Προς το περιεχόμενο

stp1979

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  21
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

23 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ stp1979

 • Κατάταξη
  Member
 1. Σαν χθες θυμάμαι ιους όπως ο ping pong και dark avenger στο dos pc μου.
 2. Cloud my friends και άσε άλλους να αλλάζουν τους δίσκους. Για backup πάντα ε. Για ταινίες και μουσική θεωρώ περιττό να αγχώνομαι για την αποθήκευση τους αφού πλέον ότι θέλω το έχω είτε online είτε το κατεβάζω εκείνη την ώρα.
 3. Με βάλατε σε σκέψεις. .. θα αλείψω με βούτυρο την πίσω πλευρά του κινητού.
 4. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί κοστίζει τόσο. Ένα κινέζικο με καλή ποιότητα κατασκευής τετράπυρινο επεξεργαστή snapdragon 801 και2-3 για ραμ κάνει 300-400 ευρώ. Τι το επαναστατικό έχει το iPhone που να δικαιολογεί κόστος εξέλιξης; απλά συναρμολογισε περασμένων ετών hardware και μια καλή σχετικά συσκευασία. Μόνο το λειτουργικό του ανεβάζει τόσο το κόστος; θεωρεί κάνεις ότι αξίζει 400 ευρώ ένα update? Η Microsoft χρεώνει εκατό ευρώ την άδεια χρήσης των Windows.
 5. Αν έχουν τους δικούς μου χαρά στο κουράγιο τους. Θα τους σπάσουν τα νεύρα από τις διαφημίσεις.
 6. Θα ήταν πιο όμορφο αν ήταν κυρτό και από την άλλη πλευρά. Θα μιλάμε για μηδέν bezels. Για αρχή όμως είναι καλό
 7. Είδες Πέτρο ότι όντως ακόμα υπάρχουν θέματα με τις εφαρμογές; swype εγώ δεν βρίσκω και το δουλεύω φουλ στο κινητό μου. Το 520 το πήρα στην γυναίκα για να το δοκιμάσω και εγώ παράλληλα. Στο παλιό της αντροιντ είχε το flipboard όπου της είχα περάσει τα site που παρακολουθεί. Στο 520 o explorer πετάει και εκει έβαλα τα site σελιδοδεικτες γιατί εφαρμογή σαν το flip δεν είχα βρει. Τεσπα σε αυτό βολευτηκε. Βέβαια οExplorer δεν κρατάει κωδικούς και σε κάποια site που έχει λογαριασμό πρέπει κάθε φορά να τους γράφει. ... αλήθεια βγήκε κανένας άλλος browser?
 8. @calculator Καταρχήν στην αρχή δεν δούλευαν σωστά τα Messengers. Τα μηνύματα έρχονταν όταν άνοιγε η εφαρμογή. Η παραμετροποιηση που μπορούσες να κάνεις στο ui ήταν να αλλάξεις απλώς το φόντο από μαύρο σε άσπρο. Το ίδιο συμβαίνει και στους εφαρμογές όπου οι εφαρμογές για ειδήσεις ήταν απλά λίστες με τίτλους. Το ίδιο ήταν και στα messenger... Απλά άλλαζε το χρώμα της φούσκας. Ακόμα και σήμερα οι εφαρμογές για την ένδειξη της μπαταρίας ανανεώνεται κάθε μισαωρο. Η επίσημη εφαρμογή για το YouTube είναι ακόμα σελιδοδεικτης... Οι ανεπίσημες έχουν χάλια interface. Δεν έχουν swype πληκτρολόγιο. Βαρέθηκα να γράφω και πρέπει να πάω δουλειά. Αν κατι έχει αλλάξει ενημέρωσε με γιατί έχω σταματήσει να το ψάχνω εδώ και καιρό.
