Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

alexxkidd31

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  617
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από alexxkidd31

 1. Καμία προσφορά για υπάρχοντες χρήστες δε θα βγάλει;
 2. Δεν μπορείς να κάνεις cast με υπότιτλους από μή apple κινητά. Επίσης είναι σχεδόν αδύνατο να εγκαταστήσεις εφαρμογές τύπου Stremio, real debrid κλπ, οπότε αναγκαστικά εγκλωβισμένους στα επίσημα streaming apps , με την περιορισμένη γκάμα τους. Είναι πάρα μα πάρα πολύ ακριβή σε σχέση με ένα Amazon, ποτέ δεν κατάλαβα ποιοι και γιατί την παίρνουν. Κάποτε γινόταν jailbreak, τώρα ούτε αυτό. Και φυσικά το χειρότερο χειριστήριο εβερ λολ (δεν είμαι κανενας apple hater, είμαι χρήστης αμιγώς macOS 30 χρόνια)
 3. Αναγκαστικά μωρέ για κάνα δυο εφαρμογές. Πάντως τα 11 arm με x86 emulation σε virtual machine πάνε σφαίρα Όλοι γελάμε με το αστείο του γιατί ήταν πετυχημένο!
 4. Το συγκεκριμένο είναι πολύ περιορισμένο, δες κάποια Android tv καλύτερα.
 5. Απόλυτα αρκεί, το πατάει κάτω το οποιοδήποτε μοντέλο Intel , προχώρα Γιατί όχι;
 6. alexxkidd31

  iMac 27 inch Retina 5K - intel core i5 (2020)

  1,8€?
 7. Να δω πως θα κοτσάρουμε μετά επάνω εξωτερικούς δίσκους και USB
 8. alexxkidd31

  Αγορά MacBook Pro 2020 vs 2021

  Πάντως η μόνη διαφορά από το αντίστοιχο air είναι 5 ώρες παραπάνω μπαταρίας. Αυτό. Το 15% έξτρα απόδοσης δεν θα το δεις ποτέ για την χρήση που το θες, φαίνεται μόνο σε rendering πολύωρο (και δεν είναι και δραματική διαφορά). Αλλά και αυτό να έκανες , αν ανοίξεις το air και βάλεις απλά μια έξτρα thermal paste πλάκα , δεν θα υπήρχε ίχνος throttling! Air, μεγάλη λατρεία..
 9. Υποθέτω σε κάποιο πακιστανικό μπακάλικο στην περιοχή σου κάτι θα υπάρχει
 10. Σε Vodafone από micro σε nano χρεώνουν την σήμερον ημέρα και πόσο; Δεν την κόβουν απλά ή σου δίνουν καινούργια;
 11. Αυτό για καλό το λες ή για κακό;
 12. Ίσως. Για να μην παρεξηγηθω, το 10t φαντάζει πολύ καλό, δείχνει να είναι ένα x3 με 5G και με κάποια λιγότερα χαρακτηριστικά. Η τιμή είναι σούπερ. Ναι. Για όσους μπορούν να έχουν 5G στην περιοχή τους (πραγματικο) είναι πολύ καλή προσφορά
 13. Τί εστί "καγκουρας" στον τομέα της τεχνολογίας; Δεν καταλαβαίνω. Το Poco δεν το παίρνεις για εμφάνιση,το παίρνεις για αυτά που προσφέρει.
 14. alexxkidd31

  αγορά νέου κινητού 200€

  Δεν ξέρω. Λες να προσπαθώ άδικα; Δεν γνωρίζω την περίπτωση.
 15. alexxkidd31

  αγορά νέου κινητού 200€

  Να τα βλέπεις όπου θέλεις, και με γεια σου με χαρά σου. Μην γίνεσαι ειρωνικός. Εγώ δεν έγινα. Όταν είπα να την χαίρεσαι,το εννοούσα. Είναι καλή συσκευή, καλύτερη από το απλό. Στις κάμερες αναφέρθηκα που δεν βγάζουν τόσο καλές φωτογραφίες όσο του απλού. Οι νυχτερινές ναι, είναι. Με της μάνας του. Με gcam δεν υπάρχουν διαφορές. Την ημέρα είναι σχεδόν ίδιες. Αλλά όπως είπες και εσύ, στο ζουμ είναι χάλια. Ε, κάποιους από εμάς μας ενδιαφέρει το ζουμ. Και το macro. Τέλος,μη ζητάς συγνώμη. Και μήν το ξεζητάς. Συζήτηση κάνουμε. Δε θα τσακωθούμε για κινητά 200 ευρώ - ή για 1200.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.