Προς το περιεχόμενο

Ghost.Dog

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  448
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

459 Excellent

11 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Ghost.Dog

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

11.123 προβολές προφίλ
 1. αλήθεια ε? Ενώ με τις άπειρες offshore, τις τριγωνικές πωλήσεις, τους φορολογικούς παραδείσους και τα μύρια όσα εργαλεία διαθέτουν, είχαν πρόβλημα να μεταφέρουν, ε? Αυτο λες
 2. Ετσι το 'χουν αυτοί, ναι. Εχω ζήσει καιρό στη Γαλλία, δεν τους παίρνεις κουβέντα σε άλλη γλώσσα που να χτυπιέσαι. (είναι όμως και η δική τους γλώσσα και ιστορία σπουδαία, πρεπει να ομολογήσουμε....)
 3. Εχω το slim Folio Pro. Ναι μόνο αγγλικά πάνω στους χαρακτήρες, αλλά το συνηθίζεις πανεύκολα όταν αλλάζεις σε ελληνικά - δεν είναι πρόβλημα. Για συμβατότητα, ψιλοτσέκαρε please. Το κουτί μου γράφει : Συμβατό με ipad Pro 11' , 1ης και 2ης γεννιάς !! Κατά τα άλλα όπως είπα: απόλυτο value for money!
 4. Είναι άριστο φίλε. Λεπτό, ελαφρύ, συνδέεται άμεσα σε dt, κρατάει...1 μήνα τη φόρτιση, φωτιζόμενο και - κυρίως - πολύ πολύ καλό και ακριβές στην πληκτρολόγηση. Το κλείνεις και το ipad σου γίνεται ένα κομψό βιβλίο που πάει παντού. (μην πω πως γίνεται ένα μικρό MacBook Air. Πάρτο άφοβα! Είναι άριστο φίλε. Λεπτό, ελαφρύ, συνδέεται άμεσα σε dt, κρατάει...1 μήνα τη φόρτιση, φωτιζόμενο και - κυρίως - πολύ πολύ καλό και ακριβές στην πληκτρολόγηση. Το κλείνεις και το ipad σου γίνεται ένα κομψό βιβλίο που πάει παντού. (μην πω πως γίνεται ένα μικρό MacBook Air. Πάρτο άφοβα!
 5. Ε καλά εντάξει. Μέχρι τοτε θα έχει βγάλει και 2-3 ipad ακόμη, ολόιδια πάνω - κάτω, έτσι για την "αλητεία"
 6. Αυτό το ΠΡΑΜΑ, η Ε/Ε, ανύπαρκτο όπως έχει εξελιχθεί, και ασήμαντο σε οποιονδήποτε σύγχρονο τομέα (τεχνολογία, καινοτομία, άνοιγμα αγορών. ψηφιακή επιχειρηματικότητα, blockchain, ελεύθερη διακίνηση αγαθών, υπηρεσιών, ιδεών και εργαζομένων και και και ....), ξέρει να κάνει ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, εκτός από regulations, bans, περιορισμούς, moderation, monitoring και τέτοια? Ειλικρινά δηλαδή. Αρκετά πια με την Σοβιετο-κομμουνιστική αυτή ολιγαρχία χαρτογιακάδων (και με τη διαχείριση των εμβολιασμών ξεφτιλίστηκαν πάλι). 20 χρόνια πίσω από τις ΗΠΑ (επιεικώς) και καμιά .... 35ριά από την Ασία.
 7. Πήρα το Logitech και είμαι super - είναι καταπληκτικό. Ας ψάξει αλλού η Αγία Εταιρεία.
 8. Επικοινώνησες με την Επιτροπή των Βραβείων Guiness ?