 9. Έπρεπε όταν μπήκαν στην αγορά τα wp να έχουν τα πάντα και να μην λείψει τίποτα από κανέναν. Δυστυχώς σαν τρίτοι είχαν πάντα το μέτρο σύγκρισης των πρώτων. Πήρα το 520 να το δοκιμάσω. Δεν είχε το ένα είχε ελλείψεις στο άλλο το τρίτο δεν λειτουργούσε όπως στα άλλα λειτουργικά. Ήταν μπροστά μόνο στο smooth(εσπρωχνα πάνω κάτω τα πλακάκια και το χαιρόμουν στην αρχή. .. Μετά σκέφτηκα να πάρω πάλι αντροιντ και ένα κομπολόι). Έκανα υπομονή ένα χρόνο να δω αν θα διορθωθούν αυτά τα ελαττώματα. Είδα μικροβελτιώσεις αλλά πλέον στους γνωστούς μου λέω να πάρουν Android. Μόνο σε κάποιον ψείρα που δεν ξέρει τίποτα από αυτά και δεν χρειάζεται τις δυνατότητες του Android θα του πρότεινα wp αλλά οι ψείρες τις περισσότερες φορές θα τα δώσουν για ένα iphone.
 10. Μήπως θα έπρεπε η Google να βγάλει μια άκρη με τα δικαιώματά; αυτή είναι άλλωστε που έχει το μεγάλο κέρδος από την δουλειά όλων μας. Είναι παράλογο να πρέπει να είναι ο άλλος και συνθέτης και μουσικός και σκηνοθέτης και ότι άλλο χρειάζεται για να ανεβάσει ένα Ερασιτεχνικό βίντεο που τις περισσότερες φορές δεν αποφέρει και κέρδη.
 11. Τι ακριβώς δεν κατάλαβες; Για όσους μιλάνε για την ραμ θα πρέπει να καταλάβουν ότι σε ένα κινητό που δεν τραβάει απλά δεν το φορτώνεις. Διαλέγεις δύο τρια πραγματάκια που θεωρείς βασικά και κάνεις δουλειά. Για όσους μιλάνε για permissions και προσωπικά δεδομένα. .. Απλά μη δίνετε στο νετ αυτά που δεν θέλετε να διαρρεύσουν. Πιστεύει κάνεις ότι ο ομπαμα σχολιάζει στο φβ τα σχέδια της Αμερικής για την Συρία; θα ήταν τουλάχιστον ηλιθιος αν του έφταιγαν τα δικαιώματα της εφαρμογής. Αν θέλει κανείς και τα στοιχεία της κάρτας που κάνω άγορες στο ίντερνετ του δίνω. .. προπληρωμένη κάρτα είναι με 20-30 ευρώ αυτή τη στιγμή μέσα. Γενικά προσέχουμε για να έχουμε και δεν στηριζομαστε στο ποσό ασφαλείς είναι οι εφαρμογές και οτιδήποτε άλλο στο νετ.
 12. Και καλά κάνουν. Είναι καλή εφαρμογή. Ειδικά η δυνατότητα να έχω ανοιχτή μια συνομιλία στην οθόνη έχοντας οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ανοιχτή είναι όλα τα λεφτά. Μπορώ να σερφαρω για παράδειγμα και να σχολιάζω στο Messenger χωρίς να αλλάζω συνέχεια τις εφαρμογές. Είναι καιρός να τη μάθει ο κόσμος. Συν ότι φβ έχουν σχεδόν όλοι οπότε έχει τους περισσότερος χρήστες. Επιτέλους είμαι μια ευκαιρία να καταλήξουμε σε μια εφαρμογή για μηνύματα. .. βαρέθηκα να έχω 3-4 εφαρμογές γιατί ο καθένας θεωρεί ότι κάποια άλλη εφαρμογή είναι καλύτερη. Αυτή τα έχει όλα και την έχουν όλοι.
 13. Πάντως το όλο θέμα δείχνει την διαφορά κόστους της εξέλιξης από την απλή συναρμολογιση. Παίζει να γίνεται και σκόπιμα για να δικαιολογήσουν την διαφορά τιμής με τα κινέζικα.
 14. Το θετικό είναι ένα όμως. ... Αφού θα βγει το 4.5 άρα έφτασε ο καιρός επιτέλους να πάρουμε εμείς το 4.4!!!
 15. Πιφ... πριν φτασουμε στα 64 bit πρέπει να μάθουμε τι είναι το ένα bit. Ας ξεκινήσει κάποιος να εξηγεί από τις βάσεις και μετά βλέπουμε.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.