Προς το περιεχόμενο

sagma666

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  32
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από sagma666

 1. sagma666

  Πρόβλημα στο WordPress

  Γεια σας, εδώ και λίγες μέρες υπάρχει πρόβλημα στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας που έχω φτιάξει μέσω WordPress. Στην αρχική σελίδα υποτίθεται έπρεπε να εμφανίζονται όλα τα τελευταία δημοσιευμένα άρθρα το ένα κάτω από το άλλο, αλλά εμφανίζονται το ένα πάνω στο άλλο. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από τη στιγμή που έκανα τα προτεινόμενα updates, όχι όμως και του Theme. Πώς μπορώ να επιλύσω το πρόβλημα; Σας ευχαριστώ πολύ!
 2. sagma666

  Athenacard πρόβλημα

  Καλημέρα. Πήγα να κατεβάσω την εφαρμογή "ΑTH.ENA Card" και μου λέει πως "Αυτό το στοιχείο δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σας". Έχω κινητό HUAWEI P30 Pro και μένω Ελλάδα. Πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχει η εφαρμογή στην Ελλάδα;
 3. Καλή χρονιά! Δυστυχώς το πρόβλημα δε λύθηκε. Οι αποσυνδέσεις αραίωσαν αρκετά, αλλά και πάλι δεν είναι λογικό να αποσυνδέεται. Αν συνεχίσει κι αύριο θα το δώσω βλάβη στον ΟΤΕ.
 4. Φίλε μου η τελευταία πρότασή σου με έσωσε! Με το που έσβησα τα χριστουγεννιάτικα φώτα, φτιάχτηκε το πρόβλημα! Σ' ευχαριστώ!
 5. Δεν είμαι ηλεκτρολόγος και δυστυχώς δε γνωρίζω τι σημαίνει 1η πρίζα του σπιτιού. Το μετασχηματιστή του modem τον έχω εκεί που είναι και ο υπολογιστής. Στις φωτογραφίες που επισύναψα, έχω όλα τα καλώδια και τις θύρες που έχει το συγκεκριμένο μόντεμ. Αν μπορείς σε παρακαλώ σύμφωνα με τις φωτογραφίες και το συγκεκριμένο μόντεμ να με βοηθήσεις. Επίσης, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να αποσυνδέεται συγκεκριμένες ώρες κάθε μέρα (μετά τις 5 ακριβώς). Πριν ένα μήνα που είχα το παλιό μόντεμ, δεν αποσυνδεόταν ποτέ!
 6. Σ΄ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μπορείς σε παρακαλώ να με βοηθήσεις με την ιδανική συνδεσμολογία (για PSTN με μία γραμμή τηλεφώνου); Επισυνάπτω 3 φωτογραφίες (καλώδιο τηλεφώνου, θύρες του modem Speedport Entry 2i και το μπλε και γκρι καλώδιο που ήταν μαζί με το modem). Πού πρέπει να βάλω σε ποια θύρα του modem; Το μετασχηματιστή και το καλώδιο ethernet είναι τα μόνα σίγουρα, γι' αυτό δεν επισύναψα φωτογραφίες. Ειρήσθω εν παρόδω, και με το παλιό μόντεμ γίνονται αποσυνδέσεις, όχι τόσο συχνά, περίπου 2-3 λεπτά. Το δοκίμασα.
 7. Γεια σας παιδιά και καλή χρονιά. Εδώ κι ένα μήνα ο ΟΤΕ μετέτρεψε τη γραμμή μας σε ευρυζωνική χωρίς καμία ειδοποίηση και χωρίς να στείλει εξοπλισμό. Τέλος πάντων, μετά από πολύ ταλαιπωρία, προμηθεύτηκα το modem που δίνουν (Ασύρματο Router Speedport Entry 2i για γραμμή PSTN). Από δω και πέρα ξεκινούν τα προβλήματα. Το τελευταίο διάστημα, σχεδόν κάθε μέρα μετά τις 5 το απόγευμα, το modem συνεχώς αποσυνδέεται (κάθε μισό λεπτό περίπου). Το περίεργο είναι πως τις πρωινές ώρες λειτουργεί κανονικά. Με το προηγούμενο modem τόσα χρόνια δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Επισυνάπτω και
 8. sagma666

  Καλύτερο Data Recovery Software

  Καποια δεδομένα (βασικά μουσική) είναι από laptop (το οποίο δεν πείραξα έκτοτε και έχει παραμείνει κλειστό) και κάποια άλλα από εξωτερικό δίσκο, τον οποίο επίσης νομίζω δεν πείραξα αφότου έκανα μεταφορά των αρχείων στο φλασάκι.
 9. sagma666

  Καλύτερο Data Recovery Software

  Το στικάκι το πήρα από Γερμανία, όπου διαμένω και συγκεκριμένα από το Conrad, ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρονικών. Η βλακεία είνα δικιά μου γιατί νόμιζα ότι είχε 4 GB ακόμη ελεύθερο χώρο, ενώ είχε 2. Άρχιζε να τα περνάει τα αρχεία κανονικά και λίγο πριν το τέλος μου έβγαλε θαυμαστικό κλπ. Έκανα restart και έλεγε να ξαναφορμάρω το φλασάκι. Γι' αυτό ψάχνω το κατάλληλο πρόγραμμα. Τα αρχεία τα έκανα move από ένα δίσκο στο φλασάκι, όχι copy. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να βρει removed αρχεία και όχι deleted. Έκανα ένα πείραμα με το Stellar και το Recuva, ό
 10. sagma666

  Καλύτερο Data Recovery Software

  Δυστυχώς το Recurva δεν αναγνωρίζει το φλασάκι μου, ενώ το Stellar το αναγνώριζε
 11. sagma666

