Προς το περιεχόμενο

kontzapianos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

    10
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

    100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ kontzapianos

  • Κατάταξη
    Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    florina
  1. έκανα hard reset. έκανα wipe cache και factory reset, επιλογές που μου δίνει το recovery... το κινητό δεν ανοίγει, μπαίνει στο recovery και έχει το μύνημα "καμία εντολή"... το κινητό απλά δεν μπαίνει στο λειτουργικό σύστημα.... Σκέφτομαι βέβαια το εξής: Ασχολούμαι με android αλλά είμαι τεχνικός υπολογιστών. Καινούργιος σχετικά σε θέματα λειτουργικού android. Aν παραλληλίσω το ζήτημα με ένα παρόμοιο πρόβλημα σε windows, φαντάζομαι είναι το ίδιο(πάνω κάτω) με ένα pc που μπαίνει στο bios αλλά δεν μπουτάρει σε windows... Παίζει να είναι και θέμα hardware δηλαδή.. Ίσως είναι κάποιο πρόβλημα στη flash memory που διατηρεί το λειτουργικό του σύστημα.. Κάνω λάθος;
  2. Καλησπέρα... Έχω το lg l9 II καμιά 3ετία και μια μέρα άρχισε να κάνει reboot συνεχώς.... Δεν έχω πειράξει τίποτα, ούτε root ούτε κάτι άλλο. Δεν ήξερα τί να κάνω και μετά από μία αναζήτηση στο ίντερνετ είδα πως μία λύση για αυτό είναι το hard reset... Το έκανα, από τότε το κινητό ανόίγει μέχρι το logo lg, και μπαίνει στο lg recovery βγάζοντας μου το μύνημα "καμία εντολή" με το android logo οριζοντιομένο και ένα κόκκινο τριγωνάκι... 1) Stock rom με το flash tool της εταιρίας δεν μπορώ να περάσω, γιατί όποτε πάω να το κάνω μου βγαίνει το μύνημα "Η συσκευή είναι ήδη ενημερωμένη με την τελευταία έκδοση λογισμικού"... 2) Repair με το lg repair toolkit δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν αναγνωρίζει κάποιο σφάλμα στη συσκευή... Σημειωτέον, προσπάθησα ανοίγοντας το κινητό σε recovery mode και σε download/fastboot mode. Το ότι τα repair και flash tools της lg αναγνωρίζουν την έκδοση λογισμικού μου λέει ότι η rom είναι εγκατεστημένη κανονικά στο κινητό.... απλά δεν bootάρει.... Δεν ξέρω τί να κάνω... Έχει κάποιος καμιά ιδέα; ΥΓ: το κινητό δεν είναι root οπότε εγκατάσταση rom και recovery απο flash software ή την κάρτα sd αποκλείονται(αν και τα δοκίμασα)... Ξέρει κανείς κάτι; Παίζει να είναι θέμα hardware; Ευχαριστώ εκ των προταίρων
  3. καλησπέρα... έχω ένα θέμα με ένα dvd!! πρώτη φορά αντιμετωπίζω κατι τέτοιο... πριν κανα 6άμηνο έγραψα κάτι εικόνες π είχα για backup σε ένα dvd... είναι σε καλή κατάσταση, χωρίς γρατσουνιές και λοιπά... πριν κανά 2μηνο το έβαλα στο λαπτοπ μου, και ενώ μου δείχνει ότι είναι γεμάτο, όταν το ανοίγω μου το εμφανζει σαν κενό δίσκο και λέει σύρετε εδώ αρχεία για εγγραφή... θεώρησα ότι μπορεί να κλαταρε το dvd του υπολογιστή, αλλά τα άλλα dvd τα παίζει κανονικά!!! το συγκεκριμένο dvd παρουσιάζει το ίδιο θέμα σε όλα τα drives που το έβαλα... αναρρωτήθηκα μήπως είναι θέμα κρυφών αρχείων αλλά δεν είναι αυτό... τέλος, σκέφτηκα ότι αν έκανα copy paste όλο το drive θα 'επαιρνα τα αρχεία , αλλά όταν το κάνω μου αντιγράφει ένα απλό κενό φάκελο... δεν ξέρω τί μπορεί να είναι.. το έψαξα αρκετά, δεν βρήκα λύση... αν μπορέι κάποιος να πει μια ιδέα... ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
  4. kontzapianos

