Προς το περιεχόμενο

sleep_walker

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  12
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ sleep_walker

 • Κατάταξη
  Member
 1. Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις όσο αναφορά την αγορά αντικειμένων από μαγαζιά στην Αμερική ή Αγγλία που δεν στέλνουν στην Ελλάδα. Ξέρω ότι σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν οι εταιρίες με υπηρεσίες προώθησης πακέτων αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω αν είναι αξιόπιστες ή αν περνούν από τελωνείο ή όχι (στην περίπτωση της Αμερικής). Έχει κάποιος εμπειρίες όσο αναφορά αυτές τις εταιρίες; είναι πολύ ακριβές; Ποιες κατά την γνώμης σας είναι καλύτερες και γιατί; Όποια πληροφορία έχετε θα μου είναι πολύ χρήσιμη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 2. καλησπέρα παιδιά. Πριν λίγο καιρό μου έδωσαν ένα σχετικά "καινούργιο" Laptop της Toshiba το Satellite C855-2CK και θα ήθελα να του κάνω ένα upgrade αρχίζοντας πρώτα από την Ram του. Η Ram η οποία έχει τώρα είναι μια της Samsung 4g. Επειδή το Laptop έχει ακόμα μια slot και μπορεί να φτάσει μόνο μέχρι τα 8g αποφάσισα να πάρω μια αντίστοιχη. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει η ίδια στην αγορά. (ή τουλάχιστον δεν μπορώ εγώ να την βρω) Η μόνη που βρήκα είναι μια στο skroutz της Kingston αλλά είναι DDR3L και όχι DDR3 όπως της Samsung. Ξέρετε αν θα υπάρξει πρόβλημα; και αν ναι θα μπορούσατε να μου στείλετε κάποια link από καταστήματα στην Ελλάδα με την Ram που πιστεύτε ότι θα είναι κατάλληλη αν σας είναι εύκολο; ευχαριστώ
 3. ξέρεις μήπως κάποιο link που να λέει τους περιορισμούς; Ευχαριστώ πολύ! Όχι δεν είναι για τσιγάρο και τα 2 αντικείμενα έχουν να κάνουν με περιποίηση προσώπου. Ευχαριστώ πολύ!
 4. καλησπέρα παιδιά! θα θέσω όσο ποιο απλά την ερώτηση μου μιας και έχω μπερδευτεί με όσα έχουν αναφερθεί ποιο πάνω. θέλω να αγοράσω 2 πράγματα από ένα site το οποίο στέλνει τα προϊόντα του από την Νότια Κορέα. και τα 2 μαζί + το Shipping είναι 20 ευρώ. Αφού δεν ξεπερνά το όριο των 22 δεν θα πληρώσω τον εκτελωνισμό... σωστά; έχει σημασία αν ένα από τα δυο προϊόντα είναι υγρό ή όχι;
 5. sleep_walker

  Voice Dictation / Cortana?

  καλησπέρα παιδιά! πριν από λίγο καιρό ένας φίλος μου μου είπε ότι "έγραψε" μια εργασία (περίπου 60 σελίδων) στο Mac του με Voice Dictation. Το ποιο περίεργο ήταν ότι την είχε "γράψει" στα Ελληνικά και μου έκανε τρελή εντύπωση. Μου είπε ότι υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα Windows 10 που λέγετε Cortana αλλά δουλεύει μόνο όταν μιλάς αγγλικά. Ξέρετε εσείς κάτι για αυτό το Voice Dictation; Ή τουλάχιστον γνωρίζετε κάποιο Software που μιλώντας του στα Ελληνικά να γραφεί ότι λες στο Word ή ότι αντίστοιχο στο mac;καλησπέρα παιδιά! πριν από λίγο καιρό ένας φίλος μου μου είπε ότι "έγραψε" μια εργασία (περίπου 60 σελίδων) στο Mac του με Voice Dictation. Το ποιο περίεργο ήταν ότι την είχε "γράψει" στα Ελληνικά και μου έκανε τρελή εντύπωση. Μου είπε ότι υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα Windows 10 που λέγετε Cortana αλλά δουλεύει μόνο όταν μιλάς αγγλικά. Ξέρετε εσείς κάτι για αυτό το Voice Dictation; Ή τουλάχιστον γνωρίζετε κάποιο Software που μιλώντας του στα Ελληνικά να γραφεί ότι λες στο Word ή ότι αντίστοιχο στο mac;
 6. sleep_walker

  Ιδιωτικά Κολλέγια

  Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα για το Derre. Σκέφτομαι να σπουδάσω ψυχολογία εκεί άλλα δεν ξέρω κάποιον να μου πει πόσα χρόνια κρατάνε οι σπουδές ή πόσα λεφτά θα πρέπει να δώσω σε αυτά τα χρόνια που θα φοιτήσω. Ξέρω ότι είναι 6 χιλιάδες το χρόνο άλλα και πάλι δεν ξέρω αν είναι για την ψυχολογία αυτό το ποσό... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 7. Ευχαριστώ πολύ!! πιστεύεις ότι αυτή για αρχή είναι καλά? Εννοώ ότι μου λέγανε κάτι ποσά μεγάλα για μηχανή χωρίς φακό και αυτή κάνει μόνο 280 ευρό. Όπως η Nikon D5000 ή η Canon Rebel T5i που είναι πολύ ακριβές Αλήθεια? Γιατί εμένα μου είπαν ότι η ψηφιακές είναι μια χαρά..
 8. Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να αγοράσω μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή αλλά δεν γνωρίζω τίποτα σχετικά με αυτά. Είμαι κάπως πρωτάρα και αυτό κάνει δύσκολη την έρευνα μου. Για να σας βοηθήσω είμαι ανάμεσα σε Canon και Nikon αλλά δεν ξέρω ποιο μοντέλο από αυτές τις μάρκες μου είναι πιο κατάλληλο. Την μηχανή θα την χρησιμοποιήσω επαγγελματικά διότι το επάγγελμα που θέλω να σπουδάσω έχει να κάνει και με την φωτογραφία. Οπότε αν έχετε κάτι να μου προτείνετε θα σας είμαι υπόχρεη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.