και εθνικη !
 8. 100 φορές έχει γραφτεί το BITCOIN δεν είναι εντελώς ανώνυμο! Οι διαδρομές του υπάρχουν και έχουν πιάσει πολλούς έτσι με ειδικά λογισμικά πολύ πιο εύκολα από το ευρώ δολάριο! Προσπάθησε λίγο να καταλάβεις. Με το BITCOIN δεν κρύβεσαι. Με MONERO ίσως αλλά βγάλτο από το μυαλό σου αυτό! Ξέχασε το ! Έχει απαντηθεί πολλές φορές! Κάνε επανεκκίνηση αν χρειαστεί γιατί κάπου υπάρχει κόλλημα! Μην το αναφέρεις ξανά! Σε παρακαλώ πες κάτι άλλο όχι όμως αυτό! Πονάνε τα μάτια μου . PLEASE!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.