Προς το περιεχόμενο

CheOnWeb

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  5.491
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

4.738 Excellent

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ CheOnWeb

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Athens

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

9.534 προβολές προφίλ
 1. Ok. Ρώτα και σε ποια εφαρμογή τα είχε. Αν τα είχε στο iCloud Drive θα έπρεπε να τα βλέπει και στο iCloud.com εκτός αν τα είχε “On My iPhone”.
 2. Τι είδους αρχεία; Σε ποιες ρυθμίσεις φαίνονται ακριβώς; Πώς ξέρεις ότι τα 120MB που βλέπεις αφορούν στα συγκεκριμένα αρχεία;
 3. Μιλάς για κάνα πεντάρι χρόνια και αν. Ακόμα στο T2 δεν έχουμε περάσει αν θυμάμαι καλά. Όχι ότι είναι κακό να είσαι συμβατός με το μέλλον αλλά μιλάμε για 15-20€ και δεν ξέρω τι αρχεία θα γράφει αυτός. Αν γράφει υποχρεωτικά H265, θα πρέπει να υπολογίσει ο φίλος και τι έχει σκοπό να τα κάνει τα γραμμένα ώστε να μην πέσει στο αντίθετο πρόβλημα τής μη συμβατότητας με το σήμερα.
 4. Φαντάζομαι ότι επειδή πρόκειται για χαμηλού κόστους συναλλαγή, σου δίνει τη δυνατότητα να μην χρειάζεται να βάλεις touch ή passcode. Για ευκολία φαντάζομαι. Αν δεν σε ενδιαφέρει, άστο στο «Καμία». Υ/Γ Δουλεύει αυτό στην Ελλάδα;
 5. Αν δεν γράφεις σε εξωτερικό αποκωδικοποιητή φαντάζομαι εννοείς. Εξωτερικό αποκωδικοποιητή θες. Απ’ τη στιγμή που η τηλεόραση έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή (αυτό δεν εννοείς με το «mpeg 4”;), θα βλέπεις ό,τι θέλεις την ώρα που θα γράφεις σε εξωτερικό αποκωδικοποιητή ό,τι άλλο θες. Αν δεν είχε αποκωδικοποιητή η τηλεόραση και έγραφες/έβλεπες μόνο απ’ τον εξωτερικό, την ώρα της εγγραφής θα μπορούσες να βλέπεις μόνο τα κανάλια του “Group” που γράφεις. π.χ. Γράφεις ΕΡΤ 1, βλέπεις μόνο ΕΡΤ 1, ΕΡΤ 2, ΕΡΤ 3, Βουλή και ΕΡΤ Sports. Γράφεις ΑΝΤ1, βλέπεις ΑΝΤ1, STAR, SKAI και Μακεδονία κλπ Μετά από 3-4 που πέταξα, αυτός δουλεύει κάνα χρόνο τώρα και γράφω διάφορα που μετά κόβω και φυλάω. Μέχρι στιγμής ο καλύτερος. https://www.skroutz.gr/s/20111525/MAX-T2020HD-DVB-T2.html Υπόψιν ότι οι περισσότερες τηλεοράσεις που γράφουν σε δίσκο/stick, γράφουν αρχεία που είναι κλειδωμένα και μπορείς να τα δεις μόνο σ’ αυτές.
 6. Εμείς οι "απ' την από 'δω μεριά του ποταμιού", είμαστε για να μετακομίζουμε στην "από 'κει μεριά". 200-200 με 28€ 🤬
 7. Όσο αφορά στο rename με ημερομηνία, θέλει φόρμα τύπου 2020 05 12 και αντίστροφη σειρά (απ' το νέο στο παλιό). Για τα υπόλοιπα, δεν τα ξέρω τα μηχανήματα για να βοηθήσω.
 8. CheOnWeb

  VIDEO EDITING

  Δεν υπάρχουν βαριά και ελαφριά προγράμματα με την έννοια που φαντάζονται οι περισσότεροι. Υπάρχουν δύσχρηστα και εύχρηστα αρχεία, πράγμα το οποίο εξαρτάται κυρίως απ’ τον Codec αλλά και απ’ το Bitrate, όταν μιλάμε για 150Mbps και πάνω. Κάτω από 150Mbps, οι περισσότεροι υπολογιστές δεν θα έχουν πρόβλημα αρκεί ο codec να είναι Editable. π.χ DV, Prores, Cineform, DNxHD και άλλοι. Όπως έχω ξαναγράψει, μοντάρω χωρίς πρόβλημα σε Core2Duo με 8GB RAM και Gt740, στο πλέον επαγγελματικό app (Avid) για μοντάζ. Το πετυχαίνω αυτό, δουλεύοντας σε DNxHD codec, στα 36Mpbs. @GTCOOL Δεν ξέρω τη δύναμη του PC σου αλλά αν τα .avi αρχεία σου έχουν codec DV δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα στο Premiere.
 9. Τα 5GB στο iCloud είναι δωρεάν. Μετά τις κατεβάζεις σε Desktop απ’ το iCloud.com και αν θέλεις τις σβήνεις μετά. Μπορείς επίσης να δίνεις 1€/μήνα και να έχεις 50GB. Διάβασε λίγο πώς λειτουργεί το iCloud, μπορεί να σε βολεύει. 50GB δωρέαν επίσης, θα έχεις αν κάνεις ένα λογαριασμό στο mega.nz. Υπάρχει εφαρμογή για το Mega, που ανεβάζει αυτόματα τις φωτό στο Mega cloud. Τέλος, υπάρχει και το google, που με κάποιους μικρο-περιορισμούς, έχεις unlimited storage.
 10. Πόσα GB είναι οι φωτογραφίες σου; Έχεις γρήγορο Internet? Όταν το συνδέεις με το Dell, με ποιο τρόπο τις κάνεις Import?
 11. Στο mobile app της τράπεζά σου, τουλάχιστον της Alpha Bank, στις κινήσεις της κάρτας βλέπεις όλες τις πληρωμές. Σε όσες γίνονται με Apple Pay, το γράφει από κάτω.
 12. GOAT ίσως κανέναν, αν κυριολεκτούμε. Συνήθως δεν πάνε μαζί αυτά. Κι αν κάποιος σκεφτεί, ας πούμε, τον Μήτσο (ένας είναι ο Μήτσος), πρέπει να σκεφτεί και τι θα μπορούσε ίσως να κάνει αν ήταν λίγο πιο "κ@λόπαιδο". Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον MJ ανεξαρτήτως του χαρακτήρα αλλά "αγαπώ" ιδιαίτερα τους τύπους σαν τον Μήτσο. Είναι πάντα ένα δίλημμα για μένα. Edit: Αν και νέος ακόμα, ο Γιάννης (ένας είναι ο Γιάννης) είναι απ' τις περιπτώσεις που αγαπώ. Και καλός και καλός 😄
 13. Η αλήθεια είναι ότι η πανδημία έχει χτυπήσει και το Touch ID. Μετά από 7.852.375 πλυσίματα χεριών και διάφορες χειρονακτικές δουλειές που βρήκα τώρα την ευκαιρία να κάνω, τα δάχτυλά μου έχουν γίνει ρετάλια και το Touch ID πιάνει με την 3η! Έχω βάλει μέχρι και τον αριστερό παράμεσο. Θα βάλω και ποδιού μου φαίνεται. 😂
×
×
 • Δημιουργία νέου...