Προς το περιεχόμενο

ier506

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  130
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

178 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ier506

 • Κατάταξη
  Senior Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Εγώ δεν υποστήριξα κάποιο παραμύθι. Εγώ ρώτησα κάποιον που έχει άποψη - εσένα - να μου εξηγήσει τι διαφορά στην επίδοση έχει ο SD με τον Exynos. Για να το λες φαντάζομαι τον έχεις δοκιμάσει και έχεις εντοπίσει διαφορές. Ή μήπως όχι από ότι φαίνεται;
 2. ier506

  Javascript/Html

  Βάλε ένα jsfiddle ή ένα codepen να δούμε όλο τον κώδικα και να τον διορθώσουμε.
 3. Και εγώ και η γυναίκα μου το είχαμε, χωρίς να είμαστε σε κάποιο beta testing πρόγραμμα... περίεργο!
 4. Χωρίς να είμαι fanboy ή να θέλω να ειρωνευτώ, μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις τι διαφορά έχεις παρατηρήσει με τον SD?
 5. Τυχαίνει να έχω s10e με Exynos, και δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα... Δεν είμαι gamer, αλλά σε οτιδήποτε άλλο η συσκευή πάει σφαίρα. Αυτονομία ικανοποιητικότατη, επιδόσεις άριστες.
 6. Έχετε καταλάβει ότι μιλάμε για κανονικότατη τιμολόγηση αέρα και παρουσίαση της ως επίτευγμα... Απλά ντροπή.
 7. Δεν βρίσκω λόγο ύπαρξης του συγκεκριμένου άρθρου σε αυτό το site. Τουλάχιστον όχι ως είδηση.
 8. Tesla όμως διορθώνονται και με firmware update... Στα άλλα παίζει πολύ κατσαβίδι...
 9. Συμφωνώ απόλυτα με την απόσυρση του Flash, διαφωνώ με τον τρόπο που ξεκίνησε την απόσυρση του ο Steve Jobs. Και σίγουρα δεν το έκαναν λόγω κενών ασφαλείας - που υπήρχαν - το έκαναν για άλλους λόγους, κυρίως οικονομικούς. Τέλος, καμία σχέση δεν έχει η HTML5 με το Flash (ActionScript). Ναι μεν μπορεί να κάνει κάποια πράγματα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί.
 10. Καλημέρα, Πώς παίρνεις το backup? Μέσω agent η μέσω script? Έχεις ενεργοποιήσει το compression? Επίσης υπάρχει λόγος να κρατάς τόσα αρχεία backup? Μπορείς με ένα script να σβήνεις τα παλαιότερα.
 11. Σε μία χώρα όπου: Ένα τεράστιο ποσοστό συμπολιτών μας συνεχίζει να πηγαίνει στην τράπεζα για να ενημερώσει το βιβλιάριο του. Ένα τεράστιο ποσοστό συμπολιτών μας δηλώνει ότι "ειναι δύσκολο να πληρώσω μέσω internet τη ΔΕΗ/ΟΤΕ κτλ". Ένα τεράστιο ποσοστό συμπολιτών μας έμαθε τη χρήση των καρτών εν μέσω capital controls. Ένα τεράστιο ποσοστό συμπολιτών μας φοβάται να ψωνίσει μέχρι internet - ακόμα και από επώνυμα μαγαζιά - για να μην του κλέψουν τα λεφτά από την κάρτα. Θεωρώ εξαιρετικά αξιόλογη την προσπάθεια της Eurobank και ευχομαι να ακολουθήσουν κι άλλοι.
 12. Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά για εμένα θα ήταν καλή κίνηση από τη Sony τους μήνες του κορονοιού, να έδινε αντί για 2, 4 παιχνίδια πχ...
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.