Προς το περιεχόμενο

asimeniasfika

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  29
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ asimeniasfika

 • Κατάταξη
  Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Γυναίκα

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

255 προβολές προφίλ
 1. Καλησπέρα. Εάν το θέμα ταιριάζει καλύτερα σε άλλη κατηγορία του φόρουμ, μετακινήστε το. Λοιπόν, έχω ένα φλασάκι που του είχα κάνει διαμόρφωση σε ntfs και την άλλη μέρα αντέγραψα ένα αρχείο mp4 από υπολογιστή με mac. Στο mac φαινόταν ότι περάστηκε σωστά, αλλά τώρα που το ανοίγω από Windows, μου εμφανίζει το χώρο του usb stick δεσμευμένο όσο ακριβώς μέγεθος είχε και το αρχείο, αλλά αντί για βίντεο έχει έναν άσχετο φάκελο fseventsd με κάτι άγνωστου τύπου αρχεία μέσα. Να σημειώσω ότι πριν κάνω τη διαμόρφωση στο φλασάκι, περνούσα κανονικά αρχεία από mac μέσα. Ξέρετε αν μπορώ με κάποιο τρόπο να δω το αρχείο που δε φαίνεται;
 2. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα ένα howto βιντεάκι από αυτά που αναφέρεις, αλλά αρχεία εγώ δε διαγράφω, από ένστικτο και μόνο. Έβαλα ένα add-on για να κάνω τη δουλειά μου προσωρινά, γιατί τις τελευταίες μέρες πραγματικά μου είχε σπάσει τα νεύρα το html5. Δεν ξέρω, μπορεί να είναι καλό, γιατί τόσον καιρό δεν είχα καταλάβει τη διαφορά, αλλά πρέπει να το τελειοποιήσουν ώστε να λειτουργεί πάντα και να υποστηρίζει όλα τα βίντεο.
 3. Καλησπέρα. Εδώ και μέρες δε μου φορτώνει καλά τα βίντεο του youtube ο chrome και ανακάλυψα ότι αντί για το flash player τα παίζει με μία βλακεία που λέγεται html5. Στους άλλους browsers έχει κανονικά το flash player στο youtube. Τι μπορώ να κάνω για να παίζει με το ίδιο πρόγραμμα και στο chrome;
 4. asimeniasfika

  Σφάλμα Windows update 80073701

  Καλησπέρα. Έχω τα windows 7 και μου εμφανίζεται το εξής πρόβλημα: το windows update για να κατεβάσει ενημερώσεις πρέπει να κατεβάσει και τη δική του νέα έκδοση. Πατάω εγκατάσταση του νέου windows update, ανοίγει πάλι το πρόγραμμα μόνο του αλλά και πάλι δε μπορεί να κάνει λήψη των ενημερώσεων. Υπάρχει κάποιος που έχει αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα και έχει βρει λύση;
 5. Λόγω έλλειψης χρόνου δεν έκανα αναζήτηση στα αγγλικά. Ευχαριστώ πολύ πάντως. Θα το δοκιμάσουμε και αυτό, γιατί μέχρι στιγμής τίποτα δεν έφερε αποτέλεσμα.
 6. Θα το προσπαθήσω κι αυτό. Θα επανέλθω το βραδάκι με νεότερα. Ευχαριστώ!
 7. Γενικά το χρησιμοποιεί χωρίς sign in κι εκεί είναι το ανεξήγητο της υπόθεσης. Το screenshot είναι αυτό, δεν είναι και ιδιαίτερα ευκρινές, πάντως δείχνει το Chrome μη συνδεδεμένο κι αυτό το μήνυμα σφάλματος που δε φεύγει και δεν την αφήνει να κάνει δουλειά. Ήδη δοκίμασε καθαρισμό ιστορικού και επαναφορά προεπιλογών browser και έκανε επανεκκίνηση του υπολογιστή, αλλά τίποτα. Λες να λυθεί αν ξαναρυθμιστεί η ημερομηνία;
 8. Πρόκειται για το pc της μαμάς μου, δεν έχω πρόσβαση εγώ και από το screenshot που κατάφερε να μου στείλει φαίνεται ο chrome αποσυνδεδεμένος. Αν έχει κάποιος ξανασυναντήσει το πρόβλημα ή ξέρει τι μπορεί να φταίει, θα με βοηθούσε πολύ.
 9. Ναι, στάνταρ.Το πρόβλημα -αν βοηθάει αυτό- εμφανίστηκε όταν τρίτο άτομο χρησιμοποίηση τον chrome και δυστυχώς δεν ήμουν μπροστά για να δω τι λάθος έκανε.
 10. Ξέρετε πώς λύνεται το πρόβλημα όταν εμφανίζεται το εξής μήνυμα και δε σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις το Chrome; "Το προφίλ σας δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί επειδή προέρχεται από μία νεότερη έκδοση έκδοση του Google Chrome. Ορισμένες λειτουργίες μπορεί να μην είναι διαθέσιμες. Προσδιορίστε ένα διαφορετικό κατάλογο προφίλ ή χρησιμοποιήστε μία νεότερη έκδοση του Chrome."
 11. Υπάρχουν διάφοροι που τις επισκευάζουν. Αν κάνεις ένα google search για επισκευή μητρικής σίγουρα θα βρεις. Βέβαια δεν ξέρουμε κι αυτή η επισκευή πόσο θα κρατήσει ή αν συμφέρει το κόστος της.
 12. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα ρωτήσω κιόλας αν αποφασίσω να αγοράσω κάποιο με μικρή μνήμη εάν ισχύει ότι δε χαλάς την εγγύηση αναβαθμίζοντας τη ram. Ποτέ δεν ξέρεις τι ισχύει από εταιρεία σε εταιρεία.
 13. Βασικά ψάχνω για laptop που να έχει εξαρχής πολλή μνήμη γιατί εγώ ούτε να ανοίγω laptop με κατσαβίδια ξέρω ούτε τα διάφορα service εμπιστεύομαι (μετά από αρνητική εμπειρία). Νομίζω ότι αν πειράξεις τη ram σε καινούριο laptop χαλάς και την εγγύηση. Απλά βλέπω ότι τα περισσότερα έχουν 4gb, ακόμα και αυτά που προτείνονται για gaming, κι αναρωτιέμαι αν μου φτάνουν.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.