Προς το περιεχόμενο

noah.johnson

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  429
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

117 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ noah.johnson

 • Κατάταξη
  Senior Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

951 προβολές προφίλ
 1. Καλό είναι να επισημάνουμε ότι έχει στενές σχέσης με τον πρόεδρο trump.
 2. Μια άλλη κάρτα που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί είναι η curve card. Ουσιαστικά είναι προπληρωμένη που τραβάει τα χρήματα απευθείας από τις κάρτες που προσθέτετε. Αποθηκεύετε όσες κάρτες θέλετε σε μια και μοναδική, χωρίς να τις κουβαλάτε όλες. Μέχρι στιγμής πρόσθεσα από ελληνικές κάρτες της εθνικής και όλα πήγαν μια χαρά. Στην ουσία με το που θα χρησιμοποιείσετε την curve card για αγορά, στην ελληνική κάρτα θα φανεί μια χρέωση υπέρ της curve card και στην εφαρμογή της curve θα φανεί η πραγματική συναλλαγή. Για όσους φορτώνουν το leupay λογαριασμό τους με ελληνικές κάρτες, είναι το ίδιο μόνο που αυτή η ''φόρτωση'' γίνετε με το που γίνει την αγορά χρησιμοποιώντας την curve card. Με απλά λόγια, η ελληνική κάρτα φορτώνει την curve card την ώρα της αγοράς. Η υπηρεσία είναι ακόμα σε beta και μέχρι στιγμής μόνο για ios συσκευές. Επίσης σε μετατροπή συναλλάγματος κρατάει 1% οπότε θα πρέπει να προσθέσετε κάρτες σε διαφορετικά νομίσματα εάν θέλετε να γλυτώσετε τα έξοδα. Για όποιον θέλει κάρτα και λογαριασμό Αγγλίας μπορεί να κοιτάξει και την loot card, απλά απαιτείται διεύθυνση Αγγλίας έστω και από φίλους ή γνωστούς.
 3. Σου στέλνουν email για να κάνεις την αλλαγή και σε ρωτάνε εαν θες business, insurance κοκ.
 4. Θυμάμαι παλιά υπήρχε ένα βίντεο με έναν κρητικό που έχει κάνει το σπίτι του να τρέχει εξολοκλήρου με ηλιακά πάνελ και μπαταρίες.
 5. Σαν τράπεζα στην αρχή τουλάχιστον δεν φαίνεται να παρέχει δάνεια, πέραν τις υπηρεσίας overdraft αποπληκτικά για την Γερμανία. Νομίζω οι δωρεάν υπηρεσίες που ξέραμε, θα παραμείνουν δωρεάν, Ο flex λογαριασμός είναι αποπληκτικά για Γερμανία.
 6. Ναι σωστά, όπως επίσης και ποιες νέες υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες εκτός Γερμανίας.
 7. Αφού μπορείς να τα στείλεις όλα μαζί τακτοποιημένα και ίσως λίγο καθυστερημένα όπως, λες μην ψάχνεις για άλλους τρόπους. Πες του οτι η Ελλάδα είναι σε cc και ίσως καθυστέρηση μερικές ημέρες η μεταφορά, πιστεύω θα δείξει κατανόηση. Εάν όχι βρες 8 φίλους και κάνε την δουλειά σου, στέλνοντας του τα αποδεικτικά εμβάσματος. Νομίζω πως ο χρόνος των 4 ημερών είναι υπερβολικός. Συνήθως απο 1 μέχρι 3 ημέρες χρειάζεται. Αυτό που λέω είναι να επικοινωνήσεις μαζι του να βρεθεί μια λύση, μπορεί να συνεργάζεται με κάποιον στην Ελλάδα.
 8. Με revolut, απλά άλλαξε την διεύθυνση σε αγγλίας ή αμερικής. Επίσης μπορείς να αγοράσεις μια προπληρωμένη κάρτα αμερικής Τώρα για us πρέπει να έχεις ssn, εάν έχεις ψάξε για simple card, moven, chime card
 9. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει λογαριασμός πίσω από τις κάρτες, άσχετα εάν υπάρχει για να εξυπηρετείται ο κάθε ένας μέσω των atm. Τα χρήματα μπαίνουν στον αριθμό της κάρτας, που εάν είναι συνδεδεμένη με τραπεζικό λογαριασμό καλώς. Ούτως ή άλλως μιλάμε για χρήματα καρτών που είναι εικονικά δεν χρειάζονται εξ αρχής λογαριασμό, παρά μόνο τα στοιχεία της κάρτας. Αυτές τις τεχνολογίες αναπτύσσουν οι visa, mastercard κοκ.
 10. noah.johnson

  ebay και εφορια

  Μα δεν πρόκειται κανείς να ασχοληθεί μαζι σου για 1.500 ευρώ που μπορεί να τα μαζέψεις και σε δυο μήνες. Γενικά υπάρχει ένας φόβος υπέρ το δεον στο συγκεκριμένο θέμα και για τόσο μικρά ποσά. Φυσικά όπως λες προϋποθέτει οτι ο άλλος δεν θα είναι χρεωμένος ώστε να τον κυνηγούν όλοι.
 11. noah.johnson

  ebay και εφορια

  για 1500 ευρώ δεν θα ασχοληθεί κανένας, συν ότι θα είναι κεφάλαιο εξωτερικού. πρόσεχε μόνο να μην κάνεις μεγάλη αποταμίευση. παράδειγμα όταν φτάσεις τις 8.000 στο τρ. λογαριασμό, απέσυρε μερικά χρήματα ή στείλε τα αλλού. φίλος που λαμβάνει χρήματα από amazon κάθε μήνα για μεταφράσεις βιβλίων δεν τον έχουν ενοχλήσει ποτέ. επίσης καλό είναι να έχεις και έναν λογαριασμό εξωτερικού που αναφέρθηκε πιο πάνω, οι τρόποι είναι πολύ εύκολοι πλέον.
 12. noah.johnson

  ebay και εφορια

  το εμπόρευμα όλο μαζί πόσο κοστίζει? δηλαδή εάν όλα πάνε καλά και ξεπουλήσεις (μέχρι την επόμενη παραγγελία) πόσα υπολογίζεις να βγάλεις?
 13. όχι δεν έχει χρέωση, όσα και να μεταφέρεις, δοκιμαστικά έβαλα 2.000 χωρίς ολοκλήρωση και μου έβγαλε no fee. προφανώς τα έξοδα είναι μόνο σε πιστωτικές κάρτες. σε χρεωστικές δεν υπάρχει fee.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.