Προς το περιεχόμενο

DarkPlanet

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  13
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ DarkPlanet

 • Κατάταξη
  Member
 1. Σ' ευχαριστώ TheELF το πρόβλημα λύθηκε με το "με αριστερό alt + δεξί shift" .
 2. Γεια σου chaos686, αυτό με τη συμβατότητα ναι το δοκίμασα και δεν έγινε τίποτα. Επίσης, έχω δοκιμάσει τα VMware Workstation, Οracle VirtualBox και DOSBox μέσα από τα windows XP & 7, το εικονικό λειτουργικό των windows 98 και δεν άνοιγε. Όμως με τη συμβουλή του TheELF το πρόγραμμα ανοίγει κανονικά και μάλιστα με το ελληνικό μενού, το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να εισάγω τους ελληνικούς χαρακτήρες. ορίστε μια εικόνα Δεξιά από την πόλη Διδυμότειχο προσπάθησα να γράψω κάτι με τους ελληνικούς χαρακτήρες και δεν έγραφε, μετά δοκίμασα με την αγγλική γλώσσα και έγραψε. Παιδιά το πρόγραμμα είναι αυτό Download: Courier αν θέλετε κατεβάστε το και δείτε το. Σας ευχαριστώ έναν έναν για την ομαδική προσπάθεια που καταβάλετε για να λυθεί το "μυστήριο".
 3. Καλησπέρα Lanike71 το πρόγραμμα λειτουργεί κανονικά, απλά δεν μπορώ να γράψω μέσα με τους ελληνικούς χαρακτήρες. Δοκίμασα το VMware και άλλα όπως αναφέρω στην αρχή και δεν λειτουργούσε καθόλου μόνο σφάλματα με έβγαζε, ο δημιουργός του μου είπε να περάσω σε ένα παλιό μηχάνημα τα 98 και όπως καταλαβαίνεις δεν αξίζει ο κόπος.
 4. Μπορεί κάποιος να βοηθήσεις στο παρόν πρόβλημα ?
 5. Με τις οδηγίες του TheELF το πρόγραμμα ανοίγει κανονικά στην ελληνική γλώσσα, απλά το πρόβλημα είναι ότι μέσα στο πρόγραμμα δεν μπορώ να γράψω με τους ελληνικούς χαρακτήρες. Με λίγα λόγια σαν να μην υποστηρίζει το alt + shift. Μέσα στο πρόγραμμα μπορώ να γράψω μόνο με αγγλικούς χαρακτήρες.
 6. Κάποιος, κάποια λύση/βοήθεια ?
 7. Ναι, έτσι όπως μου είπες δουλεύει μια χαρά (δες εικόνα), εγώ απλά λέω γιατι μέσα στο courier.exe δεν μπορώ να γράψω στα ελληνικά, αλλάζω τη γλώσσα με alt + shift και δεν πιάνει μέσα στο πρόγραμμα. Στην πόλη που λέει Διδυμότειχο είναι γραμμένο στα ελληνικά και εγώ δοκίμασα να γράψω πάλι στα ελληνικά αλλά δεν έγινε παρά μόνο στα αγγλικά...
 8. Τελικά το ανοίγει και με το DOSBox, γράφοντας τα παρακάτω: mount c C:\dos C: cd courier courier Απλά το εμφανίζει στα κινέζικα
 9. Γεια σας, μέσα στο αρχείο "Courier" δεν μπορώ να γράψω ελληνικά.
 10. Έχω την άδεια αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αφού ήρθα σε επικοινωνία μαζί του και μου είπε πως το έγραψε με την πασκάλ. Πως θα το κάνω πακέτο ? Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι για μια κυρία, η οποία έχει ένα πολύ παλιό υπολογιστή που τρέχει τα win 98, εδώ και μήνες έχει αγοράσει έναν σύγχρονο υπολογιστή με win 7 και θέλει το "Courier" να το τρέξει στα 7ρια και να πετάξει τον παλιό της υπολογιστή. Φυσικά ο προγραμματιστής της έφτιαξε ένα νέο πρόγραμμα που είναι συμβατό με τα XP και 7, αλλά αυτή συνήθισε τόσα χρόνια με το παλιό πρόγραμμα και θέλει να τρέχει το παλιό πρόγραμμα. Για αυτό ρώτησα αν γίνεται το συγκεκριμένο πρόγραμμα να το κάνουμε ένα εκτελέσιμο αρχείο και να είναι συμβατό με τα XP ή 7.
 11. Φίλε μου TheELF έκανα ένα προς ένα αυτά που μου είπες και δουλεύει το πρόγραμμα. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Εδώ και μήνες έψαχνα λύσεις και δεν μπορούσα να το ανοίξω. Φίλε μου μπορείς να μου εξηγήσεις με απλά λόγια τι κάνει το πρόγραμμα που μου πρότεινες ? Επίσης κάτι άλλο, το συγκεκριμένο πρόγραμμα "Courier" γίνεται με κάποιο τρόπο να δημιουργηθεί ο κλώνος του και να γίνει ένα εκτελέσιμο αρχείο με επέκταση .exe (να γίνει install όπως κάθε άλλο πρόγραμμα) ?
 12. Καλησπέρα, έχω ένα πρόγραμμα που είναι γραμμένο στη πασκάλ και δεν μπορώ να το τρέξω στα Windows XP και 7. Το πρόγραμμα το έφτιαξε ένας με τη πασκάλ για έναν υπολογιστή που έτρεχε στα windows 98 και τώρα θέλω με κάποιο τρόπο να το τρέξω σε ένα σύγχρονο υπολογιστή. Δε γνωρίζω από προγραμματισμό. Με λίγο ψάξιμο βρήκα κάποια προγράμματα όπως τα VMware Workstation, Οracle VirtualBox και DOSBox ακολούθησα μερικές οδηγίες αλλά τίποτα. Ανέβασα εδώ το λινκ http://dfiles.eu/files/cvqn6qutb και όποιος μπορεί ας το κοιτάξει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.