Προς το περιεχόμενο

ryu_Hayabusa

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  30
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ryu_Hayabusa

 • Κατάταξη
  Advanced Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

426 προβολές προφίλ
 1. Ευχαριστώ παίδες. Θα κοιτάξω λοιπόν να βάλω το accelero. Θα ενημερώσω επιπλέον αν προκύψει κάτι. Καλή χρονιά!
 2. Θα το κοιτάξω φίλε μου, ευχαριστώ Το έχω δοκιμάσει. Ούτε αυτό δεν μπορεί να την σταματήσει 😭 Να σε ρωτήσω κάτι? Βλέποντας στο σάιτ έχει αυτή τη λίστα για συμβατότητα. Nvidia GeForce: Titan RTX, RTX 2080 (Ti, Super), 2070 Super, Titan Xp, Titan X (Pascal), GTX 1660 (Ti, Super), 1080 (Ti), 1070 (Ti), 1060, Titan X, 980(Ti), 970, Titan (Black), 780 (Ti), 770, 760, 750 (Ti), 680, 670, 660 (Ti), 650 Ti (boost), 580, 570, 560 (Ti, SE), 550 Ti, 480, 460(SE), GTS 450, 250, 240 (OEM), GT 740, 9800 (GTX+, GTX, GT), 9600 (GT, GSO 512, GSO), 9500 GT (not LP), 8800 Ultra (G80), 8800 GTX (G80), 8800 GTS (G80), 8800 GTS 512 (G92), 8800 GTS (G92), 8800 GT, 8800 GS (9600GSO), 7900 GTX, 7800 (GTX 512, GTX, GT) Όσον αφορά την 980 την οποία έχω, την έχει σε παρένθεση (Ti). Εγώ δεν έχω την Ti. Άρα λογικά δεν έχει συμβατότητα? Δεν γνωρίζω αρκετά καλά από τις κάρτες, αλλά νομίζω δεν θα έγραφε σκέτη την 980 αν την υποστήριζε? Εκτός αν δεν έχουν κάποια στοιχειώδη διαφορά, ώστε να μην χρειάζεται να την αναφέρουν.. (?)
 3. Δεν είναι θέμα θερμοκρασίας. Αυτή τη στιγμή είναι στους 20 βαθμούς. Κάτι άλλο έχει χαλάσει. Ίσα ίσα αν βάλω κανένα δυνατό παιχνίδι και δουλέψει η κάρτα και ανεβάσει θερμοκρασία θα σταματήσει το βουητό. Τουλάχιστον έτσι έκανε. Τώρα τον τελευταίο καιρό δεν έχω παίξει αρκετά ώστε να το σιγουρέψω, αλλά νομίζω εκφυλλίζονται οι ανεμιστήρες τόσο που ούτε στα παιχνίδια σταματάνε.
 4. Καλησπέρα παιδιά. Έχω την Asus GTX 980 Matrix, η οποία εδώ και πολύ καιρό έχει τρελαθεί με τους ανεμιστήρες της και ανεβάζει κάθε 2 δευτερόλεπτα τις στροφές στο 100%. Πρακτικά μέχρι στιγμής, θέμα δεν έχει ως προς την λειτουργία της. Όμως με αυτό τον θόρυβο ασταμάτητα, μου έρχεται να την σπάσω σε 1000 κομμάτια - δεν έχω άλλη υπομονή να υποφέρω αυτή τη βαβούρα. Έχω αλλάξει drivers, με DDU, κτλ. Τίποτα δεν έχει πιάσει. Έχω απελπιστεί βασικά. Στο ιντερνετ πολλοί την έχουν πάθει και λύση δεν υπάρχει. Όλοι καταλήγανε στο να γυρίσουν την κάρτα πίσω. Όμως έχουν περάσει χρόνια, και ούτε το μαγαζί θυμάμαι από όπου την αγόρασα. Μήπως έχει να μου προτείνει κάποιος μια λύση? Ίσως αν ξέρουμε κάποιον καλό τεχνικό να επισκευάσει το όποιο πρόβλημα? Για υδρόψυξη η συγκεκριμένη κάρτα έχει μανούρα, πρέπει να βρω από το εξωτερικό μια ειδική πλατφόρμα... μετά είναι και το θέμα δεν έχω ιδέα πως να την βάλω κτλ. 😫🤯😩
 5. Το έκανα αυτό με το πρόγραμμα της Άσους, και δεν έγινε τίποτα. Όταν έβαζα τις στροφές να δουλεύουν πάνω από το 50%, δούλευε σταθερά εκεί... αλλά πολύ βοή. Όταν το έβαζα στα φυσιολογικά γινόταν πάλι το ίδιο. Σταμάτα ξεκίνα... Και πως θα το δω ποίο όντως είναι το πρόβλημα να το λύσω? Γίνεται να αντικατασταθούν? Η άσους δεν έχει σέρβις για την κάρτα γιατί είναι εκτός εγγύησης. Να βάλω υδρόψυξη θα ωφελούσε?
