Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

cgioris

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  172
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

111 Excellent

Σχετικά με cgioris

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ
 • Τοποθεσία
  Greece
 • Ενδιαφέροντα
  Photography

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.740 προβολές προφίλ
 1. Bitwarden password manager έχει το harmony? Το θέλω μονο για να κάνω ασκήσεις σε pdf βιβλία, mail και λίγο surf. Αντί να κουβαλάω λαπτοπ που είναι βαρύ σκέφτομαι αυτό.
 2. Παρόμοια περίπτωση με εμένα, αλλά από vodafone σε vodafone. Μετά από πολλά χρόνια επιστροφής και εγώ, ενώ μάλιστα είχα πληρώσει τον τελευταίο λογαριασμό τον οποίο πιθανώς να τσέπωσε και το κατάστημα γιατί ήταν εκπρόθεσμος, όταν γύρισα πρώτα υπέγραψα το νέο συμβόλαιο και μετά μου είπαν ότι χρωστούσα 25 ευρώ. Όλα τα προηγούμενα χρόνια καμία ειδοποίηση, και ούτε και τη στιγμή που υπέγραψα το συμβόλαιο. Μάλιστα για να το διαγράψουν ήθελαν την απόδειξη πριν από 6 χρόνια. Ευτυχώς μια διευθυντια καταστήματος, την ήξερα και της έδινε η εταιρεία τη δυνατότητα να μπορεί να καλύπτει μικροποσά και το έσβη
 3. 2000 ευρώ για κινητό, ανεξαρτήτως μαρκας και με πιάνει εγκεφαλικό. 4+ μισθοί. Μόνο το άγχος μη σου σπάει, μην το κλέψουν αρκεί. Μπορείς να το ασφαλίσεις βέβαια και να πληρώσεις ακόμα περισσότερα. Αλλά ξέχασα, για κάποιους είναι εργαλείο δουλειάς: Αλλά για πόσους;
 4. cgioris

  Speedex και αποζημίωση

  Ηξεραν ότι είναι γυαλιά και σε σκληρή θήκη. Αν τα θεωρούσαν ευθραυστα δε θα τα έπαιρναν όπως αναφέρουν κιόλας σε αυτά που μου έστειλες. Και λένε ξεκάθαρα ότι είναι όλα ασφαλισμένα μέχρι 100 ευρώ. Αν θέλεις για παραπάνω ή για να είσαι τάχα σίγουρος πληρώνεις παραπάνω. Αλλιώς να έλεγαν ότι δεν έχουν καμία ευθύνη ό, τι κι αν γίνει. Θα τους καταγγείλω κανονικά.
 5. cgioris

  Speedex και αποζημίωση

  Από το site τους, εσύ τι καταλαβαίνεις; Αυτόματη ασφάλιση Κάθε αποστολή που διακινείται μέσω του δικτύου της SPEEDEX και δεν εντάσσεται στον κατάλογο απαγορευμένων ειδών είναι αυτόματα ασφαλισμένη ως εξής: ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Φάκελοι/Έγγραφα: Κόστος αναπαραγωγής ή αντικατάστασης απολεσθέντων ή καταστραφέντων έως 50.00 € έως 100 USD Δέματα: Απώλεια, Μερική ή Ολική καταστροφή περιεχομένου έως 100.00 € έως 100 USD
 6. +1 για τον άρχοντα @pavlitakis Νέος σχετικά εδώ, αλλά παλιός στο χώρο και σίγουρα ό,τι πει θα βοηθήσει. Εμένα πάντως μου έλυσε τα χέρια σε μέρος που δεν είχα καν σταθερή.
 7. Έστειλα γυαλιά μυωπίας με Speedex και έφτασαν σπασμένα. Ήταν καλά συσκευασμένα σε σκληρή θήκη και ήξεραν ότι είναι γυαλιά και εύθραυστα. Ενώ στο site τους μου λένε ότι τα δέματα είναι ασφαλισμένα, στην εξυπηρέτηση μου πουλάνε τρελίτσα. Υπάρχει κάτι άλλο να απευθυνθώ με τους απατεώνες;
 8. VPN… για εμένα έχει νόημα μόνο για ξεκλείδωμα περιοχών. Αυτά για την ανωνυμία, παύεις να εμπιστεύεσαι τον ελληνικό πάροχο, αλλά εμπιστεύεσαι google, Facebook, vpn άλλης χώρας που μπορεί να υπόσχονται ό,τι θέλουν. Καλό πέταμα χρημάτων.
 9. Αυτή είναι καλοκαιρινή προσφορά όμως που λήγει τέλος Αυγούστου δυστυχώς.
 10. Όχι αδερφέ, γιατί να σε φάνε; Θα είναι βέβαια παγκόσμια πρωτοτυπία, μη σου πω θα πάρεις και βραβείο ιδέας. Απορώ άλλα προηγμένα κράτη πως δεν το εφάρμοσαν τόσα χρόνια, όχι μόνο για πυρόσβεση.
 11. Είχα mac mini με 8 GB. Πλέον δεν αρκούν καν, μόνο για βασικό σερφάρισμα άντε και ένα mail ανοιχτό. Για photoshop κτλ. δε το συζητάω καν. Θα πρέπει να έχεις όλα τα υπόλειπα κλειστά για να κάνεις κάτι ελαφρώς παραπάνω από τα βασικά. Χώρια η ασυμβατότητα με οθόνες, ποντίκια, κτλ. Ψάξτε κάποια σοβαρά review και όχι τα πληρωμένα πριν αγοράσετε. Αλλιώς, καλή τύχη.
 12. cgioris

  Το thread της Tesla

  Θα πάρουμε όλοι ηλεκτρικά με χαρά, και μετά θα μας έρθει μια ωραία αύξηση στο ρεύμα, θα γουστάρουμε τρέλα.
 13. cgioris

  Ψάχνω για...

  Μέχρι 30, άντε 40 ευρώ αν είναι τόσο καλός.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.