Προς το περιεχόμενο

Cardesign

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  11
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

3 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Cardesign

 • Κατάταξη
  Member
 1. zacharis1955 Τhanks μία χαρά είναι , καλά είναι και τα 17 αν και 15άρια είναι πιο βολικά στην μεταφορά. Το MSI GE70-2PCi581FD των 849 ευρώ φαίνεται τούμπανο σε επιδόσεις είναι στο 4 τέρμα. αλλά δεν τη ξέρω την εταιρία σαν μάρκα μου φαίνεται λίγο γνωστή αν και γνωστή για τις μητρικές της και κάρτες γραφικών, , είναι αξιόπιστα αυτά τα συγκεριμένα MSI laptop? επίσης είδα βίντεο στο Youtube και φαίνεται πολύ μαλακό πλαστικό ,σαν αν μου φάνηκε χαμηλής ποιότητας, δεν ξέρω, αρκεί να κρατάει κ αν αξίζει τα χρήματα Συγνώμη δεν αμφισβητώ αλλά είδα πίνακα κατάταξης και τα έχει χαμηλά στην αξιοπιστία ,δεν ξέρω πόσο σίγουρο είναι αυτοί οι πίνακες? dproductionz Thanks,Φαίνεται δυνατό μηχάνημα σαν σύνολο. είναι και πιο φτηνό από Γερμανία, κατά 100 ευρώ φτηνότερα, Γερμανία 1299 και Ελλάδα 1199 Τα Asus έχουν αντοχή? Συγνώμη δεν αμφισβητώ αλλά είδα πίνακα κατάταξης και τα έχει χαμηλά στην αξιοπιστία ,δεν ξέρω πόσο σίγουρο είναι αυτοί οι πίνακες. Επίσης ευχαριστώ για την συμβουλή δεν το ήξερα αυτό για τον i7 4710HQ-MQ και όχι iu dproductionz , zacharis1955 Σας Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και που αφιερώσατε κόπο κ χρόνο παρόλα αυτά.
 2. Edit -Καλησπέρα! Θα ήθελα την Γνώμη σας τι λάπτοπ να κοιτάξω για εργασία στα Γραφικά όπως Photoshop και λίγο After effect κυρίως μόνο μοντάζ, video studio pro X8 κτλ. Ρωτάω για χρήση για κάπου έξω για τπτ διορθώσεις-επεξεργασία ελαφρά πράγματα κτλ. Να κοιτάξω κάρτα Γραφικών AMD Vs Nvidia? * intel Core i7 ή i5 , RAM? Είναι καλά τα ASUS,Dell,MSI,HP ,macbook? Έχουν διάρκεια ζωής Λειτουργίας πχ Μάξιουμ στα 5 χρόνια κ μετά off? Δεν μπορώ να αλλάζω κάθε λάπτοπ σε 2-3 χρόνια 5-6 καλά θα ήταν ειδικά ζούμε σε εποχή παγκοσμιοποίησης κ τα προγραμματίζουν με ημερομηνίες Λήξης για να συντηρούνται οι εταιρίες πουλώντας συνεχώς προϊόντα και ξεστοκάρουν στόκς. Σας Ευχαριστώ. - Κόστος υπολογίζω πάνω - κάτω στα 800-1000 -1200 ευρώ Μάξιουμ. δεν ξέρω τι παίζουν εκεί ίσως φτηνότερα να κάνουν την ίδια δουλειά με photoshop-after effects- corel video studio pro x8 ktl. Θέλω να είναι καλό να μην έχει κολλήματα ,κ να τα δουλεύει τα προγράμματα καλά και να είναι αξιόπιστο. Δεν είμαι λεφτάς για να τα αλλάζω κάθε 1-2 χρόνια. Eπίσης το Laptop θα το αγοράσω ίσως από Γερμανία ,λόγω του ότι φεύγω για εκεί σε μία εβδομάδα για αναζήτηση εργασίας ,εδώ που να βρεθεί δουλειά, αρκετά έκατσα 5 χρόνια στην Ανεργία να ψάχνω μέσω ΟΑΕΔ και Ιδιώτες κ να μην βρίσκω . Σίγουρα το PC είναι καλύτερο (έχω καταλήξει σε κάποια σύνθεση αλλά το αφήνω για αργότερα) αλλά έχω περιορισμό χώρου και το χρειάζομαι για να δείχνω σε πελάτες τις εργασίες,και να κάνω τπτ διορθώσεις σε περίπτωση που θέλουν αλλο πχ φόντο,γραμματοσειρά κλπ.