 6. Καλημέρα παιδιά, Έχω ένα θέμα εδώ και ένα μήνα με την κάρτα γραφικών μου. Για αρχή έχω την Asus GTX-980 Matrix πάνω σε μητρική Asus Maximus VIII Hero. Στα καλά καθούμενα άρχισαν τα ανεμιστηράκια της κάρτας να παλαβώνουν. Εκεί που δουλεύουν σε χαμηλές στροφές αθόρυβα στα φυσιολογικά, ξαφνικά σταματάει το ένα να δουλεύει, τότε παίρνει φουλ στροφές το άλλο και μετά αρχίζει ξανά το σταματημένο σε φουλ στροφές και αυτό. Όλα αυτά σε διάστημα 5 δευτερολέπτων. Μετά η κάρτα θα πάει στα φυσιολογικά για λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα και ξανά το ίδιο. Ασταμάτητα. Χωρίς να κάνω καμία εργασία στο πισί. Όταν έβαζα παιχνίδι και ανέβαζε λίγο θερμοκρασίες η κάρτα, σταμάταγε να συμβαίνει αυτό. Όταν το έκλεινα και επανερχόταν στα φυσιολογικά της ξανάρχιζε. Τώρα τελευταία ούτε με παιχνίδι σταματάει. Έχω σβήσει τους drivers εκατό φορές. Τους έσβησα και με το DDU, εγκατέστησα καινούργιους, παλιούς, έβγαλα την κάρτα την καθάρισα... δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Γνωρίζετε τι μπορεί να συμβαίνει? Χάλασε η κάρτα? Με έχει τρελάνει το βουητό.
 7. Κοίταξα και δεν βρήκα κάτι. Όλα φαίνονται φυσιολογικά. Είναι θέμα των γουιντος. Στα μπιος λειτουργεί μια χαρά. Με το που μπεί στα γουίντος αρχίζει το στροφάρισμα.
 8. Καλησπέρα! Ο υπολογιστής μου έκανε εχτές το Windows 10 Version 1607 Update. Έκτοτε ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή δουλεύει φουλ. Ο επεξεργαστής δεν δουλεύει,ούτε η θερμοκρασία του ανεβαίνει. Παρόλα αυτά στροφάρει τέρμα. Είδα κάπου για κάτι ρυθμίσεις στο Update, τα έχω φτιάξει. Η Κορτάνα δεν επηρεάζει καθόλου. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Ακριβώς μετά το Update... Μήπως έχετε ιδέα? Ευχαριστώ!
 9. Γειά σας παιδιά, Κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Έχω το 3D Vision 2. Παλαιότερα εκτός των παιχνιδιών, έβλεπα και ταινίες 3D με το Potplayer. Τώρα δεν μπορώ να βρω λύση, τα παιχνίδια παίζουν κανονικά 3D, ταινιές δεν παίζει! Σαν να μην δουλεύει. Έχω οθόνη την BenQxl2420z. Όταν μέσω του Geforce Experience ενεργοποιώ το στερεοσκοπικό 3D, όταν μπω στο παιχνίδι, ή βάλω (έβαζα) ταινία, ανάβει ένα πράσινο φωτάκι κάτω δεξιά στην οθόνη, δηλώνοντας πως το 3D αυτή τη στιγμή δουλεύει. Με τα παιχνίδια όλα μια χαρά. Όταν βάλω ταινία, δεν ανάβει το πράσινο φωτάκι. Το potplayer, kmplayer και άλλα που δοκίμασα τίποτα. Ένω έπαιζαν. Ρυθμίσεις όπως ήταν όταν έπαιζε το 3D. Τώρα δεν δουλεύει τίποτα. Και το αστείο είναι πως όταν ανοίξω το Geforce Experience έπειτα από αυτό, για να απενεργοποιήσω το 3D, απενεργοποιείται και τότε στο ξεκάρφωτο ανάβει το πράσινο φωτάκι. Χωρίς να δουλεύει το 3D. Και με ένα restart ξαναέρχεται στα συγκαλά του. Μήπως έχετε καμία ιδέα για το τι συμβαίνει? Ευχαριστώ
 10. Ευχαριστώ παιδιά. Να φτιάξω τη πρίζα μπελάς μεγάλος. Δεν θελω να τραβήξω καλώδιο να περνάει απο όλο το σπίτι... αν όλα δεν βοηθήσουν, το καλώδιο στην τελική.
 11. Καλησπερα παιδιά. Στο σπίτι εχω δυο τηλεφωνικές γραμμές. Μια στο σαλόνι και μια στο δωμάτιο. Η του δωματίου παρουσίασε προβλημα και καταργήθηκε. Το ρουτερ συνδέεται τωρα στο σαλόνι. Ομως εγώ το PC το εχω στο δωμάτιο και χρειάζομαι το ρουτερ εκει. Μπορείτε να με βοηθήσετε πως θα γίνει να το εχω στο δωματιο; ο τεχνικός μου είπε κάτι για plc? Pelc? Δεν κατάλαβα καλά. Γνωρίζετε για τι μιλούσε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 12. ryu_Hayabusa

