Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

IoJa

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  67
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.395 προβολές προφίλ

IoJa's Achievements

 1. IoJa

  Σχετικά με οθόνη macbook pro

  Καλώς. Σ' ευχαριστώ!
 2. IoJa

  Σχετικά με οθόνη macbook pro

  Καλησπέρα. mid 2009, συγκεκριμένα αυτό: http://www.e-shop.gr/apple-macbook-pro-mb471gr-154-253ghz-320gb-gr-en-p-PER.904057http://www.e-shop.gr/apple-macbook-pro-mb471gr-154-253ghz-320gb-gr-en-p-PER.904057
 3. Καλησπέρα. Είναι ικανή κι αναγκαία συνθήκη να ψάξω να βρω την ίδια οθόνη για macbook pro με αυτήν που φορούσε; Υπάρχει περίπτωση να έχω τη δυνατότητα να βάλω μία πιο φθηνή, χαμηλότερης ανάλυσης ή τέλος πάντων συμβατή για 15,4'';; Ευχαριστώ!
 4. IoJa

  Οθόνη macbook pro - mid 2009

  Σε ποια εταιρία αναφέρεσε; Τώρα έγινε ενεργό το λίνκ. Έγινε ευχαριστώ!
 5. IoJa

  Οθόνη macbook pro - mid 2009

  Μόλις είδα ότι ανοίγει κανονικά αλλά δίχως φωτισμό. Οπότε η διαδικασία ποια είναι; Μπορώ να κάνω κάτι μόνος ή απαιτεί τεχνικό;
 6. IoJa

  Οθόνη macbook pro - mid 2009

  Καλησπέρα. Στις 2 φωτογραφίες που επισυνάπτω, φαίνεται το ''σκάσιμο οθόνης'' στο λάπτοπ, το οποίο υπάρχει εδώ και 3 μήνες. Ξαφνικά, προχθές, η οθόνη μαύρισε. Νόμιζα ότι και πάλι έκαψε σκληρό, αλλά όχι, αυτός δουλεύει μια χαρά. Οι ερωτήσεις μου είναι λοιπόν: Εάν υπάρχει κάποια ανάλογη εμπειρία ή γνώση επί του θέματος. Εάν έχει καεί, για ποιο κόστος μιλάμε. Εάν αξίζει-συμφέρει η επισκευή του. Ευχαριστώ!
 7. Στικάκι έχω έτοιμο. Τον έφτιαξα με το TransMac. Το θέμα είναι ότι με τον καινούργιο σκληρό, το laptop όταν ανοίγει, ότι συνδυασμό πλήκτρων κι αν πατήσω, δε γίνεται τίποτε.
 8. @Chris M Σ' ευχαριστώ πολύ για την αμεσότατη απάντησή σου! Μέσω του internet recovery, από που γίνεται download του λογισμικού; Από το app store?
 9. Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Στο λάπτοπ ο σκληρός είναι χαλασμένος. Έχω όμως πρόσβαση στο recovery, μπαίνοντας στο οποίο, κολλάει. Θέλω να του βάλω καινούργιο σκληρό. Το λογισμικό του δεν το έχω κάπου, ούτε σε dvd, ούτε σε usb. Ούτε back up υπάρχει με time machine. Πως ακριβώς θα του κάνω install to os? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.