Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Soulman82

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  26
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

43 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Soulman82

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

501 προβολές προφίλ
 1. Μέτριο προς κακό είπα. Όχι σκέτο κακό, οπότε μπορεί να είναι και μέτριο απλά. Δε μου είπες ποτέ ότι ήταν κακό ρε Μπάμπη, όλο καλό μου λες ότι είναι εδώ και τόση ώρα 😂
 2. Για το sea of thieves το θεωρώ από τα χειρότερα. Για το forza όπως σου είπα πολύ καλό παιχνίδι. 20.000.000 σε 4 χρόνια έπαιξαν αλλά για πόσες ώρες δε λέει και ήταν και σχεδόν τζάμπα. Το Game θεωρείται μέτριο προς το κακό. Χαίρομαι τουλάχιστον που συμφωνείς ότι οι υπάλληλοι έχουν ψυχή.
 3. . Ποιο θεωρείς ευρύ κοινό? Του Steam που αγόρασε games με εκπτώσεις και όπου κάθε εβδομάδα έχουμε διαφορετικά top 10 ? Του Insomnia ? Του Metacritic όπου με χιλιάδες βαθμολογίες το ps exclusive τα πάνε πολύ καλά? Του gamepass τον κόσμο ? Του PS plus τον κόσμο? Ποιο είναι το ευρύ κοινό? Και θα επιμείνω, μια εταιρεία έχει έμψυχο δυναμικό που σκέφτεται και δημιουργεί, έχει απόψεις και προτάσεις. Μια επιθετική αγορά μπορεί να το ανεβάσει στα ουράνια ή να το ρίξει στα τάρταρα. Μακάρι να γίνεται το πρώτο.
 4. Ό, τι εταιρεία πήρε η Sony, είχαν προηγηθεί χρόνια καλής συνεργασίας και ανταλλαγής εμπειριών οπότε η εξαγορά ήρθε σαν φυσική συνέχεια. Άλλο να δουλεύεις στην Α εταιρεία και να έχεις χρόνια καλή σχέση και συνεργασία με την Β εταιρία που τελικά θα σε εξαγοράσει και άλλο να έρθει μια Γ και να σε αγοράσει επιθετικά. Και το 2ο μπορεί να πετύχει αλλά εγκυμονεί ρίσκο. Αρνητικό παράδειγμα η τότε εξαγορά της Rare κτλπ που ευτυχώς 10 χρόνια μετά φαίνεται να την ξαναβάζουν στο σωστό δρόμο.
 5. Πραγματικά αδιάφορες παραγωγές, σκιά των πολύ καλών παραγωγών του xbox 360. Δυστυχώς, εκτός από το Forza και Gears of War τα τελευταία χρόνια τίποτα από το studio της microsoft δεν εμπνέει ή συγκινεί. Μακάρι να αλλάξει κάτι.
 6. Πολύ καλές όλες οι τελευταίες κινήσεις της Sony. Πήρε insomniac housemarque και ακούγεται για bluepoint. Το ακόμη καλύτερο είναι ότι με αυτά τα Studio η Sony συνεργάστηκε και μεγάλωσαν μαζί οργανικά και εξελίχθηκαν. Επίσης είναι πολύ πολύ συμπαθητικά. Αντίθετα από MS βλέπουμε όλο και χειρότερες παραγωγές εκτός από μια δυο εξαιρέσεις. Βέβαια αυτό πιθανό να αλλάξει με τις νέες εξαγορές οι οποίες ωστόσο είναι επιθετικές και όχι οργανικές με ότι συνεπάγεται αυτό για μια σωστή συνεργασία και επικοινωνία.
 7. Εδώ φημολογείται ακόμη ότι τους ξέφυγε ο COVID19 και ακόμη τρέχουμε... Εάν τους ξεφύγει και ένας ήλιος ☀ όμως?? 😁 Προτείνω πάντως αρχικά να το προωθήσουν ως προϊόν μαυρίσματος και μετά ως όπλο γιατί η ανθρωπότητα αυτά έχει σαν προτεραιότητα.
 8. Soulman82

  Inventor Comfort

  Καλημέρα! Είμαι ανάμεσα στο Inventor Comfort 24BTU και Inventor Nemesis pro 24BTU , ποια η γνώμη σας?? Αξίζει το comfort τα συν 200 ευρώ??
 9. Το πήρες και δε σου άρεσε? Πουλά το σε κάποιον χωρίς καπέλο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πάρεις. Πλέον ακόμη καολι τα games που δίνουν day one στο ps plus είναι ένας από αυτούς. Από εκεί και πέρα, εάν έχεις ps4 δε χρειάζεται να αγχώνεσαι ιδιαίτερα. Σε κρατάει μέχρι το ps5 upgrade.
 10. Αρχίζω να πιστεύω ότι την επίθεση την έκαναν οι ίδιοι για να τους λυπηθούμε 🤣. Πούλησαν και τον κώδικα που δεν άξιζε μια σε κονσόλες και θα τα πήραν και από καμιά ασφαλιστική.
 11. Τουλάχιστον εάν πάρει κάποιος τον κώδικα θα μπορεί να βγάλει κάποιο patch που να τρέχει επιτέλους με αξιοπρέπεια το Cyberpunk σε consoles? 😁
 12. Μέχρι στιγμής περισσότερα εντυπωσιακά είδαμε από Sony πάντως, τόσο σε games όσο και σε επιδώσεις. Ακόμη και τα games με αρχή το control θα καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στον ssd. Από την άλλη εταιρία μόνο λόγια. Καλά λόγια, όμορφα λόγια αλλά ακόμη και σε συγκριτικά τεστ δυσκολεύεται να ξεπεράσει με ευκολία την Sony όπως έλεγε. Όπως και να έχει θα περιμένουμε να δούμε.
 13. Πάντως η κίνηση αυτή δεν είναι υγιείς οικονομική πολιτική και ας έκανε πίσω η MS. Μήπως μετά τα δισεκατομμύρια που ξόδεψε για το xbox, ζητάνε άμεσα κέρδη?
 14. Εάν δείτε την ιστορία του cyberpunk, ανακοινώθηκε το 2012 και άρχισε να αναπτύσσεται το 2015. Ο CEO με ψευδείς ισχυρισμούς και για να ανεβάσει τις μετοχές της CPDR και χωρίς να πάρει έγκριση από developers και lead designers έλεγε ό, τι του κατέβαινε για το Game παρουσιαζοντάς το ως το next big thing. Έως εδώ όλα καλά, αλλά από το 2017 δύο βασικά στελέχη της CDPR τον πήραν χαμπάρι και απεχώρησαν, ενώ το μεγάλο και τελικό φάουλ έγινε με τις εκδόσεις ps4 και xbox one όπου ο CEO επέμενε στους μετόχους ότι θα είναι εκπληκτικά καλές. Γενικά έτσι αυξάνονταν με ψευδείς ειδήσεις η τιμή τη
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.