Προς το περιεχόμενο

basketballfan

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  1.463
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

3.473 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ basketballfan

 • Κατάταξη
  Senior Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ
 • Τοποθεσία
  Aman

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

4.302 προβολές προφίλ
 1. basketballfan

  Nintendo Switch Topic v2

  Παιδιά υπάρχει κανένας που να θέλει να δώσει την παραγγελία της limited του Zelda?
 2. basketballfan

  Nintendo Switch Topic v2

  Μια που θυμάμαι άνετα ήταν το fire emblem fates όπου έγινε ο χαμός μιας και ήταν όλα τα παιχνίδια σε ένα cartridge και κατέληξε σε scalping. Άλλη που θυμάμαι είναι του bravely default.
 3. basketballfan

  Cyberpunk 2077 [19 Νοε 2020]

  Thanks! Την πρόλαβα και εγώ επιτέλους.
 4. Όχι απαραίτητα. Μπορεί το δικαστήριο να πει ότι δεν είναι εξαγοράσιμη.
 5. Άρθρο 260 Σεξουαλικές πράξεις με ανηλίκους ή ενωπιόν τους Από τον ελληνικό ποινικό κώδικα ΙΙΙ. Προσβολές της ανηλικότητας Ισχύον Άρθρο: 1. Όποιος ενεργεί σεξουαλική πράξη με πρόσωπο νεότερο των δεκαπέντε ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται, αν δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί βαρύτερα με τα άρθρα 261 και 262, ως εξής: α) αν ο παθών δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, με κάθειρξη από δέκα ως δεκαπέντε έτη, β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, με κάθειρξη ως δέκα έτη και γ) αν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, με φυλάκιση από δύο ως πέντε έτη και χρηματική ποινή. Οπότε καταλήγουμε στο ότι ο γνωστός σου είναι εγκληματίας και κανονικά πρέπει να μπει φυλακή.
 6. basketballfan

  Αποδοχή κληρονομιάς

  Από εμπειρία, όχι δεν μπορείς να κάνεις αποποίηση αν έχουν περάσει 4 μήνες μετά τη γνωστοποίηση της κληρονομιάς σε εσένα και τους υπόλοιπους κληρονόμους.
 7. Παιδιά έχω ένα θεματάκι με το τελωνείο και δεν μου έχει ξανασυμβεί. Φίλος μου έχει στείλει δώρο από Αμερική ένα πακέτο περίπου 2 κιλών (κυρίως σνακ και κάποια χαρτικά) με usps (First-Class Package International Service, Small Packet) . Το πακετάκι χθες λοιπόν μπήκε τελωνείο, το θέμα είναι μου ζητάνε απόδειξη πληρωμής που προφανώς δεν έχω καθώς είναι δώρο! Ξέρει κανείς πως προχωράει η υπόθεση για να το εκτελωνίσω;
 8. basketballfan

  Nintendo Switch Topic v1

  Για τον απλό λόγο ότι δεν είναι το ίδιο region και στις πολυεθνικές ακολουθούνται συνήθως διαφορετικά policies για διαφορετικά regions.
 9. Δεν υπάρχει σε αφορά, το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική ζωή του είτε γκόμενος είτε συνάδελφος είτε μπατζανάκης είτε οτιδήποτε δεν σε αφορά ΚΑΘΌΛΟΥ. Όχι βέβαια και κανένας γονέας στα πλαίσια του φυσιολογικού δεν θα το έκανε. Όποιος νομίζει ότι το χρειάζεται επίσης χρειάζεται και βοήθεια ειδικού.
 10. Είναι θλιβερό, παράνομο και σούπερ κρίπι. Αν μου το έκανε ποτέ αυτός γκόμενος θα του έκανα μήνυση για να δούμε πόσο θα του άρεσε να πάει λίγο φυλακή.
 11. basketballfan

  Nintendo Switch Topic v1

  Επίσης YS VIII:Lacrimosa of DANA, Valkyria Chronicles 4, Megaman 11 και Atelier Lydie and Suelle έρχονται στο Switch (εν συνεχεία του ποστ του Malthador)
 12. basketballfan

  Nintendo Switch Topic v1

  Η Non stop climax edition του Bayonetta θα υποστηρίζει και αγγλικά.
 13. Συγγνώμη που μπορεί να φανεί κάπως απότομο, αλλά να πας στο εξωτερικό με ποια προσόντα; του ανειδίκευτου εργάτη; Δεν είναι και πολύ ρεαλιστικό ως πλάνο.
 14. basketballfan

  Αποταμίευση

  Ανεξαρτητα απο το αν συμφωνω με το μελος στο θεμα αποταμιευση, δεν μπορω να καταλαβω την υποτιμηση σου επειδη ειναι φεμινιστρια.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.