Προς το περιεχόμενο

CheOnWeb

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  6.696
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

6.194 Excellent

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με CheOnWeb

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.469 προβολές προφίλ
 1. Για το PiP λέω. Εσύ σε ποιες εικόνες αναφέρεσαι; Φαντάζομαι όχι απ' την κάμερα. Από browsing, όταν κάνεις "Download linked file", στα Downloads του Files δεν πάνε;
 2. Από safari πάντως μια χαρά δουλεύει για όποιον το χρειάζεται.
 3. Συνήθως από κάποιο site που πατάμε κατά λάθος κάποιο "yes".
 4. Οπότε πας στο γενικό πεδίο "Accounts" στα Settings και ξηλώνεις όποιον άγνωστο λογαριασμό δεις εκεί.
 5. Εννοείς ότι δεν υπάρχει επιλογή "accounts" ή δεν υπάρχει κάποιος άγνωστος λογαριασμός; Μήπως έχεις παλιά iOS version? Στα Settings υπάρχει χωριστό πεδίο "Accounts"?
 6. Settings>Calendar>Accounts και διαγράφεις τον άγνωστο λογαριασμό.
 7. CheOnWeb

  Mkvtoolnix

  Όπως στα λένε τα παιδιά είναι. Εγώ το μόνο που θέλω να ρωτήσω είναι, γιατί θέλεις να αλλάξεις ανάλυση; Αν είναι για το μέγεθος, αυτό εξαρτάται απ' το bit rate και όχι απ' την ανάλυση. Χαμηλώνεις το bit rate, χωρίς να αλλάξεις ανάλυση. Μόνο αν είναι για προβολή σε 720p οθόνη αποκλειστικά, έχει κάποιο νόημα και μόνο αν μιλάμε για πολύ χαμηλό bit rate, κάτω από 2Mbps δηλαδή.
 8. Όπως λέει και ο micos000, αν είναι 4:3 άστο έτσι. Βλέπω όμως και screenshot με Display Aspect Ratio 16:9. Αλλά: Προσοχή στο PAR (Pixel Aspect Ratio) κατά τη μετατροπή. Το 720X576 PAL έχει αναλογία 1:1.25 και όχι 1:1.33 (4:3) ή 1:1.77 (16:9). Γι' αυτό τα pixels δεν είναι τετράγωνα, προκειμένου να επιτευχθεί η σωστή αναλογία. Τα 720χ576 4:3 έχουν PAR 1.067, ενώ τα 16:9 έχουν PAR 1.42 Αυτό σημαίνει ότι το αρχείο που θα εξάγεις θα πρέπει να έχει το σωστό flag (την πληροφορία που θα πει στον εκάστοτε media player πώς πρέπει να αναπαράγει το αρχείο), ώστε να προβάλει σωστά την
 9. CheOnWeb

  Airtags

  Τι ρόλο παίζει η απόσταση;
 10. CheOnWeb

  iCloud Photo Upload

  Τελικά τι έχει γίνει; Ανέβασε και τις υπόλοιπες; Στο Photos App>Library, κάτω-κάτω τι λέει; Στο icloud.com?
 11. CheOnWeb

  μπήκε μπροστά το +1

  Μήπως η ζημιά έχει γίνει στο Yahoo account? Είδες τις επαφές στο web? Επίσης, δοκίμασες να ξανασυνδέσεις τις επαφές του Yahoo και να ξαναενεργοποιήσεις το Dial Assist?
 12. CheOnWeb

  μπήκε μπροστά το +1

  Το Dial Assist, που είπε ο flyer, δοκίμασες να το απενεργοποιήσεις; (Settings>Phone>κάτω-κάτω).
 13. Αυτό είναι αληθινό πλεονέκτημα. Και καλά το Insomnia, το παρέλειψε. Η Samsung? Πάει να παραμυθιάσει κόσμο με το Digital zoom ενώ έχει 4πλασιο οπτικό; Υποτιμά το κοινό της και υποβιβάζει την εικόνα της, νομίζω. Και μη μου πεις ότι "αυτοί ξέρουν" γιατί έχω την εντύπωση ότι μόνοι τους χάλασαν το καλό όνομα που είχαν. Anyway, ευχαριστώ για τη διευκρίνιση.
 14. CheOnWeb

  μπήκε μπροστά το +1

  Αν δεν κάνω λάθος, στη 12.4.1 οι λογαριασμοί είναι στα Settings>Passwords & Accounts. Δες εκεί αν υπάρχει κάποιος άγνωστος λογαριασμός. Επίσης δες στα Settings>General>Language & Region, σε τι Region είσαι.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.