Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Valerie_

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  46
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από Valerie_

 1. αααα αυτό είναι χαρές;;; εγώ φοβήθηκα πάντως
 2. αυτά τα κατοικίδια όταν γυρνάς σπίτι σου κάνουν "χαρές" με κάποιο τρόπο;;
 3. Υπήρχε ποστ πριν από το δικό μου που έψαχνε δουλειά και σβήστηκε
 4. Valerie_

  go4more

  Βολικό αρκεί να ψωνίζεις όντως από τις επιχειρήσεις και να μην μπεις στο τρυπάκι αγορών για τους πόντους. εγώ ούτως ή άλλως ψώνιζα από σκλαβενίτη,έβαζα βενζίνη από shell ή ελίν και κάποια ψωνια από χόντο. οπότε από το τίποτα παίρνω και πόντους δεν με χάλασε. επίσης όσες φορές ρώτησα στο chat του go4more στο φβ πάντα μου απάντησαν γρήγορα. και μία φορά που δεν είχαν περαστεί οι πόντοι,έστειλα την απόδειξη και τους πέρασαν.
 5. Αφού ξαναήρθε αυτό το θέμα ψηλά αν και πανάρχαιο, διάβασα πάλι τις απαντήσεις και ρε παιδιά πραγματικά αναρωτιέμαι για το πρακτικό του πράγματος. Οι γυναίκες εκδιδόμενες χρησιμοποιούν λιπαντικά. οι άντρες εκδιδόμενοι τι κάνουν για να παίξει έπαρση σημαίας άραγε;
 6. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό το σκυλάκι καθώς μετά από κάθε χημειοθεραπεία είναι από απλά ζαλισμενοι έως δεν μπορώ να περπατήσω - φάω - σταθώ και ξερναω τα πάντα.
 7. Το ζω αυτό το διάστημα σε κοντινό πρόσωπο. Σε διαφορετικά όργανα βέβαια κι εμάς ξεκίνησε απλός αντιμετωπισιμος καρκίνος και έκανε μεταστάσεις κλπ κλπ . Εγώ προσπαθώ να μη το συζητάω και να μη δείχνω ότι την λυπάμαι κλπ. Συμπεριφέρομαι όσο πιο κανονικά γίνεται δεδομένων των καταστάσεων βέβαια.
 8. και οι άντρες παίρνουν πολλά like υπερβάλλεις! για ποιο λόγο την βάζεις αφού θα την διαγράψεις;
 9. Έλα ,πάμε με φωτογραφίες να μη κλειδώσει πάλι
 10. Valerie_

  "Κλέβετε" το ebay;

  Ψωνίζω από αλί και όχι από εβαυ πλέον. Μόλις φτάνει στο τέλος η αρχική διορία , αν δεν έχω παραλάβει ,στέλνω στον παραλήπτη και κάνει extend. Συνώθως παραλαμβάνω στο όριο , ε αν περάσει και η περίοδος του extend ζητώ refund. Mόνο μία φορά έτυχε αυτό όλες τις άλλες παρέλαβα. Δεν ξέρω,νομίζω πως αν τους κλέψω θα με κυνηγάει το κάρμα μου
 11. σε μένα έχει δώσει elidel για μικρής έκτασης τοπική χρήση και flenazole αν έχω κάποια ισχυρή έξαρση μεγάλης έκτασης. δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα. από σαμπουάν δεν λέει να ξεκολλήσει από το fungoral κι εγώ δεν το θέλω καθόλου. Ξαναγύρισα στο bioderma ds που ήταν αξιόλογο. το vichy που σου πρότεινε το είχα πάρει κι εγώ. δεν τρελάθηκα αλλά σίγουρα ηρέμησε φαγούρα κλπ.
 12. και γιατί δεν βάζεις κρέμα daktarin? που μπορείς να την βάλεις πιο συγκεκριμένα στο σημείο που θες;
 13. ναι μια χαρά πάνε τα λεφτά. τη μία μέρα τα έστειλα την άλλη φάνηκαν.
 14. στο προηγούμενο μήνυμα που με κουόταρες γι αυτό και απάντησα λες "δες τα 2 λινκ που έδωσα" στα 2 λινκ είναι το βισύ σαμπουάν και για αυτό απάντησα.
 15. Tο πεδίο "πληροφορίες για τον δικαιούχο",εκεί που που έβαζα δηλαδή το reference number πρώτα, δεν μπορούσα να το αφήσω κενό στο ibank της εθνικής και το συμπλήρωσα όπως παλιά. ελπίζω να μην υπάρχει θέμα.
 16. Valerie_

  Anti-Fitness Thread

  η κόκα κόλα κερασμένη από το μαγαζί
 17. στο έγραψα και τότε,το ξανά γράφω και τώρα. της vichy δεν μου έκανε κάτι,μόνο μου καθάρισε έως ξέρανε τα μαλλιά. αντίθετα το bioderma ds σαμπουάν μου "έκατσε" πολύ ωραία. θα το πω και στην γιατρό,δεν θέλω να βάλω fungoral να πάμε σε κάτι άλλο ή να μείνω στο bioderma.
 18. Βασικά πέρνα από την τράπεζα και ρώτα τι θέλουν γιατί μπορεί να θέλουν επικαιροποίηση τα στοιχεία σου ,κάτι να λείπει δηλαδή και να στο ζητήσουν.
 19. είναι πολύ εύκολη διαδικασία. κάτι κωδικούς σου δίνουν ακολουθείς τις οδηγίες και είσαι έτοιμος. κι εγώ ακριβώς έτσι.. σου λύνει τα χέρια!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.