Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Axelq

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  387
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

910 Excellent

Σχετικά με Axelq

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.518 προβολές προφίλ
 1. Axelq

  [Free EPIC Game] The Escapists

  Πάρτε και αυτό το DLC μαζί https://www.epicgames.com/store/en-US/p/the-escapists--santas-sweatshop
 2. Το άρθρο δεν αναφέρει πότε θα βγουν τα κλειδιά με 3$ στο Ebay 😎
 3. Insider Information: Από τους 7,5 εκ. παροχές στην Ελλάδα, οι 6 εκ. βρίσκονται ακόμα στη ΔΕΗ.
 4. Απορώ γιατί έχετε όλοι κολλήσει στα 2000€, λες και όλοι θα τρέξουν να πάρουν το iPhone 13 Pro Max 1TB. Αν περιμένεις λίγους μήνες να πέσει η τιμή του iPhone 13 128GB στα 800€, βρίσκεις και έναν γνωστό να το πάρει στην εταιρεία του και σου βγαίνει 650€.
 5. Axelq

  Rapid test εργαζομένων

  Έχει γίνει ένα μπέρδεμα από την ανακοίνωση του ΦΕΚ για τις τιμές των τεστ, υπάρχουν διαγνωστικά κέντρο που παίρνουν 10€ και άλλα 10€ + ΦΠΑ. Από την ανακοίνωση του ΦΕΚ εγώ καταλαβαίνω ότι συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ εφόσον δεν αναφέρεται. "Για το τεστ ανίχνευσης αντιγόνου του κορωνοϊού SARS-CoV-2 με τη μέθοδο ταχείας δοκιμασίας (rapid test) ως ανώτατο όριο του αθροίσματος της τιμής χρέωσης παροχής υπηρεσίας (ανάλυση κ.λπ.), περιλαμβανόμενων των απαιτούμενων αντιδραστηρίων και αναλώσιμων υλικών, και της δειγματοληψίας στα ιδιωτικά διαγνωστικά εργαστήρια, στις ιδιωτικές κλινικές και σε κάθ
 6. Αν τελικά πας προς laptop, βρες κάποιον γνωστό με εταιρεία ή ατομική επιχείρηση για να το πάρει με τιμολόγιο για να μην πληρώσεις το ΦΠΑ (-24%), στα ποσά που βλέπεις είναι μεγάλη η διαφορά.
 7. Η τιμολογιακή στρατηγική τους δε μου φαίνεται και τόσο καλή όταν συναγωνίζονται το MacBook Air 13.3" με τον Μ1. Ειδικά ως πρώτο laptop που βγάζει μια όχι και τόσο γνωστή εταιρεία.
 8. Αυτό είναι το Paperwhite της προσφοράς. https://www.skroutz.gr/s/22402623/Amazon-Kindle-Paperwhite-with-ads-6-8GB-Μαύρο.html?from=catspan Οι διαφορές με το κανονικό Kindle είναι: 1) 167 PPI vs 300 (Η μεγαλύτερη διαφορά) 2) 4GB vs 8GB αποθηκευτικός χώρος 3) Το Paperwhite είναι αδιάβροχο, IPX8 = μπορείς να βυθιστεί στα 2 μέτρα για 60 λεπτά.
 9. Axelq

  E-book reader?

  Όποιος ενδιαφέρεται για το Kindle Paperwhite, για καμία μέρα βλέπω να διαρκέσει η προσφορά.
 10. Δε νομίζω να το βρείτε σε χαμηλότερη τιμή, Skroutz ετοιμοπαράδοτο παίζει από 135€ https://www.amazon.de/-/en/dp/B07S3844V8?th=1 Αφορά τα χρώματα Μπλε, Πράσινο και Κόκκινο, το Μαύρο βγαίνει +10€ Οι διαφορές με το κανονικό Kindle είναι: 1) 167 PPI vs 300 PPI, πολύ καλύτερη ευκρίνεια οθόνης. 2) 4GB vs 8GB αποθηκευτικός χώρος. 3) Το Paperwhite είναι αδιάβροχο, IPX8 = μπορείς να βυθιστεί στα 2 μέτρα για 60 λεπτά.
 11. Μια καλή εξήγηση που βρήκα: "Σε συσκευές με μεταλλικό περίβλημα/μέρη όταν χαλάσει κάποια εσωτερική μόνωση μπορεί κάποιος αγωγός να έρθει σε επαφή με το μεταλλικό περίβλημα/μέρη. Αν η συσκευή είναι σε πρίζα με γείωση υπάρχει διαρροή προς γη και πέφτει το ρελέ. Αν η συσκευή είναι σε πρίζα χωρίς γείωση, τότε δεν εμφανίζεται διαρροή (δεν υπάρχει δρόμος προς τη γη, απλώς τα μεταλλικά μέρη βρίσκονται υπό φασική τάση), αλλά όταν κάποιος πιάσει τα μεταλλικά μέρη της συσκευής, τότε εμφανίζεται διαρροή μέσω του ανθρώπου προς γη και τότε πέφτει το ρελέ. Δηλαδή θα τον χτυπήσει το ρεύμα και μετά (κάπο
 12. Με τέτοιο πίνακα και στον ΟΑΕΔ θα σε κόβανε, σε περίπτωση που είναι βαμμένοι χάλια οι τοίχοι να ξέρεις πως ο ηλεκτρολόγος φταίει, καθώς σίγουρα δεν ακούμπησε ποτέ αυτόν τον πίνακα. Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω, από το ότι έχει μια ασφάλεια αντί για κεντρικό διακόπτη, όλες είναι 20Α+ λες και βρίσκεσαι σε κάποιο εργοστάσιο και από τις πιο φθηνές κινέζικες ασφάλειες κλπ. Το ρελέ διαρροής είναι το τελευταίο σου πρόβλημα, και να ήθελες να βάλεις όμως, ο πίνακας σου δεν έχει τον απαιτούμενο χώρο. Ας πάμε τώρα στο πρόβλημα σου, μόνο αν ανοίξει κάποιος τον πίνακα μπορεί να καταλάβει τι
 13. Ούτε εσύ έχεις ρελέ διαρροής, το καλό είναι ότι ο πίνακας είναι 2 σειρών και χωράει το αντιηλεκτροπληξιακό, φώναξε έναν ηλεκτρολόγο να στο βάλει (μεταφορικά πάντα 😅)
 14. Αυτά με τη μειωμένη εμβέλεια φοράνε Exynos? 😅
 15. Axelq

  "Προσπεραση" απο δεξια

  Το λέει μεν ο νόμος αλλά το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι πως δεν μπορείς να αποδείξεις το φλας του άλλου οχήματος εάν δεν υπάρχει κάποιος μάρτητας ή δεν έχεις κάμερα, το κατάλαβα από πρόσφατο περιστατικό με φίλο. Όσον αφορά την κάμερα, όχι μόνο μπορεί να μην την λάβουν καθόλου υπόψη αλλά να σε κατηγορήσουν για παράνομη λήψη με το GDPR που έχουμε μπλέξει.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.