Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Ison_

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  114
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

617 Excellent

Σχετικά με Ison_

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.975 προβολές προφίλ
 1. Ison_

  Καιρικά

  Στο ερώτημα χειμώνας ή καλοκαίρι η σωστή απάντηση είναι άνοιξη.
 2. Ison_

  Καιρικά

  Καλά ζέστη έχει μέχρι τον Δεκέμβριο. Έχει γίνει meme ότι στολίζουμε δέντρο με κοντομάνικο. Αλλά πολύ ζέστη-καύσωνα να μην μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ ευτυχώς κάνει μέχρι Ιούλιο άντε και Αύγουστο. Εκτός αν έχω ξεχάσει εντελώς αυτό που λες για τον περσινό Σεπτέμβριο.
 3. Ison_

  Καιρικά

  Νομίζω πέρυσι ή πρόπερσι είχε ξανακάνει ζέστες αρχές Αυγούστου. Αλλά ήταν και οι τελευταίες του καλοκαιριού. Μετά πιάνουν για τα καλά τα μελτέμια, είναι και η μέρα ήδη μικρότερη. Βέβαια λόγω κλιματικής αλλαγής ίσως πρέπει να μη τα θεωρούμε δεδομένα κι αυτά πια. Πιο πολύ όμως με ανησυχεί η ανομβρία. Από τις αρχές του χρόνου οι βροχές ήταν ελάχιστες και στις Κυκλάδες τραβάνε μεγάλο ζόρι αυτή τη στιγμή με τα αποθέματα.
 4. Ison_

  Καιρικά

  Η υγρασία κάνει τη ζέστη πολύ ανυπόφορη. Ευτυχώς τα ελληνικά καλοκαίρια είναι πολύ ξηρά γενικά.
 5. Γιατί δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα το τι επιλέγει κάποιος να φάει; Μπορείς φυσικά να έχεις άποψη για το βεγκανισμό, αλλά η αποστροφή που νιώθεις για κάτι που δεν καταλαβαίνεις θέλει δουλίτσα με τον εαυτό σου.
 6. Όταν με το καλό ξεμπλέξεις έχω μια συμβουλή για το μέλλον την οποία αν θες την κρατάς αν θες την πετάς: μην κάθεστε σε μια δουλειά τέτοιας αχρειότητας όσο ανάγκη και να έχετε τα χρήματα. Φύγετε μόλις δείτε τα πρώτα «συμπτώματα». Φοβάστε ότι δε θα ξαναβρείτε τέτοια δουλειά με μαύρα και απλήρωτα δώρα; Παντού μπορείτε να ξαναβρείτε τέτοιες άθλιες δουλειές, δεν υπάρχει ρίσκο. Το ρίσκο είναι όσο κάθεστε και φεύγουν τα καλύτερά σας χρόνια και χαλάει η ψυχική σας υγεία.
 7. Γιατί δεν το διαμορφώνεις σαν πεζούλες αλά Κυκλάδες στυλ; Λύνει τα προβλήματα της περίπτωσής σου και είναι και πιο όμορφο κατά τη γνώμη μου.
 8. Τα ρεβίθια τα κάνω με λεμόνι και ντομάτα. Και κύμινο.
 9. Ison_

  Καιρικά

  To άρθρο αναφερόταν στη διάρκεια όχι το ύψος.
 10. Για τον καθαρισμό αέρα δεν ξέρω να σου πω, αλλά για την αφύγρανση να ξέρεις ότι όσο πιο χαμηλή η υγρασία και η θερμοκρασία του σπιτιού τόσο πιο μη αποδοτική η αφύγρανση (με συμπιεστή). Με θερμοκρασίες στο σπίτι κάτω από 15 και υγρασία κάτω από 50% παίζει ο αφυγραντήρας να μη βγάζει σταγόνα.
 11. Ison_

  Καιρικά

  Προσδοκία είναι, όχι άγχος, και δεν είναι κατακριτέο να σου αρέσει η θετική πλευρά του χιονιού.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.