Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

tazman75

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  118
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με tazman75

 • Ημερομηνία γέννησης 20/02/1975

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Γλυφαδα

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.886 προβολές προφίλ

tazman75's Achievements

 1. tazman75

  RADIO CD - CD CHANGER GRUNDIC

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/01/2022 04:06 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΕΤ (RADIO CD + 6 DISC ΣΙΝΤΙΕΡΑ) ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ. ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ SMART ROADSTER TOY 2005 ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ SMART FOR TWO ΠΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ. Η 6 CD ΣΙΝΤΙΕΡΑ ΕΝΔΕΧΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ. ΤΙΜΗ 60 € ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ 35 € ΕΚΑΣΤΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ. ΦΙΛΙΚΑ ΑΚΗΣ

  60 €

 2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 03/01/2022 01:25 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Καλή χρονιά με υγεία! Πωλείται το κινητό του τίτλου λόγω μετάβασης σε νέο κινητό. Βρίσκεται σε πραγματική κατάσταση καινούργιου. Από την πρώτη ημέρα με θήκη και tempered glass. Είναι η έκδοση 6-128gb aurora blue! Μαζί εκτός όλων των παρελκόμενων θα δωθουν επιπλέον μια ακόμα θήκη και ένα ακόμη tempered glass. Τιμή 160€ Βρισκομαι νότια προάστια - Γλυφάδα. Φιλικά Άκης.

  160 €

 3. tazman75

  BMX - ΆΡΙΣΤΟ!

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24/12/2021 03:45 πμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Πωλείται το παιδικό ποδήλατο του τίτλου. Βρίσκεται σε άριστη κατάσταση! Βρίσκομαι στα νότια προάστια στην Γλυφάδα. Φιλικά Άκης.

