Προς το περιεχόμενο

Dracon.74

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  181
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

57 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Dracon.74

 • Κατάταξη
  Senior Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

1.135 προβολές προφίλ
 1. Dracon.74

  GUI Applications με Free Pascal

  Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος μια εναλλακτική στο Lazarus IDE λύση, σε Mac OS X. Ευχαριστώ.
 2. Dracon.74

  αληθης η ψευδης?

  Είσαι γλοιώδης.
 3. Dracon.74

  αληθης η ψευδης?

  To παίξιμο το αφήνω στους ειδήμονες -όπως εσύ.
 4. Dracon.74

  αληθης η ψευδης?

  Δεν ξέρω αν έχω τσιτάτο, εσύ πάντως "τσίμπησες" αμέσως, καταδεικνύοντας το σύμπλεγμά σου (και δικαιολογώντας το nickname σου). Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω, συνεπώς αφήνω "την τελευταία λέξη" σε εσένα.
 5. Dracon.74

  αληθης η ψευδης?

  Το νήμα ναι μεν ξεκίνησε, αλλά κανείς δεν αναγκάστηκε να απαντήσει...
 6. Dracon.74

  αληθης η ψευδης?

  Όταν υπάρχει αμφιβολία, μπορείς να ζητήσεις να μπουν παρενθέσεις -εκτός από τις ελάχιστες εκείνες περιπτώσεις που δεν παίζει ρόλο η σειρά. Συνεπώς, συμφωνώ με τον Mέντορα.
 7. Dracon.74

  FreePascal

  Καλημέρα. Μήπως κάποιος γνωρίζει βιβλιογραφία για την FreePascal (2 ή 3); Mε ενδιαφέρει να έχει είτε αμιγώς εισαγωγικό χαρακτήρα είτε να είναι κλιμακούμενης εμβάθυνσης. Ευχαριστώ πολύ!
 8. Μήπως ξέρει κάποιος κατά πόσο υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες (μαζί με ό,τι software απαιτείται) ώστε να αναβαθμιστεί το OS (από 5.1.1. σε 6.0.1) για το Samsung Galaxy J5 (FN); Σημείωση: ο υπολογιστής που ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί είναι Mac OS X (El Capitan). Eυχαριστώ εκ των προτέρων.
 9. Dracon.74

  functional programming

  Είπαμε... ό,τι πεις (τριχωτέ) αδερφέ.
 10. Dracon.74

  functional programming

  Ό,τι πεις αδερφέ.
 11. Dracon.74

  functional programming

  Ευχαριστώ για την επισήμανση, αν και δεν βοηθάει στην απάντηση του αρχικού ερωτήματός μου.
 12. Dracon.74

  functional programming

  Καλό απόγευμα. Θα ήθελα να ρωτήσω -όσους, όμως, έχουν την γνώση- σχετικά με την σύγκριση ανάμεσα στις γλώσσες: Haskell και Lisp ( ήτοι Scheme, Racket, Common Lisp). Να σημειώσω τα εξής: 1. Η Racket δεν εντάσσεται (πλέον) στην Scheme, μιας και έχει πάρει, πλέον, μια άλλη μορφή -συνεχίζει όμως να ανήκει στην οικογένεια της Lisp. 2. Aπό μαθηματική άποψη (αν και αυτό δεν είναι καθόλου αρκετό, εφ' όσον δεν συζητάμε αμιγώς ακαδημαϊκά) έχω την αίσθηση ότι η Lisp στηρίζεται στην θεωρία συνόλων (κάτι μή αυτονόητο, μιας και υπάρχουν διάφορα συστήματα π.χ Fraenkel-Zermelo, Von Neumann-Bernays-Goedel, κ.λπ.) ενώ η Haskell στην θεωρία κατηγοριών. Ρωτάω λοιπόν, κυρίως αυτούς που έχουν δουλέψει και με τις δύο (Haskell/Lisp) σχετικά με τις ομοιότητες, τις διαφορές και την ισχύ της κάθε μιας -κυρίως σε πρακτικό επίπεδο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 13. Όπως ανεφέρθη ο Servo θα είναι μια εντελώς νέα μηχανή, φτιαγμένη από το μηδέν, με την βοήθεια ενός project που αφορά την γλώσσα Rust. H τελευταία φιλοδοξεί να αντικαταστήσει τις C/C++ έχοντας πολλές καινοτομίες (πρβλ. την διαχείριση μνήμης). Μάλιστα στα σπάργανα υπάρχει και λειτουργικό γραμμένο σε Rust & Assembly που υλοποιεί μKernel (όπως το Minix OS) και το ZFS: το Redox-OS. Eίναι σαφές, ελπίζω, ότι πρόκειται για 2+1 πολύ σημαντικά projects. Aς μην βιαζόμαστε, μόνο και μόνο να πούμε κάτι ή απλώς να αναθεματίσουμε...
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.