Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

playerlive2

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  17
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

903 προβολές προφίλ

playerlive2's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

82

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

 1. Ευτυχώς που δεν βγήκαν εκτεθειμένα βίντεο από την προσωπική τους ζωή αλλά μόνο το βάρος τους, η ηλικία τους, η σωματική τους κατάσταση, πόσες γκόμενες έχουν, πόσο συχνά πάνε για κατούρημα και πόσο προικισμένοι είναι... Ωραία τα λένε
 2. Ειδικό για τους μουσικούς που παίζουν ακορντεόν καθώς μπορούν να αντικαταστήσουν το μουσικό τους όργανο με ένα smartphone.
 3. Ρε παιδιά γιατί δεν την μεγαλώνετε κι’ άλλο; Στην τελική ας βάζετε μέσα μόνο τους πιλότους...
 4. Χωρίς να θέλω να εγείρω αντιδράσεις, οφείλω να πω πως στο iOS υπάρχει χρόνια τώρα μέσα από το Clock. Το λέω γιατί κάποιοι λένε πως στο Android όλα είναι ίδια σχετικά με τις εφαρμογές του iOS τόσο σε ποιότητα όσο και σε διαθεσιμότητα.
 5. Το αστείο είναι ότι οι μισοί που το κράζουν σε λίγους μήνες θα το έχουν αγοράσει και θα λένε πως αποτέλεσε λόγο που το αγόρασαν.
 6. Άλλη μια φιλοσοφική συζήτηση που γεννιέται στα σχόλια του insomnia😂
 7. Κάμερες πάνω σε άλλες κάμερες σε περίπτωση που χαλάσει κάποια κάμερα....😂
 8. Από ότι φαίνεται η φόρτιση δεν βρίσκεται ανάμεσα στα 600 billion operations που κάνει το δευτερόλεπτο...😂
 9. Καλησπέρα, Έχω αγοράσει τον zyxel nsa310 και εδώ και λίγες μέρες προσπαθώ να ενεργοποιήσω το ddns service. Στο menu interface του NSA και συγκεκριμένα στο ftp menu είναι ρυθμισμένη η port 21 και το ftp enabled. Έχω κατεβάσει από τα packages το dydns και έχω βάλει τον λογαριασμό μου στην υπηρεσία no-ip. Το πρόβλημα είναι πως όταν μπαίνω στο hostname της υπηρεσίας συνδέομαι στο interface του router.Διαβάζοντας τα βήματα που έχουν προηγουμένως αναφερθεί στο forum επιχείρησα να κάνω port forwarding(έχω το speedport router του ΟΤΕ) αλλά δεν κατάφερα κάτι.Ο κύριος λόγος που το θέλω είναι για να βλέπω απομακρυνσμένα τα αρχεία που μέσα στον NSA310. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
 10. Τι διαφορα εχε με την TOSHIBA 58L9363DG ;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.