    Προβλημα 0xc0000142

    Λογικά είναι από ραμ αλλά αν στο κάνει μόνο σε παιχνίδια ή βαριές εφαρμογές μπορεί να είναι και απο πρόγραμμα οδήγησης τη κάρτας γραφικών
  5. Καλημέρα, έχω το εξής παράδοξο πρόβλημα. Έχω τη μητρική ASUS PSLP - LE και επεξεργαστή intel pendium d dual core 2.8 ghz, που ήταν λειτουργικά μέχρι και 2 χρόνια πριν. Προσπαθώντας να εκκινήσω ένα σύστημα με τα δύο αυτά κομμάτια καθώς και μία δοκιμασμένη και λειτουργική RAM ddr2 667 mhz και χωρίς κάρτα γραφικών αφού η μητρική έχει vga, το pc εκκινεί αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη. Θεωρώντας ότι μάλλον είναι θέμα της μητρικής εφόσον οι επεξεργαστές είναι ανθεκτικοί σε γενικές γραμμές και αφού έκανα κάθε προσπάθεια να την επαναφέρω (πεπιεσμένος αέρας, καθαρό οινόπνευμα, αλλαγή μπαταρίας, έλεγχος jumper) δεν είχα αποτέλεσμα, έτσι πήρα μία άλλη λειτουργική μητρική από γνωστό μου, μοντέλο GA-G195X, αλλά πάλι τα ίδια. Εδώ χρειάστηκα και κάρτα γραφικών, έβαλα λοιπόν την λειτουργική PCI EXPRESS X16 GPU που έχω από άλλον προσωπικό λειτουργικό σταθερό και στα δύο PCI EXPRESS slots που διαθέτει η μητρική. Βλέποντας ότι πάλι δεν εκκινεί θεώρησα πως λογικά είναι ο επεξεργαστής. Προχώρησα λοιπόν στην αγορά ενός άλλου επεξεργαστή από ebay και ξαναδοκίμασα αλλά πάλι τα ίδια. Σημειωτέον ότι η RAM, η κάρτα γραφικών, τα καλώδια, το τροφοδοτικό αλλά και η οθόνη είναι λειτουργικά και δοκιμασμένα. Κάθε μέτρο διόρθωσης των μητρικών πλακετών το πήρα (σε ο,τι αφορά το καθάρισμα και τον έλεγχο jumper και μπαταριών). Δοκίμασα και με άλλη RAM (λειτουργική) και έφτασα σε τέτοιο αδιέξοδο που άρχισα να αμφιβάλλω ακόμα και για την θερμαγώγιμη πάστα προχωρώντας στην αγορά καινούργιας. Εννοείται πως δεν είδα κάποιο αποτέλεσμα. Σκέφτομαι να καταφύγω σε τεχνικό για να μου εξηγήσει πως γίνεται να έχω τέτοιο πρόβλημα αφού όλα είναι λειτουργικά (βέβαια έχω αμφιβολίες για τα δύο πρώτα κομμάτια που είχα να τα δοκιμάσω 2 χρόνια, καθώς και τον επεξεργαστή από το ebay.) Δεν μπορώ να βρω οποιοδήποτε πρόβλημα σε ότι αφορά την συμβατότητα αφού έχω σπάσει το κεφάλι μου ψάχνοντας και δεν βρίσκω κανένα θέμα συμβατότητας. Δεν ξέρω αν μπορείτε να προτείνετε κάτι για την σπαζοκεφαλιά μου. Ξέρω ότι είναι πολλά αυτά που έγραψα. Το παράδοξο είναι τελικά (και ίσως η μόνη λογική εξήγηση) ότι μάλλον η ASUS (η πρώτη) μητρική είναι χαλασμένη και οι δύο επεξεργαστές επίσης. Σημείωση: Ρώτησα έναν τεχνικό και μου έθεσε θέμα βραχυκυκλώματος της μητρικής με το κουτί. Αλλά τις άπειρες δοκιμές που έκανα, τις έκανα και εντός και εκτός κουτιού και τα "ποδαράκια" που έχει το κουτί για να υπάρχει αέρας κάτω από τη μητρική είναι όλα οκ. Επιπλέον, κάτι που παρατήρησα μετά από αρκετές προσπάθειες είναι ότι δεν ακούγεται κανένα beep όταν ενεργοποιείται το σύστημα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αποκλείσω καμία πιθανότητα προβλήματος. Τέλος, επειδή με ρώτησαν, τη μητρική και τον cpu που είχα να λειτουργήσω 2 χρόνια, τα είχα φυλαγμένα σε πλαστικές συσκευασίες και μαζί σε χαρτόκουτο. Τα είχα καθαρίσει πριν την αποθήκευσή τους και τα έβαλα σε μέρος που δεν βλέπει ο ήλιος και δεν έχει υγρασία (μέτρα προστασίας που είχα τότε βρει στο internet για να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα). Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.