Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Justhavocman

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  207
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

95 Excellent

Σχετικά με Justhavocman

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Justhavocman

  Gaming Chair Onex GE300 ΜιαςΗμέρας

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 01/12/2021 09:26 μμ

  • Πώληση
  • ΝΕΟ

  Καλησπέρα στο φόρουμ, πωλείται η Εργονομική Gaming Καρέκλα GE300, είναι μίας ημέρας, ούτε σκόνη δεν έχει πιάσει ακόμα, αγοράστηκε με τιμολόγιο οπότε δεν θα δοθεί κάποιο παραστατικό αλλά στην περίπτωση προβλήματος μεσολαβώ εγώ ( εγγύηση οι αξιολογήσεις μου ), πωλείται στα 160€, 40€ φθηνότερα και ουσιαστικά είναι σαν να παίρνεται καινούργια καρέκλα, δίνεται επειδή έχω πολύ μικρή καμπύλη στην πλάτη και δεν με βολεύει το συγκεκριμένο Lumbar Support που έχει, θα δοθεί είναι σε κομμάτια στην αρχική της κούτα είτε έτσι όπως έχει συναρμολογημένη, φωτογραφίες δεν ανεβάζω είναι μια ημέρας. Από Αθήνα ΜΟΝΟ, παραλαβή από τον χώρο μου Άνω Γλυφάδα.

  160 €

 2. Justhavocman

  S.T Dupont Ligne 1 Αχρησιμοποίητος

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 27/11/2021 09:30 μμ

  • Πώληση
  • ΝΕΟ

  Πωλείται χρυσός συλλεκτικός και σπάνιος αναπτήρας S.T Dupont Ligne 1, με κάρτα αυθεντικότητας, καρτελάκι αρίθμησης, πλήρης συσκευασία και παρελκόμενα. Αγορασμένος το 2005 και δεν έχει χρησιμοποιηθεί ούτε μια φορά, σε κατάσταση σφραγισμένου αγρατζούνιστο/ασκόνιστο. . Παραλαβή μόνο χέρι με χέρι Αθήνα.

  500 €

 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 27/10/2021 10:05 πμ

  • Ζήτηση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Καλησπέρα, δίνω τις δύο αυτές συσκευές για Apple iPhone 13 Pro Siera Blue( Μόνο, δεν με ενδιαφέρει οποιοδήποτε άλλο μοντέλο) , από Αθήνα μόνο, οι συσκευές είναι άριστες χωρίς ούτε ένα ψεγάδι, πιο συγκεκριμένα S21 8/256 Phantom Violet: : 2 μηνών κινητό, με απόδειξη, παρελκόμενα, έρχεται με μία αυθεντική δερμάτινη μαύρη, μια αυθεντική σιλικόνη μαύρη και μία απλή διάφανη σιλικόνη Ringke Air, από την πρώτη μέρα σε θήκη, έχει περασμένο τζαμάκι Mocolo το οποίο αφήνει να λειτουργεί το δαχτυλικό και το face unlock άπταιστα, ο λόγος που δίνεται είναι ότι δεν με έχει βολέψει καθόλου το OneUi P40 Pro 8/256 Silver: εγγυηση μέχρι τον Ιούνιο του 22, παρελκόμενα, κουτί, τα πάντα υπάρχουν, επειδή είμαι ψείρας το πρόσεχα σαν τα μάτια μου, φοράει Ringke Μεμβράνη από την πρώτη ημέρα, έρχεται με προίκα άλλες 3 Ringke Μεμβράνες, ένα τζαμάκι οθόνης 3MK και περίπου 36 θήκες, εκ των οποίων 6 Huawei Official, 2 Ringke Fusion Χ, 4 Liquid Silicone , 1 UAG Plasma Clear, από μόνες τους οι official και η UAG κοστίζουν 100€

  1 €

 4. Τι είστε τίποτα φτωχοί και δεν θα πάρετε τον καινούργιο φοβερό σούπερ ντουπερ ουαου φορτιστή που φορτίζει με 0.5w παραπάνω?
 5. Αμε, και θα πουλάνε μόνο "Αμερικανικά" κινητά, α και λόγω έλλειψης ανταγωνισμού θα αγοράζουμε τις συσκευές 3.000€.
 6. Justhavocman

