Προς το περιεχόμενο

theo153

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  17
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ theo153

 • Κατάταξη
  Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

313 προβολές προφίλ
 1. την έχω ανάγκη! γιατί κάνω και την δουλειά μου και το gaming με το ίντερνετ! και τα 2 χρειάζονται γρήγορο ίντερνετ αλλά περισσότερο το gaming! δεν πιάνω ούτε 3g ούτε 4g εδώ που είμαι για να βάλω το speed booster που μου λες! το κουτί που συνδέομαι δεν το ξέρω! περιοχή είναι άγιοι Θεόδωροι νομός Κορίνθου οικισμός κόκκινη σπηλιά!
 2. μίλησα με μια υπεύθυνη μέσα στην vodafon και μου είπε πως πρέπει να δεχθώ ότι αυτή είναι η γραμμή μου και πως δεν πρόκειται να αλλάξει και πως σε όποιο άλλο πάροχο και να πάω δεν θα έχει απολύτως καμιά αλλαγή και ότι κανένας πάροχος δεν θα μπορέσει να μου αλλάξη το καλώδιο και πως θα είμαι για πάντα έτσι! άμα θέλετε τώρα να αλλάξετε πάροχο είναι δικαίωμά σας και πληρώστε την διαφορά και φύγετε! και να μην ξανά ενοχλήσω την υποστήριξη με αυτό το θέμα παρά μόνο άμα έχω κάποια βλάβη! ποια είναι η γνώμη σας? έχει δίκιο?
 3. ευχαριστώ από δευτέρα θα αρχίσω να κινούμε ώστε να βρω τον τρόπο να φύγω και να πάω αλλού!
 4. το βλέπω! φίλε δεν ξέρω εγώ σου είπα τι μου είπαν μέσα από την vodafon αν και τώρα αλάζη με αυτό που βλέπω και από δευτέρα που πρόκειται να επικοινωνήσω με έναν υπεύθυνο θα τα μάθω πως είναι απευθείας από μέσα!
 5. κάτι δεν κατάλαβες από το όλο θέμα! δεν έχω αποσυνδέσεις εκτός από μερικές λογικές θεωρώ! έχω πολύ χαμηλό ίντερνετ (ταχύτητα) και δεν κάνουν κάποια κίνηση να το διορθώσουν!
 6. μίλησα με την hol και μου λέει ότι πρέπει να πληρώσω 240ε για να σπάσω το συμβόλαιο! ώστε να μπορέσω να πάω σε άλλο πάροχο! τι προτείνετε να κάνω? μπορώ να κάνω κάτι ώστε να μην πληρώσω τόσα πολλά ή να μην πληρώσω καθόλου ώστε να καταφέρω να πάω στον ΟΤΕ ή κάπου αλλού?
 7. μίλησα μαζί τους! έκανα λάθος κοιτούσα λάθος πακέτα! αλλά δεν με διαβεβαίωσαν ότι θα έχω αλλαγή στην ταχύτητα! οπότε δεν είμαι σίγουρος για την cosmote! γιατί άμα πάω εκεί και θα πληρώνω περισσότερα λεφτά και μπορεί και να μην δω αλλαγή στην ταχύτητα!
 8. τα έψαξα τα πακέτα της cosmote και δεν έχει adsl εδώ που μένω! το μόνο πακέτο που μου έχει είναι ένα άγνωστο για έμενα το COSMOTE Fiber και γράφει ότι θα πρέπει να διερευνηθεί περισσότερο! εκτός άμα γίνετε κάποιο λάθος μέσα από το site όταν κάνω έλεγχο διαθεσιμότητας!
 9. 20 μέτρα διαφορά από εμένα! αλλά θέλεις το πιστεύεις θέλεις όχι αυτοί δεν έχουνε το ίδιο καλώδιο με εμένα! το εναέριο πάνω στην κολόνα! δεν είπε κάτι! είπε να αλλάξουμε το πακέτο μας σε vdsl (δεν μπαίνει εδώ πάνω vdsl) και ότι θα στείλει την εξέταση και ότι θα πρέπει να περιμένουμε 2-3 εργάσιμες μέρες για να έρθουνε οι τεχνικοί του ΟΤΕ να το κοιτάξουν οι ίδιοι! αλλά έχει περάσει περίπου 1.5 εβδομάδα και δεν έχει έρθει κανείς! και όταν παίρνω μέσα στην vodafon hol για να δω τι θα γίνει δεν με βοηθάνε ουσιαστικά και σήμερα πριν 2 ώρες που μίλησα μαζί τους μου είπαν ότι δεν είμαι ο μοναδικός πελάτης τους για να ασχολούντε συνέχεια μαζί μου και να περιμένω μέχρι αύριο να τους ξαναπάρω!