  Καλύτερο Data Recovery Software

  To Recurva Pro κάνει ανάκτηση των αρχείων με το όνομά τους και στο φάκελό τους ή τα μετονομάζει χρησιμοποιώντας αλφαριθμητικούς χαρακτήρες; Ρωτάω, γιατί είχα κατεβάσει το free version και μου βρήκε ανάκατα τα αρχεία όλα μετονομασμένα. Αν είναι να αγοράσω το pro version.
 12. sagma666

  Καλύτερο Data Recovery Software

  Γεια σας παιδιά. Πρόσφατα μου χτύπησε ένας flash disk (116 GB). Για την ακρίβεια μετέφερα κάποια αρχεία σε αυτόν που ξεπέρασαν τη χωρητικότητα του δίσκου. Χρησιμοποίησα το πρόγραμμα "Stellar Phoenix Windows Data Recovery Professional v.7". Με εντυπωσίασε ότι βρήκε όλα τα αρχεία (βίντεο, φωτογραφίες, mp3s), με το όνομά τους και στους σωστούς φακέλους. Οι φωτογραφίες ανακτήθηκαν μια χαρά. Τα βίντεο που ανακτήθηκαν ήταν χαλασμένα, αν και είχαν το κανονικό τους μέγεθος. Με τη μουσική έγινε χαμός. Εκτός από λίγες περιπτώσεις, πολλά τραγούδια είχαν εντελώς λάθος όνομα και σε ορισμένα σαν να
 13. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα τα κοιτάξω όλα αυτά που μου είπατε.
 14. Ερασιτεχνική χρήση θέλω και για gaming και για rendering, όχι επαγγελματική. Γι' αυτό ρωτάω εάν η κάρτα γραφικών "Nvidia Geforce GTX 750" θα τα καταφέρει ή θα κλαίω τα λεφτά μου.
 15. Απ' ό,τι καταλαβαίνω το μεγάλο πρόβλημα έγκειται στην κάρτα γραφικών. Η οθόνη που συνοδεύει τον υπολογιστή είναι Asus MX279H 68,5 cm, 27 ιντσών. Είναι εντάξει. Ψάχνω έτοιμο υπολογιστή. Δεν αναφέρω τιμές γιατί μένω στη Γερμανία, επομένως δεν μπορεί να γίνει κάποια σύγκριση.
 16. Έχω βρει το συγκεκριμένο μοντέλο, όπως φαίνεται και στη συνημμένη φωτογραφία, με το συγκεκριμένο επεξεργαστή, κάρτα γραφικών και RAM. Θέλω να ξέρω εάν αγοράσω το συγκεκριμένο υπολογιστή θα μπορώ να παίζω παιχνίδια και να κάνω επεξεργασία video για να ανεβάζω στο youtube ή θα πρέπει να αναζητήσω κάποιον άλλον με καλύτερο επεξεργαστή ή κάρτα γραφικών κι αν ναι τι ακριβώς πρέπει να αναζητήσω;
 17. Μα δεν ψάχνω να πάρω γενικά έναν υπολογιστή. Έχω βρει το συγκεκριμένο μοντέλο κι επειδή και ο καταστηματάρχης όταν του είπα για παιχνίδια μου είπε "No Way", θέλω να μάθω τι ακριβώς πρέπει να αλλάξω και τι να αναζητήσω. Τα παιχνίδια θα παίζουν πιο αργά, με χειρότερα γραφικά ή δε θα παίζουν καθόλου. Αυτό δεν έχω καταλάβει. Επίσης, πώς θα επηρεαστεί το rendering; Θα έχει επίπτωση στην ποιότητα, πρέπει να πάρω το i7 ή και με το i5 είναι εντάξει;
 18. Έχω βρει και με 745 και με 750. Άρα τι κάρτα να αναζητήσω; ΤΙ εννοείς δεν είναι για πολλά πολλά; Θα κολλάει το παιχνίδι; Δεν θα παίζει καν;
 19. Γεια σας παιδιά. Θέλω να αγοράσω έναν καινούριο υπολογιστή και κοιτάζοντας σε διάφορα μαγαζιά με ηλεκτρονικούς υπολογιστές βρήκα έναν με επεξεργαστή Intel Core i5-6400 Turbo Boost Technology 2.0 up to 3.30 GHz. και 16 GB RAM. Επίσης η κάρτα γραφικών είναι Nvidia Geforce GTX 745. Πιστεύετε πως με αυτόν τον υπολογιστή θα μπορώ να παίζω καινούρια παιχνίδια, αλλά και να κάνω επεξεργασία video (rendering); Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
 20. Γεια σας. Ενδιαφέρομαι να βρω εναν φτηνό τρόπο για να αποκτήσω ίντερνετ στο laptop μου για μία εβδομάδα. Δε θέλω να δεσμευτώ με κινητά Vodafone, Cosmote κλπ. Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάποιο στικάκι ή κάρτα για αυτή τη δουλειά; Καλό θα ήταν να μην υπάρχει περιορισμός στον όγκο ή τουλάχιστον πολλά GB. Σας ευχαριστώ πολύ!
 21. Σ' ευχαριστώ πολύ. Θα τα δοκιμάσω.
 22. Σ΄ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου. Την 1 και την 3 τις κουτσοκατάφερα. Στη 2η έκανα το 1ο και το 4ο ερώτημα, αλλά έχω κολλήσει στο 2ο (all brands with no equipment) και στο 3ο (total distance driven by car...). Μήπως έχεις καμιά ιδέα;
 23. Για μένα είναι για να με προσλάβουνε.
 24. Σε devPasal έτρεχα. Δυστυχώς τώρα με την κρίση οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί πάρα πολύ! Βλέπεις τι ζητούν για μια απλή εξυπηρέτηση πελατών.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.