  30 €

 4. Ευχαριστω πολύ για την ενημέρωση! Όπως ανέφερα και στον συνφορουμιτη το αναγράφει στο συμβόλαιο αλλά το γράφει και στην τρίτη παράγραφο στο screenshot από τον Λογαριασμό που έχω αναρτήσει.
 5. Όπως ανέφερα και προχθές μάλλον θα φύγω εντός 30ημερου αν και ακόμη δεν έχω βρει κάποιον άλλο παροχο. Ίσως πάω ΔΕΗ με το σκεπτικό πως αν αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο θα μπορώ να αποχωρήσω από εκεί με μικρή ρήτρα αποχώρησης. Πάντως αν διαβάσεις προσεκτικά την Τρίτη παράγραφο του screenshot που παρέθεσα γράφει ξεκάθαρα αυτό που μου είπε και ο εκπρόσωπος, ότι δηλαδή μπορώ να αποχωρήσω ΑΖΗΜΊΩΣ εντός 60 ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης τον τιμολογιακων αλλαγών που θα ακολουθήσουν.
 6. Ζητώ συγνώμη για την καθυστερημένη παράθεση αλλά εν τέλη επικοινώνησα σήμερα με τον εκπρόσωπο της EFA και μου επισήμανε ότι όπως μου είχε αναφέρει και όταν κάναμε το συμβόλαιο, έχω 60 ημέρες προθεσμία για να μεταβώ σε άλλο παροχο αζημίως. Και έχει όντως δίκιο διότι παρατήρησα στον λογαριασμό που μου εκδόθηκε, όπου και αναφέρεται η αλλαγή των χρεώσεων μετά το πέρας του 6μηνου, πως υπάρχει διευκρίνηση για αποχώρηση αζημίως εντός 60 ημερών. Παραθέτω και screenshot.
 7. Έχεις δίκιο σχετικά με την διατύπωση μου σχετικά με την καταγγελία, παρασύρθηκα διότι σε προηγούμενη ανάρτηση σου έγραψες '' καταγγελία στην RAE''. Προφανώς η σωστή διατύπωση θα ήταν αίτημα στην MYRAE! Σχετικά δε με την προθεσμία αποχώρησης χωρίς ρήτρα όντως θα ήταν ποιο συνετό να αποχωρήσω εντός 30ημερου (και μάλλον έτσι θα πράξω) αν και όπως ανέφερα σε απάντηση μου σε άλλον συνφορουμιτη, στους όρους του συμβολαίου μου αναφέρεται ότι έχω δικαίωμα να αποχωρήσω χωρίς ρήτρα εντός 60 ημερών από την ημερομηνία ενημέρωσης μου. Ευχαριστω και πάλι για την βοήθεια σου!
 8. Ευχαριστω πολύ για την ενημέρωση! Είχα ψάξει αρκετά τους όρους πριν υπογράψω την μετάβαση στην efa και μετά από ενημέρωση από εκπρόσωπο της εταιρείας είδα πως όντως υπήρχε παράγραφος όπου αναφέρονταν πως σε περίπτωση που αλλάξουν οι τιμές λόγω έκτακτων συνθηκών έχω περιθώριο 60 ημερών να μεταβώ σε άλλο παροχο χωρίς ρήτρα. Βέβαια πολλοί όροι έχουν καταρρεύσει το τελευταίο διάστημα οπότε ίσως είναι ποιο συνετό να μην προκαλώ άλλο την τύχη μου και να αποχωρήσω εντός του 30ημερου!
 9. Ευχαριστω πολύ για την άμεση ενημέρωση! Έχω ήδη διαβάσει τις οδηγίες σου σχετικά με την καταγγελία της σύμβασης και θα κάνω μια προσπάθεια. Απλά σκέφτομαι να αποχωρήσω από την efa λίγο πριν την λήξη του 60ημερου ή και πριν την λήξη του 6μηνου αν μπορέσω να κατοχυρώσω την αποχώρηση χωρίς ρήτρα. Διότι παραμένοντας στην EFA και συνυπολογιζοντας το μηνιαίο πάγιο των 19.9€ με 1300kwh ανά τετράμηνο, η χρέωση ανά κιλοβατώρα θα είναι αθροιστικά περίπου 0.25€😭 (19.9€ :1300kwh = 0.061 + 0.185 = 0.2462). Αυτός είναι και ο λόγος που θεωρώ ότι μάλλον θα πρέπει να μεταβώ σε κάποιον άλλο παροχο... Συνεχίζω λοιπόν την αναζήτηση άλλων παροχών και μάλλον προχωράω συγχρόνως σε καταγγελία.
 10. Καλή σας ημέρα, Μου ήρθε χθες και εμένα ενημέρωση από EFA για τις νέες χρεώσεις. Η έναρξη του συμβολαίου ήταν στις 01/10 οπότε το 6μηνο λήγει στις 31/3 Η τετραμηνιαία κατανάλωση μου κυμαίνεται στις 1300-1400Kwh Είμαι όμως σε Γ21 επαγγελματικό (με νέες χρεώσεις κιλοβατώρας 0.185€ - μηνιαίο πάγιο 19.9€ - ρήτρα αποχώρησης 120€) και αναρωτιέμαι αν υπάρχει αυτή την στιγμή κάποιο άλλο πρόγραμμα που να συμφέρει καλύτερα από την EFA. Και αν ναι είναι προτιμότερο, να εξαντλησω όλο το 6μηνο με το όφελος χρέωσης 0.078kwh και να αποχωρήσω μετά πληρώνοντας την ρήτρα αποχώρησης ή να φύγω λίγο πριν την λήξη των 60 ημερών που έχω περιθώριο για να αποχωρήσω χωρίς ρήτρα; Την βοήθεια σας παρακαλώ!!!
 11. Thanks παιδιά, κανονικά παρήγγειλα για αύριο μεσημέρι!
 12. Έγινε η ενεργοποίηση άμεσα από Chrome! Thanks!!! 🙏🙏🙏
 13. Κάτοχος της υποδεέστερης Sony KD-55XH8096 από τον Ιανουάριο, απόλυτα ικανοποιημένος από εικόνα και όχι μόνο. Κατά την άποψή μου καλύτερη από τις βασικές σειρές Qled της Samsung και nano cell της LG που παίζουν σε αυτά τα χρήματα. Extra bonus το android system με ότι αυτό συνεπάγεται. Μοναδικό μείον αυτής τουλάχιστον της σειράς είναι η ποιότητα που δεν αντιστοιχεί με την παράδοση της Sony. Λογικά η ανώτερη σειρά που προτείνεις θα είναι ακόμα καλύτερη!
 14. Καλημέρα. Έχω πάρει εδώ και καιρό 2 για εμένα και άλλα 2 για φίλους. Δεν θα το μετανιώσεις!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.