Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

idomeneas7

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  114
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

4.407 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με idomeneas7

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ
 • Τοποθεσία
  Αττική

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.022 προβολές προφίλ
 1. Δηλαδή τα μπαρμπέρικα είναι νόμιμο να κουρεύουν κορίτσια αλλά όχι γυναίκες; Κοίτα τι μαθαίνει κανείς...
 2. Έχει τύχει να περάσω έξω από άδεια μπαρμπέρικα και να ρωτήσω άμα μπορώ να κάνω κάτι (κούρεμα, να μου πασαλείψουν τη μούρη με λάσπη, κλπ). Η απάντηση είναι πάντα όχι, όχι τώρα, όχι μετά, όχι ποτέ. Φυσικά ρωτάω γιατί και μου λένε ότι δεν δέχονται γυναίκες. Ναι αλλά γιατί; Απλά δεν δέχονται, μου λένε. Απορώ ποιο είναι το πρόβλημα. Θα χαλαστούν οι άλλοι πελάτες; Δεν καταλαβαίνω. Ξέρει κανείς;
 3. Μπορείς να την πάθεις και σαν την #poorjennifer, εγώ έχω ανησυχήσει αν όντως έκλεισα την κάμερα ενώ πήγα τουαλέτα την ώρα του meeting.
 4. To redmi go το έχω πάρει στα πεθερικά και είναι μια χαρά για τη χρήση που το θέλουν (διακοσμητικό κυρίως). Θα πρότεινα κάποιο άλλο xiaomi που δεν είναι εντελώς basic και ιδανικά έχει μνήμη άνω των 32. Βαριέμαι να ψάξω αλλά υποθέτω κάπου 100 θα παίζουν Ελλάδα και σίγουρα λιγότερο αν πετύχεις προσφορά εξωτερικού.
 5. Ο τίτλος είναι παραπλανητικός πάντως, το ΑΔΥΜ μπορείς απλά να το ζητήσεις να στο στείλει ηλεκτρονικά ο/η γιατρός του παιδιού. Τα υπόλοιπα είναι γελοία όντως, θα έπρεπε μια απλή εγγραφή να κάνεις με αποθηκευμένα στοιχεία από παλιά όπου απλά επιβεβαιώνεις. Οι λογιστές δεν προλαβαίνουν να κλάσουν με όσα είναι όντως δουλειά τους και πάει ο κάθε πικραμένος να ζητάει αιτήσεις κοινωνικού τουρισμού και εγγραφές σε σχολεία... Εγώ ντρέπομαι και τη δήλωση να ζητήσω αν δεν πλησιάσει η προθεσμία αλλά οκ, όπως βολεύεται ο καθένας.
 6. Η τεκίλα είναι στο περιπου τα μαλλιά της πρώην κοπέλας. Έχουν και μοβ αλλά λέει στην ταινία ότι τα έβαψε έτσι για να μοιάζουν με ανατολή. Η πρώτη φωτογραφία είναι όπλα σε θέση akimbo.
 7. Ρε παιδιά τα αδέρφια δεν είναι δεύτερου βαθμού; Άρα αν σου είπε ο ένας γονιός έχεις 50% επιτυχία στον πρώτο βαθμό. Good enough.
 8. Τσου. Θα δώσω χιντ: έχει σημασία το πώς είναι τοποθετημένα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.