 9. Αλλη μια παντελώς αδιάφορη εξέλιξη. Καθίστε ρε κάτω να φτιάξετε εκεί πέρα το ελεεινό Outlook και το Word, που τα έχει βαρεθεί μέχρι σιχασιάς ο χρήστης εδώ και δυο δεκαετίες....!!
 10. Επιτέλους. Μπας και μαζευτεί λίγο (λέμε τώρα) αυτό το app-ΣΚΟΥΠΙΔΙ (και εξευτελισμός του ίδιου του ανθρώπου που το χρησιμοποιεί) Είσαι γονέας ο ίδιος ? ή έτσι, να΄'χαμε να λέγαμε? Λες να τους φοβηθεί?
 11. Η Αγία εταιρεία νιώθει κάθε τρεις και λίγο την... "υποχρέωση" να κανιβαλίσει ό,τι έφτιαξε - και προμόταρε - λίγους μήνες πριν. Ακατανοητα πράγματα. Ενα Pro 2020 που δεν ήταν σε τίποτα ουσιαστικό καλυτερο ή ανώτερο από του 2018. Πάει στον κόρακα. Την ιδια στιγμή, καπάκι, μαζί και το Air 4, με παραπλησια specs και ωραία χρωματάκια. Και φθηνότερο βέβαια, έτσι για να "γλυκάνει" το deal. Ελάχιστο διάστημα μετά, πάλι νέο Pro - με τον... M1. Ωραία. Στέκεται ο χρήστης και κοιτάζει απορημένος. Να πάρω το τελευταίο?? Ναι ναι, να το πάρω. Δεν μπορεί, τέτοιο τούμπανο να μην το χτυπήσω. Αποτέλεσμα?
 12. Μια χαρά. Κανένα πρόβλημα. Λογικό είναι, και πολύ χρήσιμο θα έλεγα να γινουν τώρα κάποια cash out. Δεν χάλασε ο κόσμος. @ Αγαπητέ συντάκτη: Take profit είναι αυτό. Cashout. (και όχι... "προεξοφλούν την περαιτέρω πτώση" κλπ κλπ) Καθυστερήσεις πάντως ναι, σε όλα τα exchanges. ....
 13. Βλέπω το point σου, Το θέμα όμως έχει πολλές ακόμη παραμέτρους. Δεν είναι "΄ή το ένα ή το άλλο". Μην ξεχνάς ότι ο καταναλωτής είναι κι ο ίδιος εργαζόμενος. Αλλά και ο εργαζόμενος είναι επίσης καταναλωτής. Αυτά τα 2 πάνε χέρι χέρι. Η υπερσυσώρευση πλούτου σε ελαχιστότατους είναι πρωτοφανής στα χρονικά. Εκεί είναι η ρίζα του προβλήματος και το πιο δύσκολο κομμάτι της εξίσωσης. Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο Μπέζος και όλοι αυτοί οι υπερμεγιστάνες, είναι ότι από το πολύ άρμεγμα (οικονομικό και ψυχικό) η αγελάδα θα πεθάνει. Και δεν θα έχουν μετά τι να αρμέξουν. Θελω να πω, πρέπει να αλλάξει ριζικά
 14. Τι κλόουν είναι αυτός ο στραβομάτης. Μα τι κλόουν! Εχει μαζέψει περιουσίες ισοδύναμες με οικονομίες ολόκληρων κρατών. Κάνει και μια "φιλανθρωπία" εδώ κι εκεί, στη χάση και στη φέξη (για φοροαπαλλαγές φυσικά) και θεωρεί πως όλα είναι οκ. Σε ένα βιβλίο φαντασίας (που δεν έχει γραφτεί ακόμη), στρατιές απλών ανθρώπων, που στερούνται και το ψωμί, το νερό, την τροφή, την περιθαλψη, την υγιεινή, τη στέγη, και κάθε - βασικό - αγαθό που σε κανει άνθρωπο, κατευθύνονται πεζή προς το Mansion του κυριου Μπίζος. Ανθρωποι απελπισμένοι, βασανισμένοι, που όλοι μαζι δεν έχουν τίποτα, κατευθύνονται με "βήμα" π
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.