Προς το περιεχόμενο

Eranor

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  105
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

30 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Eranor

 • Κατάταξη
  Senior Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

1.464 προβολές προφίλ
 1. Eranor

  Macos ssh terminal

  https://thepi.io/how-to-ssh-into-the-raspberry-pi/ έχει κάποια βήματα που πρέπει να κάνεις στο raspberry για να ενεργοποιήσεις το ssh & να βρείς ip/hostname. Με το που τα βρείς μετά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις terminal και να γράψεις ssh [email protected]###.###.###.### οπου ## είναι η ip του raspberry
 2. Eranor

  Macos ssh terminal

  Τι θες να κάνεις βασικα;; Ssh Στο raspberry pie ;
 3. Απο φίλο που είχε ασχοληθεί https://miwisoft.com/joomla-extensions/mijoshop-joomla-shopping-cart αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία.
 4. Τι background έχεις απο γλώσσες προγραμματισμού και frameworks ? Το να φτιάξεις ένα eshop με έτοιμα templates είναι εύκολο, το να κάνεις customization και support είναι άλλο θέμα. Μπορείς να δεις WooCommerce και Magneto (php). Είχα ασχοληθεί με magneto είναι οκ.
 5. Hey Hey web dev εδώ. Πραγματικά έχεις 2 επιλογές σε 13''. Είτε πας σε macbook με ό,τι συνεπάγεται αυτό είτε σε dell xps 13. Και τα 2 είναι πολυ καλές επιλογές και δοκιμασμένα, αλλά πρέπει να να αποφασίσεις τι θες. Για εμένα μετά απο πολύ καιρό το mac νίκησε μόνο και μόνο για το trackpad και για την μπαταρία.
 6. Eranor

  Iphone απο ποιο καταστημα;

  https://www.a-mobiles.gr/ Πολυ αξιόλογο κατάστημα έχω ακούσει
 7. Eranor

  Smartwatch έως 30-50€

  https://www.skroutz.gr/s/13613069/Xiaomi-Amazfit-Bip-Black.html
 8. Υπάρχει και το flow σε αυτό το μοντέλο. Μπορείς να το χρησιμοποιείς ταυτόχρονα σε 2 συσκευές, χωρίς να χρειάζεται να αλλάζεις κανάλια στο mouse.
 9. logi mx master 2s https://www.skroutz.gr/s/12349350/Logitech-MX-Master-2S.html?from=autocomplete&keyphrase=mx+master+2s
 10. Eranor

  Docker, newbie και απορίες

  ναι πρέπει να δουλεύει deconz: host: 192.168.1.8 port: 4043 μπορεις να τα αλλάξεις
 11. Eranor

  Docker, newbie και απορίες

  Μπορείς να τρέξεις docker containers σε συγκεκριμένα ports docker run -d -p 8080:8080 --name one webgoat/webgoat-7.1:latest docker run -d -p 8081:8080 --name two webgoat/webgoat-7.1:latest και για τις ip https://docs.docker.com/engine/reference/run/#/network-settings . Σε raspberry pi3 μπορουσα να τρέξω pihole + deconz Deconz είχα ακριβως το ίδιο πρόβλημα: https://community.home-assistant.io/t/how-to-configure-deconz-conbee-in-docker/79149/2 Pihole: https://github.com/pi-hole/pi-hole/#one-step-automated-install (method 1)
 12. Eranor

  Free Udemy courses #4 [ΤΕΛΟΣ]

  bash scripting it is then ❤️
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.