 3. skar1983 Thanks για την απάντηση, επειδή είχα Hp πρόσφατα και μου χάλασε η κάρτα γραφικών (HP Pavilion DV6 , http://www.e-shop.gr/hp-pavilion-dv6-2010en-vj349ea-p-PER.900573 το είχα 5 χρόνια,και μου λέγανε μακριά απο HP αν κ στο δικό μου δεν είχα θέματα όπως είπες λόγω τύχης. κ ένα άλλο πιο παλιό HP μου χάλασε η οθόνη και κάρτα γραφικών σε 3 χρόνια. Σε αυτά μόνο photoshop χρησιμοποιούσα ...αλλα ναι κόλαγε το πρόγραμμα μερικές φορές αν χρησιμοποιούσα τα φίλτρα,ή μεγάλα αρχεία. και θέλω να κοιτάξω κάτι πιο καλό που να τα δουλεύει καλά. Ξέρω τα PC είναι καλύτερα αλλά το χρειάζομαι για έξω,να πηγαίνω κάπου που θα επιδιορθώνω κάποιες λεπτομέρειες όταν τα δείχνω σε πελάτη ή στην εργασία. τα Lenovo Λίγο πολύ ακούω καλά λόγια, αν και κινέζικα, πλέον όλα κινέζικα είναι όποια μάρκα και να είναι. coolerman ok Coolerman. Thanks για την κατεύθυνση.
 4. Καλησπέρα! Θα ήθελα την Γνώμη σας τι λάπτοπ να κοιτάξω για εργασία στα Γραφικά όπως Photoshop και λίγο After effect κυρίως μόνο μοντάζ, video studio pro X8 κτλ. Ρωτάω για χρήση για κάπου έξω για τπτ διορθώσεις-επεξεργασία ελαφρά πράγματα κτλ. Να κοιτάξω κάρτα Γραφικών AMD Vs Nvidia? * intel Core i7 ή i5 , RAM? Είναι καλά τα ASUS,Dell,MSI,HP ,macbook? Έχουν διάρκεια ζωής Λειτουργίας πχ Μάξιουμ στα 5 χρόνια κ μετά off? Δεν μπορώ να αλλάζω κάθε λάπτοπ σε 2-3 χρόνια 5-6 καλά θα ήταν ειδικά ζούμε σε εποχή παγκοσμιοποίησης κ τα προγραμματίζουν με ημερομηνίες Λήξης για να συντηρούνται οι εταιρίες πουλώντας συνεχώς προϊόντα και ξεστοκάρουν στόκς. Σας Ευχαριστώ.
 5. Καλησπέρα! Θα ήθελα την Γνώμη σας τι λάπτοπ να κοιτάξω για εργασία στα Γραφικά όπως Photoshop και λίγο After effect κυρίως μόνο μοντάζ, video studio pro X8 κτλ. Ρωτάω για χρήση για κάπου έξω για τπτ διορθώσεις-επεξεργασία ελαφρά πράγματα κτλ. Να κοιτάξω κάρτα Γραφικών AMD Vs Nvidia? * intel Core i7 ή i5 , RAM? Είναι καλά τα ASUS,Dell,MSI,HP ,macbook? Έχουν διάρκεια ζωής Λειτουργίας πχ Μάξιουμ στα 5 χρόνια κ μετά off? Δεν μπορώ να αλλάζω κάθε λάπτοπ σε 2-3 χρόνια 5-6 καλά θα ήταν ειδικά ζούμε σε εποχή παγκοσμιοποίησης κ τα προγραμματίζουν με ημερομηνίες Λήξης για να συντηρούνται οι εταιρίες πουλώντας συνεχώς προϊόντα και ξεστοκάρουν στόκς. Σας Ευχαριστώ.
 6. Επειδή είμαι σε νησί την Κέρκυρα, Δύσκολο καθώς δεν υπάρχουν ηλεκτρονικά καταστήμστα εκτός από το E-shop -Skroutz, καποια μικρά τοπικά μαγαζιά που αναλαμβάνουν επισκευές-συναρμολόγησεις, service Η συναρμολόγηση θα γίνει όταν μαζέψω τα εξαρτήματα όπου πουλάνε πιο φτηνά και το πάω σε κάποιο από τα μικρά μαγαζιά που ανέφερα.
 7. manos08 Φαίνεται πολύ δυνατό μηχάνημα το ίδιο και του pnick , θα κοιτάξω τις δύο σας συνθέσεις και αναλόγως τι θα μου πουν στο κατάστημα. Insomnia το καλύτερο Forum.