 10. δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? εννοώ κάποια επιλογή π.χ. δικαστικά ώστε να αλαλάξουν το καλώδιο επιτέλους?
 11. Άγιοι Θεόδωροι κορινθίας είναι το χωριό μου και ο οικισμός μου είναι η κόκκινη σπηλιά! οι γείτονες έχουνε ΟΤΕ οι περισσότεροι! αλλά δεν βλέπω σε κανέναν άλλον να έχει θέμα το ίντερνετ! φυσικά δεν πιάνουν 24mbps αλλά κάνα 10ρι + το πιάνουν άνετα ( μιλώντας για 2-3 άτομα που έχω δει την σύνδεσή τους! όχι έχω κανονικό ίντερνετ όχι αγροτικό! δεν ξέρω τι είναι αυτό που λες (rural) λίγο δύσκολο φίλε μου εδώ πάνω! εγώ έχω cosmote και δεν πιάνω με την καμιά 3g-4g κυριολεκτικά!
 12. σας παρακαλώ βοηθήστε! πείτε καμιά ιδέα να βρεθεί κάποια μόνιμη λύση!
 13. καλησπέρα σας! έχω πρόβλημα με τον πάροχο ίντερνετ μου και σταθερής τηλεφωνίας! έχω εδώ και κάποια χρονιά την hol σαν πάροχο για ίντερνετ και σταθερή τηλεφωνία! όσο ήτανε μόνο hol τα πράγματα ήτανε σχετικά καλά! όταν την πήρε vodafon τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο! το σπίτι μου είναι σε οικισμό σε βουνό με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να έχουμε τέλεια ταχύτητα και είναι κατανοητό αυτό! αλλά το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο γιατί καταρχάς πληρώνουμε για 24mbps ίντερνετ ( εφόσον δεν υπάρχει άλλο πακέτο χαμηλότερο σε ταχύτητα ) αλλά δεν πιάνουμε ούτε 3mbps! πολλές φορές μέσα στην ημέρα το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο γιατί αυξάνοντε τα pings 100-1000 και η ταχύτητα είναι από 0.03mbps έως και 2.5 και κάποια βράδια ίσος πιάσει 3.00mbps στην καλύτερή του αλλά δεν είναι σταθερό! οπός είπα είναι κατανοητό ότι μένουμε σε βουνό! έχουμε επικοινωνήσει πάρα πολλές φόρες με τον πάροχο για επίλυση του θέματος! ο ίδιος ο πάροχος εφόσον έχει στείλει άτομα για να ελέγξουν την σύνδεση μας έχει πει ότι δεν έχει θέμα η γραμμή που έχουμε εντός του σπιτιού μας αλλά το καλώδιο που είναι πάνω στης κολόνες! μετά από πολύ καιρό και εφόσον σιχάθηκα τις υποσχέσεις και την ψεύτικες λύσεις που μας προσφέρουν θέλω να βρω έναν τρόπο για σίγουρη λύση! προ κάποιες μέρες ήρθε τεχνικός ο οποίος δεν έκανε κάποιον σωστό έλεγχο παρά να βγει από το αυτοκίνητό του και με ένα μηχάνημα να δει τη ταχύτητα που έχουμε και μετά να φύγει! δεν έλεγξε την γραμμή του σπιτιού μας ή της κολόνας ( άμα αυτό είναι εφικτό ) ! τέλος συγνώμη για το τόσο μεγάλο κείμενο αλλά άμα μπορεί κάποιος που είχε παρόμοιο ή ίδιο πρόβλημα με εμένα ή κάποιος που γενικά γνωρίζει για τέτοια προβλήματα να γράψει πως μπορούμε να κουνηθούμε για σίγουρη και μόνιμη λύση του προβλήματός αυτού!!! να πω επίσης πως όποτε βρέχει η ταχύτητα μηδενίζετε σας παρακαλώ παιδιά όποιος μπορεί ας βοηθήσει είναι σημαντικό! έχω adsl !
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.