  Windows 10 & Asus ROG

  Ναι. Εντάξει το έφτιαξα. Έκανα φορματ σε UEFI και έγινε. Ευχαριστώ παιδιά!
 13. ryu_Hayabusa

  Windows 10 & Asus ROG

  Καλησπέρα, Μόλις έφτιαξα το καινούργιο μου ΠιΣι, και εγκατέστησα για πρώτη φορά τα Windows 10 Pro x64. Καθώς άνοιγα τον υπολογιστή και έφτανε στην οθόνη: http://www.techkhoji.com/wp-content/uploads/2015/07/Windows_10_Boot_Screen.gif αντί να δείχνει την εικόνα την παραπάνω, σήμα των Windows δηλαδή, έδειχνε το σήμα της Asus ROG και παράλληλα έκανε το ''κυκλάκι'' loading. Καθώς όμως έκανα φορμάτ για κάποιο λόγο, τώρα πια φορτώνει το σήμα των Windows. Δεν ξέρω αν ξέρετε από αυτό το θέμα. Μπορείτε να μου πείτε πως να ξανακάνω να φαίνεται το σήμα της ASUS και πάλι?
 14. Καλησπέρα παιδιά, Έφτιαξα καινούργιο σύστημα το οποίο αποτελείται: - Asus Maximus VIII Hero - Intel i7 6700K - Corsair Vengeance LPX 16Gb - Asus GTX 980 Strix Το θέμα μου είναι απλό και ''ηλίθιο'' Αφότου παρέλαβα την κάρτα γραφικών, αποφάσισα πως ήθελα την GTX 980 Matrix Platinum. Όμως δεν μπορώ να την βρώ πουθενά. Είναι δυνατόν μια καινούργια κάρτα να μην υπάρχει πουθενά? Κανένα κατάστημα. Θέλω να σας ρωτήσω αν ξέρετε κάποιον τρόπο να βρω αυτήν την κάρτα. Η δική μου είναι ακόμη στο κουτί, και αν βρω την Matrix θα την πάω για επιστροφή. Υ.Γ. το Amazon στέλνει Ελλάδα? Θα το προτείνατε? Ή κάποιο άλλο παρόμοιο site?
 15. Καλησπέρα παιδιά. Κατέληξα στο σύστημα που θα φτιαξω... Σχεδόν. MB: Asus Maximus VIII Hero CPU: Intel i7 6700K VGA: ...Asus GTX 980 Strix... (Το σκέφτομαι ακόμα αλλά πολύ πιθανό να την πάρω). RAM: Εδώ δεν έχω καταλήξει ακόμα, γιατί δεν ξέρω ακριβώς τι να κοιτάξω σε μια μνήμη ώστε να την συνδιασω ωραία με CPU και τα λοιπά. Έχω δει όσον αφορά τον επεξεργαστή, γραφουνε memory support 2133 hz. Παίζει κάποιο ρόλο αυτό ως προς τη μνήμη; Ή δεν παίζει κανένα ρόλο αν πάρω μνήμη στα 2400, 2800, 3000 κτλ; Για να έχετε μια ιδέα έχω στο νου μου να βάλω 16GB. Παραπάνω μου προτεινατε την fury. Για το παρόν σύστημα τι θα ταίριαζε σε αυτά τα δεδομένα; Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτοί οι χρονισμοι που λένε στις μνήμες 15-15-16-15 κ.τ.λ. παίζουν κάποιο ρόλο; Και οσοσν αφορά τα hz τους. Θα δω διάφορες αν πάω στα 2400 ή στα 3000; Τέλος για αυτό το σύστημα έχω ένα τροφοδοτικό Thermaltake 750W. Θα κάνει να κρατήσω αυτό, αφού υποτίθεται ότι όλα τα καινούργια στοιχεία όπου θα βάλω είναι και power efficient; Υ.Γ. Για CPU cooler τι θα προτεινατε; Δυσκολευομαι να βρω ψυκτρες για socket 1151. Εκτός και αν ταιριάζει με το 1150. ...και όταν όλα κατοχυρωθούν ξεκινάνε οι παραγγελίες. (Ή τιμή του όλου συστήματος, εκτός του PSU δεν έχει ξεπεράσει την αρχική μου εκτίμηση 1500+- 150)
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.