Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

glenngould

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  175
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

80 Excellent

Σχετικά με glenngould

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.956 προβολές προφίλ
 1. Ναι, θέλουμε πακέτα με data από εξωτερικό για να τα χρησιμοποιούμε στην Ελλάδα, ό,ποιος ξέρεις ας μας πει
 2. Είμαι στο Νομό Μαγνησίας edit Νομίζω αυτό είναι το site που έψαχνα: https://apps.deddie.gr/WebAPE/index.html
 3. 1. Άρα βλέπεις ότι υπάρχει θέμα γιατί όλοι θέλουν "μαύρες προκαταβολές" πριν να αναλάβουν το έργο. Αλλά είναι way too risky να δώσω και τα €20,000 του προϋπολογισμού για να φτιάξουν το φωτοβολταϊκό τώρα και μετά αυτοί να πάρουν επιπρόσθετα €15,000 επιδότηση και να τους ΨΑΧΝΩ να μου τα γυρίσουν πίσω (αν τηρήσουν τον λόγο τους και δεν ψάχνουν δικαιολογίες ή εξαφανιστούν ή δεν μου απαντάνε ή φαλιρίσουν ή οτιδήποτε άλλο). Είναι μεγάλο το ποσό. Θέλω κάποιος να υλοποιήσει το φωτοβολταϊκά με τις νόμιμες διαδικασίες όπως προβλέπεται στο εξοικονομώ-αυτονομώ δηλαδή να το κατασκευάσει μόνο με τ
 4. Ευχαριστώ για την απάντηση. Τα έβαλες μέσω "Εξοικονομώ-Αυτονομώ" όμως; (Ή ως απλώς ιδιώτης-φυσικό πρόσωπο / ανεξαρτήτως προγραμμάτων επιδότησης) ; Γιατί εκεί είναι το κλεδί του ζητήματος. Να υλοποιήσουν τις παρεμβάσεις ΤΩΡΑ και ΜΟΝΟ με το 25% του προϋπολογισμού (το ποσοστό των υποχρεωτικών ιδίων κεφαλαίων που οφείλω να δώσω για την εν λόγω δαπάντη) και το υπόλοιπο 75% να το πάρουν μετά από κάποιους μήνες, από το πρόγραμμα "Εξοικονομώ-Αυτονομώ", αφού θα έχει υλοποιηθεί το έργο. Σε εξυπηρετήσανε με τον τρόπο που αναγράφω ή ζητήσανε "προκαταβολές" άτυπα και λοιπά ... μαύρα;
 5. Έχω απαυδήσει. Θέλω να δώσω λεφτά ύψους €15000 σε κάποια εταιρία και δεν τα παίρνει κανένας!! (σε φωτοβολταϊκό έργο). Θα έπρεπε μια από τις μεγάλες εταιρίες που "δουλεύουν" προγράμματα εξοικονομώ-αυτονομώ (π.χ. κωτσόβολος κλπ.) να έχουν και ένα τμήμα για φωτοβολταϊκά. Ό,ποιος μάθει / ξέρει κάτι, με σώνει.
 6. Θέλω κάποια εταιρία να πάρει λεφτά επιδότησης >€15000 από το εξοικονομώ και δεν βρίσκω εταιρία να το αναλάβει. Πιθανολογώ ότι έχει να κάνει με το γεγονός ότι εισπράττουν τώρα μόνο €5000 και στο μέλλον τα υπόλοιπα €15000. Δεν είναι δυνατόν όμως να μην μπορώ να βρω μια εταιρία φωτοβολταϊκώ να να ΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ €15000 σε επιδότηση!! Ψάχνω εταιρία να της δώσω λεφτά (επιδότηση) / έργο / δουλειά και δεν μπορώ να το επιτύχω!
 7. Φωτογραφίες βγάζω κι εγώ και τις δίνω στον μιλημένο ενεργειακό επιθεωρητή μου για το Α' πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης Ακριβώς. Είναι θέμα χρονισμού των δύο καταστάσεων (αίτηση επιδότησης VS υλοποίηση παρεμβάσεων) και όχι κάποια παρανομία. Αυτό που με καίει είναι τα φωτοβολταϊκά, αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει σε αυτό που έγραψα πιο πάνω.
 8. ΟΚ, συμφωνούμε τότε. Να ρωτήσω κάτι άλλο σχετικά με το εξοικονομώ-αυτονομώ που με αφορά για να μου πείτε ιδέες. Έχει εγκριθεί ως επιλέξιμη δαπάνη από συμμετοχή μου σε προηγούμενο πρόγραμμα για άλλο σπίτι εγκατάσταση φωτοβολταϊκού net-metering 10Kwp σε ένα σπίτι. Το κόστος του έργου είναι ~€20000 αλλά από αυτό το ποσό το 75% επιδοτείται. Το ερώτημα είναι: Πώς θα βρω εταιρία φωτοβολταϊκών που να δεχθεί να πάρει τώρα π.χ. €5000 από ίδια κεφάλαια (υποχρεωτική συμμετοχή μου δηλαδή του 25%), να υλοποιήσει το έργο του φωτοβολταϊκού και να πάρει στο μέλλον €15000 από το κράτος (το 75% π
 9. Ως προς αυτό που ρώτησε φίλος σχετικά με το να βάλεις αυτόνομη εγκατάσταση φυσικού αερίου τώρα και να καλυφθεί η δαπάνη μετά την έναρξη του νέου προγράμματος εξοικονομώ: -Εάν δώσεις ντούκου μετρητά στον εγκαταστάτη του φυσικού αερίου τα λεφτά τώρα (σκέτο cash, χωρίς παραστατικό) αλλά στο μέλλον που θα ενταχθεί το σπίτι σου στο εξοικονομω σου κόψει εκείνη την χρονική στιγμή παραστατικό, δεν θα μπορέσει να καλυφθεί η δαπάνη; (Θα σου επιστρέψει τα χρήματα που έβαλες πλην του ποσού που αποτελεί την δαπάνη ΙΔΙΩΝ κεφαλαίων για το εν λόγω έργο). Π.χ. 1. δίνω στον εγκα
 10. glenngould

