Προς το περιεχόμενο

playerlive2

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  17
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

81 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ playerlive2

 • Κατάταξη
  Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

777 προβολές προφίλ
 1. Ευτυχώς που δεν βγήκαν εκτεθειμένα βίντεο από την προσωπική τους ζωή αλλά μόνο το βάρος τους, η ηλικία τους, η σωματική τους κατάσταση, πόσες γκόμενες έχουν, πόσο συχνά πάνε για κατούρημα και πόσο προικισμένοι είναι... Ωραία τα λένε
 2. Δεν καταλαβαίνω τα άτομα που σε όλες τις περιστάσεις πετάνε τον όρο προσωπικά δεδομένα λες και ή χάρτινη ταυτότητα δεν εμπεριέχει προσωπικά δεδομένα. Ναι είναι φυσιολογικό να βλέπουν στο εξωτερικό την χάρτινη ταυτότητα και να σε κρατάνε ώρες για να επαληθεύσουν ότι όντως δεν είναι πλαστή. Τα προσωπικά δεδομένα είτε αναγράφονται στην χάρτινη είτε βρίσκονται στην νέα ηλεκτρονική υπάρχουν σε βάση δεδομένων και ως εκ τούτου ότι ζήτημα προκύπτει για τον ένα τύπο προκύπτει και για τον άλλο.
 3. Ειδικό για τους μουσικούς που παίζουν ακορντεόν καθώς μπορούν να αντικαταστήσουν το μουσικό τους όργανο με ένα smartphone.
 4. Ρε παιδιά γιατί δεν την μεγαλώνετε κι’ άλλο; Στην τελική ας βάζετε μέσα μόνο τους πιλότους...
 5. Χωρίς να θέλω να εγείρω αντιδράσεις, οφείλω να πω πως στο iOS υπάρχει χρόνια τώρα μέσα από το Clock. Το λέω γιατί κάποιοι λένε πως στο Android όλα είναι ίδια σχετικά με τις εφαρμογές του iOS τόσο σε ποιότητα όσο και σε διαθεσιμότητα.
 6. Το αστείο είναι ότι οι μισοί που το κράζουν σε λίγους μήνες θα το έχουν αγοράσει και θα λένε πως αποτέλεσε λόγο που το αγόρασαν.
 7. Άλλη μια φιλοσοφική συζήτηση που γεννιέται στα σχόλια του insomnia😂
 8. Κάμερες πάνω σε άλλες κάμερες σε περίπτωση που χαλάσει κάποια κάμερα....😂
 9. Από ότι φαίνεται η φόρτιση δεν βρίσκεται ανάμεσα στα 600 billion operations που κάνει το δευτερόλεπτο...😂
 10. Καλησπέρα, Έχω αγοράσει τον zyxel nsa310 και εδώ και λίγες μέρες προσπαθώ να ενεργοποιήσω το ddns service. Στο menu interface του NSA και συγκεκριμένα στο ftp menu είναι ρυθμισμένη η port 21 και το ftp enabled. Έχω κατεβάσει από τα packages το dydns και έχω βάλει τον λογαριασμό μου στην υπηρεσία no-ip. Το πρόβλημα είναι πως όταν μπαίνω στο hostname της υπηρεσίας συνδέομαι στο interface του router.Διαβάζοντας τα βήματα που έχουν προηγουμένως αναφερθεί στο forum επιχείρησα να κάνω port forwarding(έχω το speedport router του ΟΤΕ) αλλά δεν κατάφερα κάτι.Ο κύριος λόγος που το θέλω είναι για να βλέπω απομακρυνσμένα τα αρχεία που μέσα στον NSA310. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
 11. Τι διαφορα εχε με την TOSHIBA 58L9363DG ;
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.