Προς το περιεχόμενο

iNK

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  66
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

110 Excellent

Σχετικά με iNK

 • Κατάταξη
  Advanced Member
 • Ημερομηνία γέννησης 15/05/1984

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.390 προβολές προφίλ
 1. Χαίρομαι πολύ για τη Huawei. Ελπίζω εκεί στο 'μερικα (φακ φορές) να πάρουν το μάθημα τους και να καταλάβουν ότι με Ασία δεν παίζεις εύκολα. Μαζί με τη Xiaomi θεωρώ είναι δύο εταιρείες που πίεσαν τις τιμές προς τα κάτω και προσέφεραν value σε πάρα πολύ κόσμο.
 2. Απλά ΟΧΙ. Δεν θέλω να έχω τίποτα στη ζωή μου που να έχει κάποια σχέση με Jeff Bezos. Γι' αυτό και τόσα χρόνια δεν έχω αγοράσει ποτέ από Amazon. Τα work ethics του μου προκαλούν εμετό, όπως και ο ίδιος ως προσωπικότητα (ο θεός να του δώσει μια), άρα ούστ από δω..
 3. Μάγκες μου μην τρελαίνεστε. Εδώ τα ψάχνουμε ωραία κι όμορφα αλλά η γκόμενα θα ακούσει απλά καλύτερη κάμερα και θα τρέξει στο χορηγό να τον ψήσει να της το πάρει. Πως θα βγουν οι φωτό στο Ίνστα δηλαδή, με περσινό κινητό? Ε δε λέει ρε παιδί μου, μπανανάλ.
 4. Κάτσε κάτσε για να καταλάβω.. ο Τιμ ο Κουκ δεν έπαιρνε χαμπάρι από τιζάιν και έριξε όλο το βάρος στο ινοβέσιο για χάρη του ινοβέσιο? Έτσι ξηγείται ασούμε ότι τα τελευταία προιόντα της Μήλο ήταν κάπως κακομούτσουνα? Τώρα ξηγούνται όλα.
 5. Ας είμαστε σοβαροί, το 3/3XL δεν την παλεύει με τα specs του και πάνε να πουλήσουν φτηνούς κλώνους που θα έχουν σίγουρα χειρότερη απόδοση συν όλα τα προβλήματα των 3/3XL? Αλλά βέβαια, είναι η κάμερα.. Προσωπικά δεν θα ξαναπάρω Pixel συσκευή. Δεν έχω καμία διάθεση να είμαι beta tester με αντάλλαγμα pure anroid (my ass) experience.
 6. Όσο περνάει ο χρόνος η εντροπία αυξάνεται. Εν ολίγοις, όλα βαδίζουν προς το χάος. Όπως και να το πεις ο άνθρωπος στον πυρήνα του είναι εγωιστικό ον, γι αυτό πάντα αυτοί που προφέρουν είναι ελάχιστοι σε σχέση με όσους απλά κοιτάνε τον κ@λο τους.
 7. Επειδή οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι πριν θα αφανίσουμε ο ενας τον άλλο, μετά θα σβήσει ο ήλιος και μετά από εκατομμύρια χρόνια θα φτάσουμε κι εκεί. Αλλά οι πιθανότητες λένε ότι μόνοι μας θα το κλείσουμε το μαγαζί.
 8. Για όσους ενδιαφέρονται να ανοίξουν τους ορίζοντες τους επί του θέματος, συστήνω ανεπιφύλακτα το Χρονικό του χρόνου από τον Stephen Hawking. Μετά από αυτό αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι κάπως πιο πολύπλοκα τα πράγματα στο σύμπαν.
 9. Με γειά! Δυστυχώς δεν έχουμε μαστόρια εδώ όπως ο Louis Rossmann για να τη βγάλει καθαρή ο καταναλωτής με λίγα φράγκα και εγγύηση καλής εργασίας. Το after sales τους είναι απαράδεκτο όσον αφορά τα laptops.
 10. Ο άλλος γράφει οτι δεν πιάνει την 24άρα γραμμή που έχει. Αν είχε δει την παρουσίαση δεν θα έγραφε. Το έχουμε αυτό στην ελλαδάρα, λέγεται ημιμάθεια.
 11. Καλύτερα εδώ που τα λέμε γιατί αν ήταν εκτεθιμένο πολύ πιθανό να επηρεάζονταν τα εσωτερικά του από εξωτερικούς παράγοντες (ακτινοβολία κλπ) με απρόβλεπτα αποτελέσματα.
 12. Λοιπόν για να τελειώνουμε με την ιστορία των Pixel. Αν μπει κανείς στο reddit θα καταλάβει για το πόσο λαχείο είναι να σου τύχει καλή συσκευή, πράγμα απαράδεκτο για οποιαδήποτε εταιρεία. Πάμε παρακάτω, οι εν λόγω συσκευές το μόνο που έχουν να πουλήσουν είναι κάμερα καθώς θα έχουν την ίδια με τις ναυαρχίδες του. Πάπαλα, μπορείς απλά να αγοράσεις μια Sony RX και να τελειώσει εκεί το πράγμα. Η Xiaomi έχει πάρει δικαιωματικά το χώρο που πάει να μπει τώρα η Google. Κι όσο για pure android εμπειρία πάρτε το χαμπάρι: Γίνεσαι beta tester της Google αγοράζοντας αυτές τις συσκευές. Μην πλησιάσ
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.