Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

kountoura

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  268
 • ΜΕΛΟΣ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με kountoura

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 15 Ιουνίου

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Ptolemaida

Πρόσφατες Επισκέψεις

9.551 προβολές προφίλ
 1. Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους. Παιδιά η δική μου αίτηση πήρε για δέκατη? Φορά παράταση ημερομηνίας για ολοκλήρωση σταδίου στη φάση ανάκατη στοιχείων κορονοπληκτων. Από 8/1 που ήταν μέχρι χθες πήγε 15. Εστειλα μήνυμα πριν μέρες μέσο της πλατφόρμας. Ρώτησα μέχρι πότε αυτή η ημερομηνία θα μεταβάλλεται? Δεν υπάρχει μια ημερομηνία να ξέρω αν δικαιούμαι τελικά η όχι το πρόγραμμα γέφυρα? Αυτό με την παράταση μαρτύριο σταγόνας μοιάζει.. 🙂
 2. Παιδιά δε μπορώ με τίποτα να στείλω ερώτημα μέσω της πλατφόρμας. Το μεηλ επιβεβαίωσης έρχεται δέκα ώρες μετά. Πειράζει αν δοκιμάσω να βάλω άλλο μεηλ και όχι αυτό που δήλωσα κατά την συμπλήρωση της αίτησης?
 3. Ναι έτσι. Εν τω μεταξύ ετοίμασα ένα μήνυμα να στείλω μέσω της φόρμας, και δεν έρχονταν το μεηλ με τον κωδικό. Πάτησα 4-5 φορές τίποτα. Μου έχει ξανά συμβεί αυτό, και την επόμενη μεθ επόμενη ημέρα ήρθαν 5 κωδικοί μαζεμένοι.
 4. Όπως το προέβλεψα. Έγινε 28/12 η ημερομηνία ολοκλήρωσης σταδίου. Έχω στείλει σύνολο 2-3 φορές μήνυμα, αλλά η απάντηση με λίγα λόγια αυτό που βλέπω όχι κάτι ποιο αναλυτικά. Η αίτηση σας βρίσκεται στη φάση ανάκτηση στοιχείων κορονοπληκτων και πιθανή ημερομηνία ολοκλήρωσης είναι η τάδε.
 5. Και τελικά προχώρησε Ε? Είναι μια ελπίδα το μήνυμα σου.. Πρέπει να είναι πάνω από 2μηνο. Τώρα η ημερομηνία ολοκλήρωσης σταδίου είναι η σημερινή, πιστεύω πάλι θα παραταθεί και θα γίνει πχ 30/12/20 Αρχές Αυγούστου έκανα την αίτηση...
 6. Ανάκτηση στοιχείων κορονοπληκτων ακόμα η αίτηση μου.. Δε βλέπω φως στην υπόθεση, σε κάποιους που ήταν πολύ καιρό κολλημένη στο ανάκατη στοιχείων κορονοπληκτων προχώρησε? Η σαν την δική μου μεταφέρουν ποιο πίσω συνέχεια την ημερομηνία ολοκλήρωσης σταδίου?
 7. Καλημέρα. Εδώ και μήνες στη φάση ανάκτηση στοιχείων κορονοπληκτων, Πήρα άλλη μία "μεταφορά" ημερομηνίας ολοκλήρωσης σταδίου. Από 15 11 πήγε 30 /11. Μήπως εμείς δεν έχουμε ελπίδα τελικά?
 8. Υπάρχει 🙂 το δικό μου. Ακόμα ανάκτηση στοιχείων κορονοπληκτων.
 9. Να δούμε λίγο αν είμαστε στην ίδια κατηγορία κορωνόπληκτων? Εγώ είμαι στην κατηγορία μείωση μισθού 10%.
 10. Ναι σίγουρα ποιο δύσκολη από το να βρουν τα αφμ με τα βοηθήματα. Δεν είχε και να επιλέξουμε κατηγορία κορωνόπληκτου στην αίτηση. Σωστά δε θυμάμαι? Βλέπω η πρώτη πληρωμή να καθυστερεί αρκετά σε όσες αιτήσεις εγκριθούν τελικά..
 11. Εγώ ακόμα είμαι στην ανάκτηση στοιχείων κορονοπληκτων. Από 5 Αυγούστου η αίτηση. Κάτι δε μου κολλάει καλά τόσο καιρό κολλημένο εκεί..
 12. Οοοκ έριξα μια ματιά χθες και δεν το πρόσεξα. Αναμονή λοιπόν... 🙂
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.