Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

stroumfita2

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  377
 • ΜΕΛΟΣ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

219 Excellent

Σχετικά με stroumfita2

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.644 προβολές προφίλ
 1. stroumfita2

  Fiido D2 16" Grey

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 29/09/2021 10:38 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Αριστη κατάσταση . Πολύ λίγο χρησιμοποιημένο. Πληροφορίες :https://www.skroutz.gr/s/24739121/Fiido-D2-16-Grey.html Χέρι με χέρι Κερατσίνι, μετρό Νέου κόσμου.

  370 €

 2. Το παρακολουθείς με το tracking number. Για να μάθεις σίγουρα με ποιους συνεργάζεται η UPS καλύτερα είναι να επικοινωνήσεις μαζί τους.
 3. Συνήθως οι μεταφορικές συνεργάζονται με άλλους όπου δεν έχουν κατάστημα. Θα αλλάξει το tracking όταν το πάρει ο συνεργάτης που θα σου παραδώσει.
 4. Εδώ δεν έχουμε όμως μια νορμάλ κατάσταση. Που να ξέρει ο πωλητής ότι στο Ελαδιστάν θα κάνεις εθελουσία για να πουλήσεις τα ταχυδρομεία σε ιδιώτες. Έχουν και αυτοί ελαφρυντικά. Όπως και να έχει πολλοί πωλητές μας έχουν κόψει και από Ευρώπη στο Ali και καλά κάνουν γιατί δεν τα τσεπώνουν μόνο οι Κινέζοι αλλά και οι Ελληνάρες που παίρνουν τα refund και τα πράγματα όποτε αυτά έρθουν. Τυχαία επιλεγούνε τα δέματα. Έτυχε να είναι το δικό σου.
 5. Τι σου κάνει εντύπωση; Ότι πιάσει το χέρι είναι. Έχουν χάσει τη μπάλα , δεν υπάρχουν προτεραιότητες.
 6. Το πρώτο άρθρο που βλέπω. Μακάρι να το αναπαράγουν και αλλα site μπας και γίνει τίποτα. Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε να αντιδράσουμε ; any ideas?
 7. Φαντάσου, ούτε ξέρουν τι έχουν μαζέψει. Σωστός όμως ο υπάλληλος στο κατάστημα. Είχε κάνει δουλίτσα και τα είχε μαζεμένα και στα έδωσε.
 8. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Οι χρόνοι παράδοσης αντί να φτιάχνουν χειροτερεύουν. Δεν τα ρίχνω στους εργαζόμενους των ΕΛΤΑ γιατί έχουν μείνει 3 και ο κούκος. Μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν ακούγεται τίποτα. Κάνανε την εθελουσία για να ρίξουν το εργατικό κόστος για να τα δώσουν χωρίς να σκεφτούν το μετά . Αθήνα θέλει πάνω από 1 μήνα να πάνε τα πράγματα στο κέντρο διανομής. Μετά θα κάτσουν εκεί άγνωστο πόσο για να πάνε στα ΕΛΤΑ της περιοχής . Στο Κερατσίνι περνάει κάθε 15 μέρες στην περιοχή μου. Αρα χαλαρά 2 μήνες διακίνηση μέσα στην Ελλάδα. Όλα μια χαρά. Οι εργαζόμενοι έχουν φιλότιμ
 9. Από Alliexpress παραγγελία από Δεκεμβρίου έφτασε στο μαγευτικό Κερατσίνι. Δεν υπάρχει σωτηρία. Έχω τουλάχιστον Δέκα δέματα με tracking κει είναι κάνα μήνα και βάλε στο αεροδρόμιο.
 10. Δεν έχουν χαθεί, απλά αργούν πολύ. Υπομονή. Όπως λένε και οι υπόλοιποι η κατάσταση είναι τραγική... η κατά τους υπευθύνους μεγάλη επιτυχία https://www.elta.gr/Εταιρία/ΓραφείοΤύπου/ΔελτίαΤύπου/tabid/752/newsid1178/2031/----------/language/el-GR/Default.aspx
 11. Λυπάμαι για όλους μας για τις υπηρεσίες που έχουμε σε αυτή τη χώρα. Έχω δεκάδες δέματα και εγώ που αγνοούνται. Κάνω παράπονα όπου βρω . Στα ΕΛΤΑ email. Σε δημοσιογραφικές εκπομπές, παντού λέμε. Από τα ΕΛΤΑ δεν απαντάνε γραπτά. Προφορικά σε κατάστημα άκουσα μόνο τα παράπονα των εργαζομένων για διαγωνισμούς πχ που είχαν δώσει προσφορά με 0,05 cents για παράδοση φακέλου της ΕΥΔΑΠ και τα δώσαμε στην ACS με 0,15 cents και τέτοια. Από τους δημοσιογράφους ότι έλα μωρέ και τι έγινε ; Καλύτερα δεν φέρνουν και τους λογαριασμούς (χαβαλέ). Οκ θέλουν να τα κάνουν ιδιωτικά . Ας τα κάνουν αφού δεν είναι άξι
 12. stroumfita2

  Metz 65MUB7000

  Κάνε και κανένα mini review αν έχεις χρόνο, την γλυκοκοιτάζω και εγώ.
 13. Οσοι είχατε βάλει Duty free shipping μιλήστε με το Cafago πριν στείλετελετε κατι στα ΕΛΤΑ , θα σας πουν αυτοί τι θα κάνετε
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.