Προς το περιεχόμενο

george1807

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  885
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

872 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με george1807

 • Κατάταξη
  Senior Member

Ιστοσελίδα

 • Website URL
  https://tech4greece.gr

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.287 προβολές προφίλ
 1. Καλησπέρα, από την προσθήκη χρημάτων στην αρχική σελίδα, επιλέγεις κάρτα και μετά εισάγεις τα στοιχεία της κάρτας της εθνικής.
 2. Ναι, είναι αρκετά σοβαρό. Θα είσαι πολύ τυχερός αν τη γλιτώσεις.
 3. george1807

  Έκδοση Διαβατηριού

  Καλό τρολ σου έριξαν. Φαίνεται βαριούνται πολύ στο αρμόδιο γραφείο διαβατηρίων σου. Και εγώ μια χαρά έβγαλα πριν 1,5 μήνα.
 4. george1807

  Τηλεφωνικό spam

  Σωστά το αναφέρεις αλλά δεν θα έπρεπε καν να ενταχθείς σε αυτό πλέον. Το gdpr ξεκαθάρισε το τι ισχύει. Σε καλεί μόνο όποιος του έχεις δώσει συγκατάθεση. Αλλιώς καταγγελία κατευθείαν αν έχεις τη διάθεση.
 5. george1807

  The mart - Φοιτητες

  Αφού το Mart πλέον διαφημίζει ότι μπορεί να πάει ο καθένας. Έχω πάει κανονικά. Το makro παλιά δεν έβαζε τον καθένα μέσα. Τωρα ως Mart τους δέχονται.
 6. george1807

  The mart - Φοιτητες

  Γίνεται να μπει οποιοσδήποτε που δεν έχει επαγγελματικό αφμ
 7. george1807

  Sky express εμπειρίες

  Γενικά αυτό δεν έχει να κάνει με τον αερομεταφορέα και δεν είναι κακό. Σημαίνει πως υπάρχει κίνηση στο εκάστοτε αεροδρόμιο ή ότι οι συνθήκες προσγείωσης είναι δύσκολες.
 8. Φτιάξε νέο λογαριασμό με leva (από την αρχική σελίδα εκεί που λέει το υπόλοιπο του λογαριασμού σου και έχει το εικονίδιο της χώρας του νομίσματος) και μετέφερε χρήματα εκεί από τον euro λογαριασμό σου.
 9. Πάντως και γρήγορη να μην ήταν η απορία όποιος ξέρει και μπορεί θα απαντήσει. Μη σε ανησυχεί αυτό και το βάζεις σε κάθε τίτλο 🤪
 10. Στην Ελλάδα χρεώνουν οι ελληνικές τράπεζες. Στο εξωτερικό μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει κάποια χρέωση σε ανάληψη από ΑΤΜ. Φυσικά μέσα στα ανάλογα δωρεάν πλαίσια του κάθε προγράμματος, 200€,400€,600€ κλπ
 11. george1807

  Θυμα phising

  Άρα δεν έγινε μεταφορά σε iban της Revolut. Αυτός που πήρε τα στοιχεία σου έκανε top up στο λογαριασμό του στη Revolut και σου χρέωσε την κάρτα.
 12. Ένα παλιό ψυγείο και πιο πολλά watt καταναλώνει, και περισσότερο χρόνο θέλει για να φτάσει ή να διατηρήσει την επιθυμητή θερμοκρασία.
 13. Όλα αυτά αντικειμενικά δείχνουν τη θερμοκρασία του μετώπου τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αν είναι χειμώνας και φυσάει κρύος αέρας θα σε δείχνει υποθερμικο. Αν είναι καλοκαίρι και σε βαράει ο ήλιος θα σε δείχνει με πυρετό. Ίσως έχει νόημα αν είσαι σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον με κλιματισμό και κάθεσαι μέσα εκεί κάνα δίωρο πρώτα.
 14. Όσο καλά και να δουλεύει ένα τόσο παλιό ψυγείο, η κατανάλωση του θα είναι τεράστια σε σχέση με ένα καινούργιο. Οπότε σε αυτή την περίπτωση εγώ θα το άλλαζα.
 15. Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις. Αρκεί να βρεις στο περίπου τι θες να κάνεις με τον προγραμματισμό και να σου αρέσει. Αν θες να αρχίσεις προγραμματισμό "επειδή έχει λεφτά" άστο καλύτερα. Ξεκίνα με το Codeacademy και το freeCodeCamp και δες αν σου αρέσει.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.