  Προσφορές παιχνιδιών v2

  Απόλυτα σε καταλαβαίνω, όλοι το ίδιο νιώθουμε για αυτές τις μέρες που χάθηκαν για πάντα και δεν θα ξανάρθουν ποτέ...
 11. Ξυπνάτε μνήμες 3ης Λυκείου. Τι ωραία χρόνια... Το Ultima Underworld με τον Avatar με έκανε να βλέπω την ζωή ως Avatar από τότε που το τερμάτισα και μετά.
 12. glenngould

  Binance συναλλαγή

  ΟΚ, κατάλαβα, ευχαριστώ. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αυτή η φράση: Η αποδοχή της πληρωμής μέσω των καρτών πληρωμών των ανωτέρω Πιστωτικών Ιδρυμάτων εξαρτάται από την πιστοδοτική πολιτική κάθε τράπεζας.
 13. glenngould

  Binance συναλλαγή

  Δηλαδή μπορείς από ελληνική τράπεζα να μεταφέρεις χρήμα σε revolut άμεσα, και μετά πάλι άμεσα τα χρήματα να πάνε από revolut σε binance; (Οποτε έτσι εμμέσως μετακινείται χρήμα από ελληνική συστημική τράπεζα σε binance εντός λεπτών; ) Μόλις δοκίμασα να κάνω πληρωμή οφειλών εφορίας με κάρτα της binance και ενώ έβαλα σωστά τις πληροφορίες της κάρτας μου έβγαλε "απόρριψη συναλλαγής μη αποδεκτή κάρτα"
 14. glenngould

  Binance συναλλαγή

  Μάλιστα. Αυτό το instant sepa το προσφέρει καμία ελληνική τράπεζα;
 15. glenngould

  Binance συναλλαγή

  Κάτι λένε όμως τα παιδιά πιο πάνω ότι υπάρχει μια δυνατότητα instant sepa που μέσω revolut το χρήμα πάει γρήγορα στην binance (αντί να περιμένεις 2-3 εργάσιμες μέρες με συμβατικό sepa έμβασμα). Αυτό δεν έχω καταλάβει.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.