Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

ii_die_4

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  325
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

537 Excellent

Σχετικά με ii_die_4

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.153 προβολές προφίλ
 1. Άρα σιγά σιγά δεν θα παίζει ρόλο τι OS έχεις στο PC σου. Απλά θα διαλέγεις ότι θέλεις και όλα τα προγράμματα θα είναι cloud. Linux days are coming.
 2. "Ασφαλέστερο το PC μου με Win95 από τα MacOS με διαφορά !!!!" Ο λόγος? Δεν το έχω ενωμένο με το internet (βλέπε, air-gapped) Ανοησίες της Apple.
 3. Ένα λεπτό ρε παιδιά. Θα μας τρελάνετε μερικοί. Όλοι φωνάζουν τούμπανο το Mac etc etc.. Βγαίνει αποδειχτικό video ότι το G14 είναι πιο γρήγορο == "Το design είναι που μετρα για τα Mac" "GPU με επιδόσεις ασύλληπτες" == Βγαίνει το G14 πιο γρήγορο == "Δεν γίνετε να συγκρίνεις iGpu με discrete" 'Ασε που το G14 είναι και 300euro πιο φτηνό. Μερικοί εθελοτυφλείτε πολύ βλέπω.
 4. Καμια σχέση με τα πραγματικά νούμερα. Αυτά είναι μονο τα payouts του Twitch προς τους streamers, μάλλον για τα subscriptions, που παίρνει από τα 5 euro τα 2? η κάτι έτσι. Τα donations, δεν είναι μέσα. Ούτε οποιεσδήποτε συμφωνίες από άλλους sponsors, ούτε τα sponsor streams. Μιλούμε, παίζει να μην είναι ούτε το 1/5 του τι περνούν πραγματικά.
 5. Έχω Epic 1Gbps/100Mbps με 50euro που είναι λόγο προσφοράς. Αυτό νομίζω είναι το καλύτερο που μπορείς να βρείς στην Κύπρο
 6. Ρε μα σοβαρομιλάτε εσείς όλοι που τις λέτε και bravo τις ηλίθιας εταιρίας? Ναι ρε, θα είμαι μέσα σε πολυεθνικό ring παιδεραστών και θα έχω open τις photos πάνω στο iphone μου. AAAAAA. Και τώρα που μου το είπε κιόλας η Appppleeee θα τις βάλω όλες στο iCloud μου. Μέχρι και το kernel θα το κάνω εγώ compile με όλα τα securities on και όλα που δεν χρειάζονται έξω, full encryption kai στο dark web. Αλλα ναι, σαν μέλος ring παιδεραστών τόσα χρονια, δεν έχω ιδέα πως να προστατευτώ. (/s)
 7. Αυτό υπήρξε πριν χρόνια με τον Snowden. Και είναι ότι βγήκε στην φορά. WikiLeaks files detail CIA 'UMBRAGE' project, which would allow spies to pin attacks on other countries | The Independent | The Independent
 8. Quantum Cable - Wikipedia Hey, its something (Για αυτούς που κλαίνε για την Ελλάδα)
 9. Upgrading From Windows 1.0 to Windows 10! - 5,000 Subscriber Special - YouTube Έτσι για να μαθαίνουν όλοι πια εταιρία πραγματικά δουλεύει στο backwards compatible. Βεβαια αυτό είναι που γκρινιάζουν όλοι ότι η MS δεν κάνει το ένα, δεν κάνει το άλλο, και της παίρνει αρκετό καιρό να βγάλει features. Αυτός είναι ο λόγος. Ότι κρατάει το backwards compatibility μέχρι και το win 1.0!!
 10. Να απολαύσεις την οδήγηση? Περιμένω πως και πως να έρθει η μέρα που θα απαγορεύεται να οδηγά άθρωπος και όλα να είναι autopilots. Outε τιμόνι δεν πρέπει να υπάρχει.
 11. Εγώ συμφωνώ στην επίβλεψη, αλλα όχι στον περιορισμό της τεχνολογίας. Και όσοι εδώ φοβάστε το τι έχει να γίνει στα επόμενα χρονια, αυτό θα γίνει είτε το θέλετε είτε όχι. Δεν σταματάει κανένας την πρόοδο. Ναι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι εναντίων της ανθρωπότητας. Αλλα, άποψη μου είναι ότι, εάν η ανθρωπότητα δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτά τα Thresholds και να πάει μπροστά, τότε μας αξίζει να αφανιστούμε.
 12. Όσοι λέτε για τους Miners και ότι κλέβουν τις κάρτες, δεν ξέρετε τι λέτε. Μέχρι και ο Linus το ανακάλυψε
 13. Όπως είπες και εσύ φίλε, δεν ξεκίνησε κανένας από το 0 με τους ΑΡΜ. Για αυτό στην πρώτη προσπάθεια η Apple έχει τέτοια αποτελέσματα. Όμως, έχω διαβάσει ότι δεν ξέρουμε πια είναι τα περιθώρια βελτίωσης των ΑΡΜ. Δηλαδή, ναι ξεκίνησαν με καλή απόδοση, αλλά μπορούν να γίνουν πιο γρήγοροι (μπορούν να ξεπεράσουν τους χθ6), ή έχουν ένα μικρο ταβάνι, που σύντομα θα το πιάσουν; Αυτό είναι το θέμα.
 14. Νομίζω δεν ξέρετε οι περισσότεροι πιο είναι το πραγματικό μέγεθος του Facebook στην τεχνολογία. Η website είναι μόνο ένα μέρος. Το τι τεχνολογία έχει αναπτύξει το Facebook δεν λέγετε.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.