Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Returntolobby

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  159
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

187 Excellent

Σχετικά με Returntolobby

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 02/11/1991

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.389 προβολές προφίλ
 1. Hello "Από την πλευρά της, η κεντρική τράπεζα των κεντρικών τραπεζών, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS), χαρακτηρίζει ούτε λίγο ούτε πολύ «εργαλείο απάτης» το Bitcoin, τονίζοντας ότι δεν έχει οφέλη για τον κόσμο και παράλληλα επιβαρύνει το περιβάλλον"
 2. Εδώ και έξι χρόνια κάποιοι αλήτες ξέρουν την δουλεία και κάθε φορά τα τρώνε από ανυποψίαστους τοιχοδιόχτες. (Pyramid) Ponzi scheme on repeat.
 3. Ρε γέλα λίγο, χαβαλέ κάνω με τα χάλια των crypto :ρ και στο λεω ετσι λαϊκά γιατί είσαι μορφάρα και θέλω να καταλαβαινόμαστε BTW πάρε τυρόπιτα καλήτερα, τα τυρογαριδάκια είναι πιο μπαγιάτικα.
 4. Έχεις άποψη για τα πάντα έτσι xD. Είχες 1Ε και ήθελες μια τυρόπιτα που έκανε 1,10Ε και ο γιός του φούρναρι είχε πει πως θα στην έδινε για μια τάπα από τυρογαριδάκια. Πήρες τυρογαριδάκια και κερδισες μία τάπα, εσύ και άλλοι 100 τοιχοδιώχτες, ο φούρναρης πούλησε τα μπαγιάτικα τυρογαριδάκια και ο γιός του είπε πως άλλαξε γνώμη γιατί κάνει κακό στο περιβάλλον το σακουλάκι τους. Στο εντωμεταξύ, κάτι σαγιοναροφορεμένα, αγόρασαν από το super market ότι κούτες είχαν από τυρογαριδάκια πρωτού μπουν στα ράφια και θέλαν να τα πουλήσουν 3Ε. Τώρα όσοι ήθελαν τυρογαριδάκια και δεν έβρισκαν προφανώς δεν
 5. Ότι? :ρ Έστω ότι το τυπωμένο χρήμα βασίζετε στα αποθέματα χρυσού, τότε όσο πιο ακριβή είναι η εξόρυξή του, τόσο λιγότερο χρήμα μπορεί να τυπωθεί και τόσο πιό σταθερή μένει η αξία του. Ελπίζω να ήταν αυτό το point σου?
 6. Καλά γενικά κόψε λίγο troll, οι 3060 δεν είχαν ανακοινωθεί... γενικά από το πως το γράφεις μικρός μου ακούγεσαι στην ηλικία, όποτε κάτσε πρώτα άκου/διάβασε και μετά κοίτα να αλλάξεις τον κόσμο. Εννοώ κάνε ότι πιστεύεις, αλλά θα σε πάρουν με το ψιλό έξω αν κάνεις τα ίδια. Please μην κάνουμε άλλο spam με σχόλια άσχετα του θέματος.
 7. Είχα 1080ti και τις πούλησα στα 500, όταν οι καραγγιόζηδες την δίναν 600++. Κράτησα για κανά μήνα τις τιμές των 1080ti χαμηλά στο insomnia, αλλά δυστυχώς δεν με ακολούθησε κανείς μετά.
 8. Τρολλάρεις ή δεν καταλαβαίνεις την διαφορά? :ρ Εκμεταλλεύεσαι το ανύπαρκτο stock και τρέχεις να προλάβεις να αγόρασεις τα πάντα ώστε να μην μείνει για τους άλλους και ύστερα το πουλάς όσο ακριβότερα πουλιέται == σκουπίδι sculper, θα έπρεπε να του γίνει κατάσχεση/μπει φυλακή Αγοράζεις φθηνά επειδή το stock είναι μεγάλο και δεν έχει ζήτηση, με την πρόβλεψη ότι θα αυξηθεί η ζήτηση και το δώσεις ακριβότερα από ότι το αγόρασες, αλλά φθηνότερα από τους άλλους == τυπάρας γαμάτος έμπορας, σου αξίζουν τα χρήματα που πήρες, γιατί βγάζεις κέρδος και βοηθάς και τους αγοραστές.
 9. Καιρός δεν είναι να βγει κάποια νομοθεσία που καίει τους scalpers? Θα ήταν έμπορες αν αγόραζαν κάτι φθηνά επειδή δεν είχε ζήτηση και το ποϋλαγαν ακριβότερα όταν αυτό τελικά γινόταν θεμιτό. Είναι όμως κλέφτες, γιατί αγοράζουν κάτι στερώντας το από τους υπόλοιπόυς και ύστερα ζητάνε λίτρα.
 10. Που κάνω σειρα, όχι για να πάρω την 3070 στα 1500 αλλά για να τους φασκελώσω. Να είναι καλά το ps3 και το x3 pro γιατί το pc gaming το άφησα εγώ και άλλοι πολλοί...
 11. Realίστηκα, δεν δίνω δεκάρα, γιατί ξενέρωσα με το πως χειραγώγησαν την αγορά.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.