  S21 8/256 Phantom Violet

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 20/09/2021 09:26 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Καλησπέρα, πωλείται Samsung Galaxy S21 8/256 σε χρώμα Phantom Violet, 2 μηνών κινητό, με απόδειξη, παρελκόμενα, έρχεται με μία αυθεντική δερμάτινη μαύρη, μια αυθεντική σιλικόνη μαύρη και μία απλή διάφανη σιλικόνη Ringke Air, από την πρώτη μέρα σε θήκη, έχει περασμένο τζαμάκι Mocolo το οποίο αφήνει να λειτουργεί το δαχτυλικό και το face unlock άπταιστα, ο λόγος που δίνεται είναι ότι δεν με έχει βολέψει καθόλου το OneUi, από Αθήνα ΜΟΝΟ, παζάρια διαγράφονται, το κινητό είναι στην πένα σαν καινούργιο, ούτε βιάζομαι να το δώσω ούτε θα το σκοτώσω. Ανταλλαγές δεχτές.

  640 €

 7. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 13/09/2021 01:44 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Καλημέρα στο φόρουμ, ανταλλάσσω το P40 Pro Silver Frost, 8/256 Silver, εγγυηση μέχρι τον Ιούνιο του 22, παρελκόμενα, κουτί, τα πάντα υπάρχουν, επειδή είμαι ψείρας το πρόσεχα σαν τα μάτια μου, φοράει Ringke Μεμβράνη από την πρώτη ημέρα, έρχεται με προίκα άλλες 3 Ringke Μεμβράνες, ένα τζαμάκι οθόνης 3MK και περίπου 36 θήκες, εκ των οποίων 6 Huawei Official, 2 Ringke Fusion Χ, 4 Liquid Silicone , 1 UAG Plasma Clear, από μόνες τους οι official και η UAG κοστίζουν 100€, ψάχων OnePlus 9 Pro σε κατάσταση σαν το δικό μου, κατά προτίμηση σε χρώμα πράσινο, περιμένω τις προσφορές σας, ευχαριστώ. (Αθήνα ΜΟΝΟ)

 8. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/09/2021 08:33 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Καλησπέρα, ανταλλάσσω Samsung Galaxy S21 8/256 σε χρώμα Phantom Violet, 2 μηνών κινητό, με απόδειξη, παρελκόμενα, έρχεται με μία αυθεντική δερμάτινη μαύρη, μια αυθεντική σιλικόνη μαύρη και μία απλή διάφανη σιλικόνη Ringke Air, από την πρώτη μέρα σε θήκη, έχει περασμένο τζαμάκι Mocolo το οποίο αφήνει να λειτουργεί το δαχτυλικό και το face unlock άπταιστα, με ενδιαφέρει ανταλλαγή με οτιδήποτε εκτός από Xiaomi και Samsung, ο λόγος που δίνεται είναι ότι δεν με έχει βολέψει καθόλου το OneUi, από Αθήνα ΜΟΝΟ, αναμένω τις προσφορές σας.

 9. Πλέον έχουμε καταλήξει να χρειάζεται να είσαι στο οικοσύστημα της κάθε μάρκας , έχεις Huawei κινητό : θα πάρεις Huawei Buds , SmartWatch etc , έχεις Apple Κινητό : θα πάρεις apple watch , airpods etc , αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής , όταν η apple δεν σε αφήνει να συνεργαστείς με κάποια άλλη μάρκα δεν υπάρχει θέμα , όταν το κάνει κάποιος κινέζος αυτό τότε είναι κατακριτέο , food for thought.
 10. "ΚαΙ τΙ , θΑ μΑς ΚαΤΑσΚοΠευΕι η ΚωΛο hUAwEi πΑλι;"
 11. Justhavocman

  Κινητά από best price

  Εργαζόμενος σε "Σκρουτζομαγαζο¨ εδώ . Το Σκρουτζ απο Cost per click έχει περάσει στο cost per sale οπότε μου φαίνεται αρκετά λογική η διαφορά τιμής μεταξύ bestprice και σκρουτζ .
 12. >Be the US >Ban Huawei from getting parts from other Chinese manufacturers >Sell Huawei American Parts >???? >Profit
 13. Φαντάσου να το παίζεις ψαγμένος στο Ινσομνια και να μην έχεις ιδέα από τον τομέα , SMIC και Qualcomm , αλλά συνεχίστε την καραμέλα εσείς , ημιμαθείς μέχρι αηδίας .
 14. Φαντάσου να ζεις εν έτη 2020 και να νομίζεις ότι τα Huawei δεν παίρνουν security updates .
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.