 8. Γειά σας παιδιά, σας ευχαριστώ για τις τεχνικές συμβουλές σας Τόσο περίπλοκα σχέδια δεν θα κάνω, ίσα ίσα να σχεδιάζω το αμάξωμα,το σασί και το εσωτερικό του ,κινητήρα, ,δεν θα κάνω περίπλοκα κινούμενες εικόνες και εφφέ και σχεδιασμός Game. πιο πολύ σχέδιο αυτοκινήτου δουλεύεται με Alias automotive το 3DS max για μοντελισμό, τα υπόλοιπα προγράμματα τα έβαλα μήπως καποιο πρόγραμμα από αυτά να μήν έχει μεγάλες απαιτήσεις με την κάρτα γραφικών , όσο για το After effects-PHOTOSHOP κτλ επειδή είμαι Γραφίστας θέλω να χρησιμοποιήσω το PC και για γραφιστικές εφαρμογές, και επεξεργασία Βίντεου για δημιουργία διαφημιστικών κλίπς. Σας Ευχαριστώ για τον Κόπο σας και συνεχίστε αν έχετε κάποιες άλλες συμβουλές η ιδέες , Επίσης Καλό μήνα που δεν πρόλαβα να σας ευχηθώ
 9. Σας Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ναί θέλω να ασχοληθώ σοβαρά με αυτά τα προγράμματα αυτά για να σχεδιάζω 3D cars, είμαι πτυχιούχος Γραφίστας ΤΕΙ αλλά έχω στόχο να σπουδάσω στο πανεπιστήμιο του Κόβεντρυ σαν σχεδιαστής Αυτοκινήτων και θα κάνω το μεταπτυχιακό εκεί και θέλω τον Νοέμβριο του 15 που θα αρχίσουν τα μαθήματα να έχω εξασκηθεί στο 3D. Καταλαβαίνω αυτά που μου λέτε, επίσης είναι περιορισμένο το μπάτζετ μου , είναι 4 1/2 μισθοί πλέον για εμένα τα 1500 ευρώ. Είχα υπολογιστή μόνο για photoshop,cotrel draw,indesign ήταν οκ (κάηκε από κεραυνό) και εξασκήθηκα περιστασιακά στο 3DS MAX κάνοντας ένα φτερό αυτοκινήτου μερικές καμπύλες και μέχρι εκεί ήταν και κόλαγε η εικόνα και με πέταγε έξω το πρόγραμμα. (alias μόλις που το ανοίγω κολάει,) φυσικό ήταν αφού δεν είχα το κατάλληλο σύστημα. Πρός το παρόν σχεδιάζω με το χέρι αλλά δεν φτάνει , και θέλω να δημιουργώ τα 3D Μοντέλα,και να βελτιώσω τις γνώσεις μου. Όποτε ένα για αρχή, σύνθεση κατάλληλη για αυτά τα προγράμματα. Διάβασα στο Site της Autodesk γράφει τις απαιτήσεις συστήματος.Επίσης η Quadro 2000 διάβασα στο Site της Autodesk δεν φτάνει, από 4000 series ? και πάνω ,δεν ξέρω ίσως κάνω λάθος άν για αρχή είναι καλή αυτή η 2000 series , δεν πειράζει αν θα είναι αργό, αρκεί να κάνει δουλειά χωρίς να με πετάει το σύστημα. http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/syscert/card?siteID=123112&catID=18254205&id=18844534&suite=1102014200&os=8192&hw=123 Σας Ευχαριστώ.
 10. Ποσό που διαθέτουμε : Περίπου 1000-1500 ευρώ Χρήση υπολογιστή : Σχεδιασμός 3D cars Ο λόγος που το χρειάζομαι είναι ότι θέλω να σχεδιάζω 3D Αυτοκίνητα , το οποίο ασχολούμαι και σχεδιάζοντας με το χέρι και θέλω να προχωρήσω παραπέρα με 3D μοντέλα με φωτορεαλισμό. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Autodesk sketchbook pro, 3Ds MAX- Maya- Alias Automotive - After effects-Solidworks,VRAY ,PHOTOSHOP,Catia κτλ βασικά να μπορεί να σηκώνει τα προγράμματα αυτά και να μήν κολάει και να λειτουργεί άνετα χωρίς να ζορίζεται. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Υπάρχει οθόνη Philips LCD widescreen monitor 200VW8FB 51 cm (20.1") wide WSXGA και Τηλεόραση Samsung UE32F5000 μέσω HDMI Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Κέρκυρα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Διαφορετικά Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Στο Κατάστημα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Θα μπεί Windows 7 64Bit Σας Ευχαριστώ.
 11. Καλησπέρες ! Θέλω τα φώτα σας και την γνώμη σας για να συνθέσω ένα υπολογιστή για 3Ds MAX- Maya- Alias Automotive - After effects-Solidworks,VRAY ,PHOTOSHOP,Catia κτλ βασικά να μπορεί να σηκώνει τα προγράμματα αυτά και να μήν κολάει και να λειτουργεί άνετα χωρίς να ζορίζεται. Επίσης να έχει και σύστημα ψύξης για τις ζεστές μέρες αν χρειάζεται. Ο λόγος που το χρειάζομαι είναι ότι θέλω να σχεδιάζω 3D Αυτοκίνητα , το οποίο ασχολούμαι και σχεδιάζοντας με το χέρι και θέλω να προχωρήσω παραπέρα με 3D μοντέλα με φωτορεαλισμό. Μόνο κουτί (πύργος) Motherboard: ? Επεξεργαστής: ? Κάρτα γραφικών:? Μνήμη:? SSD? Σκληρός Δίσκος:? Τροφοδοτικό ? DVD-R: ? ανεμιστήρες:? Ψύξη? Kόστος υπολογίζω οριακά 1000-1500 ευρώ μόνο το κουτί pc Σας Ευχαριστώ.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.