Προς το περιεχόμενο

mirrage

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  90
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

36 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ mirrage

 • Κατάταξη
  Advanced Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

906 προβολές προφίλ
 1. Το πήγες λίγο μακριά αλλά αντιλαμβάνομαι τι εννοείς. Προφανώς δεν έχει σημασία το δίκαιο. Αν είχε θα ήμασταν πολύ καλύτερα... Αλλά έχει πλάκα που αντί να δουν copyright infringement (αν υπάρχει) βλέπουν κινεζο-κομμουνιστική εισβολή.
 2. Εχω συμβόλαιο και εστειλα το sms στο 1252 χωρίς να περιμένω οτι θα δουλέψει αλλά λέει πως θα ειναι ενεργο από 10/2/20.
 3. Αν πληρώνεις τα ίδια χρήματα για χαμηλόπτερες επιδόσεις είναι λογικό να νιώθεις αδικημένος και να ζητάς αλλαγές.
 4. Αν του βάλεις λιγότερο από 4 αστέρια χτυπά καμπανάκι, οπότε το 0 είναι το 3 (η βάση).
 5. α) Το μπουζούκι είναι όργανο β) Ο αστυνομικός είναι όργανο Άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι. Έκθεση 2ας λυκείου (η 3ης δεν θυμάμαι καλά).
 6. Αλλά δεν δουλεύουν πωλητές/4ωρο.... Γενικά η apple δεν είναι προσιτή σε κάποιον που παίρνει βασικό μισθό. Το να λέμε πως καλύπτει όλες τις τσέπες είναι άτοπο.
 7. Όλες, γιατί θες μόνο 2 μισθούς για να το πάρεις αν είσαι κάτω από 25. Όλες, γιατί θες μόνο 2 μισθούς για να το πάρεις αν είσαι κάτω από 25 και/η δουλεύεις 4ωρο. Όλες, γιατί θες μόνο 2 μισθούς για να το πάρεις αν είσαι κάτω από 25 και/η δουλεύεις 4ωρο. Όλες, γιατί θες μόνο 2 μισθούς για να το πάρεις αν είσαι κάτω από 25 και/η δουλεύεις 4ωρο.
 8. Όπως με τις κυρτές οθόνες και το 3D.... Οι περισσότεροι που θα το πάρουν θα το κάνουν γιατί είναι "ουάου". Το ίδιο έγινε με κυρτές (σε κινητά κ TVs) αλλά και με το 3d. Τα αγοράζαν γιατί δείχναν κουλ και ειδικά στην περίπτωση των 3d χρησιμοποιούσαν το 3d μια φορά τους έπιανε ζαλάδα και τέρμα. Τέτοια προίόντα είναι απλώς βεγγαλικά που υποστηρίζονται με καλό marketing.
 9. Όταν αγοράζεις κάτι που δεν μπορείς να το τρέξεις στο 100% τότε είσαι ψωνάρα που είτε θέλει να κάνει επίδειξη είτε έχει σκάλωμα με τα gadgets και την τεχνολογία. Ο πλούσιος που ξέρει δεν αγοράζει τηλεόραση που ΔΕΝ θα μπορέσει να εκμεταλευτεί στο έπακρο. Τσιμπάει μια 75αρα oled/qled 4k. Τους γνωρίζω πολύ καλά αυτούς τους τύπους γιατί τους εξυπηρετώ εδώ και 10-12 χρόνια.
 10. Εταιρείες προώθησης, μεγάλες εταιρείες που θέλουν να διατηρούν εντυπωσιακούς εταιρικούς χώρους και εννοείτε ψωνάρες.
 11. Μιλάς ΑΜΕΣΑ με το κατάστημα αλλά πρώτα κάνε ένα τηλεφώνημα και στον αντιπρόσωπο ώστε αν σου πουν αν έκανες αυτό η εκείνο να έχεις έτοιμες απαντήσεις. Έχεις βάλει κάποια 5ετία? Τι τηλεόραση είναι? Δουλεύω σε κατάστημα λιανικής οπότε στα λέω από πρώτο χέρι.
 12. Μπερδεύεις το κόστος παραγωγής με την τιμή προϊόντος. Αυτό που λέω είναι πως το κόστος παραγωγής μιας 43" OLED είναι αναλογικά μεγαλύτερο από αυτό μιας 55", 65", 75¨. Οπότε παίζει να κοστίζει το ίδιο στον τελικό καταναλωτή η αγορά μιας 43" oled και μιας 55" η τέλος πάντων τόσο κοντά που δεν θα έχει νόημα να προτιμήσει κάποιος την 43".
 13. Αυτό ισχύει παντού. Δες τα κινητά η ακόμα περισσότερο τους υπολογιστές. Μεγάλο κόστος που κάνει την κατασκευή ασύμφορη. Εκτός αν οι κινέζοι έχουν άσσο στο μανικι τους.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.