Προς το περιεχόμενο

seph1r0th

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  10
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ seph1r0th

 • Κατάταξη
  Member
 1. seph1r0th

  Πρόβλημα με taskbar/explorer!?!?!?

  παιδιά τελικά το πρόβλημα νομίζω ήταν το ποντίκι είχα roccat kova+ και το άλλαξα με ένα απλό ποντίκι ακόμα το πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε. Eπίσης αυτό που πρόσεξα είναι οτι στο post έβγαζε μύνημα οτι αναγνώριζε 1 πληκτρολόγιο και 2 ποντίκια (οταν είχα το roccat) με το άλλο ποντίκι αναγώρίζει μονο 1 ποντίκι αρα λογικά αυτό είναι το πρόβλημα. Αλλα γιατί υπάρχει αυτό το πρόβλημα?? Συγχίζει τα drivers το windows?? Δέν θέλω να πάει άδικα το roccat 70 ευρώ το πήρα για gaming.
 2. seph1r0th

  Πρόβλημα με taskbar/explorer!?!?!?

  θα δοκιμάσω να βάλω ps2 παρά usb πληκτολόγιο και θα σας ενημερώσω, το πρόβλημα δεν εμφανίζετε συνέχεια γι'αυτό θα το δοκιμάσω και θα σας πώ άυριο πρωί το πληκτρολόγιο δέν είναι βρήκα και ποντίκι τώρα να το δοκιμάσω και αυτό
 3. seph1r0th

  Πρόβλημα με taskbar/explorer!?!?!?

  το sfc δέν βρήκε error pff :/
 4. seph1r0th

  Πρόβλημα με taskbar/explorer!?!?!?

  Στα αγγλικά?? system restore?
 5. seph1r0th

  Πρόβλημα με taskbar/explorer!?!?!?

  Η αλήθεια είναι όχι δεν δοκίμασα άλλο αφού δουλεύει κανονικά το mouse, το πρόβλημα εμφανίζεται πάνω σ'άνεμο. Oπως είπα και στην αρχή του θέματος μπορώ να χειρηστώ τα πάντα εχτός το taskbar και την γραμμή minimize/max/close όταν εμφανιστέι το πρόβλημα. Αν ανοίξω ενα φακελο μπορώ να χειριστω τα δεδομένα μέσα του. Anyway θα δοκιμάσω και δέυτερο ποντίκι απλά για να΄μαστε σίγουροι όταν πάω σπίτι.
 6. seph1r0th

  Πρόβλημα με taskbar/explorer!?!?!?

  Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, αυτή είναι μια λύση όμως είναι προσωρινή, το πρόβλημα στο επόμενο restart θα επιστρέψει. Εγώ ψάχνω την αιτία τού προβλήματος και σκέφτομαι (απο την στιγμή που το πρόβλημα υπάρχει και σε 2 διαφορετικούς δίσκους με διαφορετικά λειτουργικά) αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την μητρική καρτα ή τα drivers που μου βάζει το windows :/
 7. seph1r0th

  Πρόβλημα με taskbar/explorer!?!?!?

  Η αλήθεια δεν θυμάμαι αν το κάνει και στα προγράμματα αλλα η γραμμή εργασιών δεν λειτουργέι καθόλου (μεχρι να ανοίξω task manager), και τι ρόλο παίζει αν είναι κλειδωμένο?
 8. seph1r0th

  Πρόβλημα με taskbar/explorer!?!?!?

  Το κάνει και σε safe mode το πρόβλημα
 9. Παιδιά δέν είμαι σίγουρος αν είναι software ή hardware το πρόβλημα, αλλά είναι το εξής. Έχω windows7 64bit και χθές κάτι έπαθε και δέν με άφεινε να κλέισω ενα ανοικτό παράθυρο... π.χ. Άνοίγω My Documents, μπορώ να χρισημοποιησω ο,τι υπάρχει στο folder αλλα δν μπορώ να πατήσω minimize/max/close και επίσης δεν λειτουργά όυτε το taskbar.... Η μόνη λύση που βρήκα προς το παρόν είναι ctrl+alt+del και να ανοιγω το task manager, όταν ανοίξω task manager λειτουργά κανονικά. Επειδή έψαξα σε πολλά φόρουμς και δέν βρήκα λύση έκανα format άλλο δίσκο και έβαλα windows 8 και πάλι κάνει το ίδιο πρόβλημα!!! Σε διαφορετικό δισκο με διαφορετικο λογισμικο!!! το PC μου είναι CPU quad core 2.5Ghz 6gb ram gfx: nvidia gtx 560ti psu: xfx 750w mb: asus p5q3-deluxe (αρχάια)
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.