Προς το περιεχόμενο

Alexflyer

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  41
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

7 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Alexflyer

 • Κατάταξη
  Advanced Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

379 προβολές προφίλ
 1. Alexflyer

  Αεππ

  Κοίτα, στο ΙΤΕ μπορείς να μπείς και κατα τη διάρκει φοίτητησης σου ως βοηθός (απαίτει καλόυς βαθμούς βέβαια), γενικά μετά μπορείς να δείς το πρόγραμμα σπουδών και την παρουσίαση που υπάρχει στην σελίδα του τμήματος, quote . Από όσο ξέρω με το τι θα ασχοληθείς εξαρτάται πλέον κυρίως από τι μεταπτυχιακό θα κάνεις. Γενικά έχεις πάρα πολλές επιλόγες (π.χ ΤΝ, software engineering, data analyst και hardware wise) .
 2. Alexflyer

  Αεππ

  Κατά κύριο λόγο ναι. Δεν απαίτει γνώσεις παρόλαυτα καλό είναι να ξέρεις έστω κάτι για να μην δυσκολευτείς στην αρχή, θα λαμβάνεις πολλές πληροφορίες μαζεμένες. Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι ή να σου λύσω κάποια απορία για την σχολή, let me know!
 3. Φαντάζομαι σε ενδιαφέρει περισσότερη η ανάπτυξη ιστοσελιδών, δεν ξέρω τι και αν έχεις υπόβαθρο στον προγραμματισμό ή στην πληροφορική γενικά αλλά όπως είπε και ο Cell_7 υπάρχει αρκετά δωρεάν υλικό για να ξεκινήσεις. Έπειτα, υπάρχουν courses επί πληρωμής επιπέδου της επιλόγης σου, όπως στο udemy (χωρίς να σου δίνεται κάποιο πτυχίου ή πιστοποίηση). Αν μάθεις τα βασικά και αρχίζεις να πειραματίζεσαι θα αποκτήσεις γνώσεις. Ισχύει το Code2Learn.
 4. Alexflyer

  Data structures and algorithms

  Εδώ σου στέλνουν καθημερινά ερωτήσεις συντεύξεων από κάποια firms (facebook,yahoo etc) https://www.dailycodingproblem.com/ Νομίζω μπορείς να αγοράσεις και συνδρομή για να σου στέλνουν και τις λύσεις.
 5. Alexflyer

  Αεππ

  Γενικά από προσωπική εμπειρία (csd myself), χωρίς να έχω προγραμματιστικό υπόβαθρο, οι γνώσεις από το μάθημα ΑΕΠΠ βοήθησαν αρκετά στο πρώτο εξάμηνο. Γενικά στο πρώτο εξάμηνο θα δείς τελείως διαφορετικά πράγματα από αυτά που κάνεις στην ΑΕΠΠ(pointers,strings,lists κλπ) ,εγώ θα σου πρότεινα αρχικά να εξοικειωθείς με τα Linux και ειδικότερα με τη χρήση του terminal και ίσως κάποια βασικά σχετικά με την C ή αλγορίθμους, τα ύπολοιπα θα τα μάθεις εκεί, οι καθηγτές που διδάσκουν προγραμματισμό είναι άψογοι.
 6. Mingw και μετά από cmd ή git bash. https://git-scm.com/downloads
 7. Το προβλημα ειναι μαλλον στο chip είχα προσπαθησει και παλιοτερα να τον παω 4.6 με voltage 1.28 αλλα memory dumb...
 8. Το κατεβασα στα 4.4 στα 1.22
 9. Sorry core voltage 1.39.Ψύξη έχω corsair h105
 10. Καλησπέρα, έχοντας τον επεξεργαστή μου στα 4,4 σταθερα θα ήθελα να θέσω το ερώτημα μπορώ να το παω στα 4,7 ? Αν ναι τι voltage να χρησιμοποιήσω.Στα 4,4 εχω το vcore στα 1.22...
 11. Όχι η GTX 650 δεν θέλει εξωτερική τροφοδοσία . Sent from my iPhone using Insomnia
 12. Καλησπέρα παίδια, Ένα φιλαράκι θέλει να ανβαθμίσει την καρτα γραφικων συγκεκριμενα θέλει να βάλει την gtx650 αλλά η μητρική του είναι παλιά και δεν ξέρει αν η κάρτα είναι συμβατή.Η μητρική του είναι αυτή MSI 0AB8.Αν πάρει την 650 θα είναι συμβατή με την μητρική του?1
 13. Ποια nvidia GPU προτείνετε για αναβάθμιση απο την GTX 750? Δίνω μεχρι 200-250 ευρώ Sent from my iPhone using Insomnia
 14. Alexflyer

  Windows 7 update problem

  Δεν το κάνει...
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.