Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Kercyn

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.991
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

3.034 Excellent

Σχετικά με Kercyn

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ
 • Τοποθεσία
  Rahbi

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.432 προβολές προφίλ
 1. Kercyn

  Jsp servlets

  Είναι στο tab "Ξεφύλλισέ το". Δεν έχω υπόψη μου κάποιο tutorial στα Ελληνικά για servlets και δεν ξέρω αν θα βρεις καν ή αν θα είναι καλής ποιότητας.
 2. Kercyn

  Jsp servlets

  Μπορείς να κοιτάξεις τα περιεχόμενα.
 3. Kercyn

  Frontend Developers?

  Για front-end dev: PHP, MySql, SQL, Optimize application for maximum speed and scalability, Provide web design support to customers, Maintain and improve company products wat
 4. Με το "θίγομαι" κατάλαβα "διάβασα κάτι που δε μου άρεσε". Αν θίγεται με μια πιο "νομική" έννοια, μπορεί να απευθυνθεί σε δικηγόρο όπως είπε κι ο vadou.
 5. Ευτυχώς, αν σβήνονταν πράγματα στο ίντερνετ επειδή κάποιος θίχτηκε τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ, πολύ άσχημα.
 6. Εντελώς φιλικά, του χρόνου δε θα ξέρεις καλά C++, όπως δεν ξέρεις και καλά C. "Καλά" μπορείς να πεις ότι ξέρεις κάτι (σε γενικές γραμμές) μετά από το λιγότερο 5 χρόνια επαγγελματικής ενασχόλησης. Έχει τεράστια διαφορά η ανάπτυξη κώδικα σε επαγγελματικό περιβάλλον από τις εργασίες που κάνεις σε μια σχολή, ή ακόμη και μόνος σου. Επίσης μην ξεχνάς ότι ποτέ δε σταματάς να μαθαίνεις, οπότε το "καλά" που λες τώρα θα το σκέφτεσαι σε 5-10 χρόνια και θα γελάς.
 7. Θα πρέπει να διαβάσεις την άδεια για το κάθε asset που θες. Αυτά που έχει το OGA δεν έχουν royalties, αλλά πάντα να διαβάζεις την άδεια. Μπορείς να ψάξεις για free 2D game assets ή κάτι παρόμοιο.
 8. https://opengameart.org/ https://anokolisa.itch.io/ Υπάρχουν άπειρα ακόμα, αλλά θέλει ψάξιμο.
 9. Θα μπορούσες να τα γράφεις σε μια βάση στην οποία θα έχεις πρόσβαση μόνο εσύ.
 10. Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα, αλλά με freelancing αυτό ακριβώς δεν κάνεις;
 11. Μάλλον σου διέφυγε το "entry", όπως επίσης και η αύξηση σε 6 και 12 μήνες που θα σταματήσει να είναι entry. Δε γράφω πουθενά ότι θέλω να δώσω 500, ότι έχω εταιρεία, ή ότι κάποιος entry δε θα μπορούσε να πάρει περισσότερα από 700. Το μόνο που είπα είναι ότι 700 ευρώ δεν είναι παράλογο ποσό για έναν entry. Ένας πρακτικάριος κι ένας entry level προγραμματιστής είναι γενικά στο ίδιο επίπεδο. Άρα, σύμφωνα με σένα, και πολλά είναι τα 700. Το ότι μπορεί να ξέρεις 1-2-10 σερβιτόρους που κατάφεραν αυτό που λες δε σημαίνει κάτι. Αν θες εξήγησέ μου λίγο πώς ένας σερβιτόρος σε κάποιο κ
 12. Πιο δυσεύρετος. Είχα ακούσει κάτι από έναν ξένο καθηγητή στο YouTube, με το οποίο νομίζω ότι συμφωνώ. Στο περίπου: "Τα λεφτά που παίρνεις είναι ανάλογα του πόσα λεφτά φέρνεις και πόσο δύσκολο είναι να αντικατασταθείς".
 13. Ε ναι αλλά στους 12 μήνες δεν είσαι πια entry. Τέλος πάντων, δεν έχει και πολύ νόημα η συζήτηση, τα ίδια λέμε πάνω-κάτω.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.