Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

SIP1995

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.519
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.272 Excellent

Σχετικά με SIP1995

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.129 προβολές προφίλ
 1. SIP1995

  Ναργιλές topic :)

  Να ρωτήσω, μήπως ξέρετε από που να παραγγείλω φθηνές γεύσεις γιατί έχω ξεμείνει και δυστυχώς είμαι εκτός Θεσσαλονίκης ώστε να αγοράσω κατευθείαν.
 2. Απο το betaprofiles υπάρχει κάποιος κίνδυνος για την συσκευή και τον λογαριασμό μου ?
 3. Να πέσουν τα στοιχήματα : Τι θα έχουμε το 2023, Data Center ή Μετρό Θεσσαλονίκης ;
 4. Θα ήθελα να ρωτήσω τους γνώστες, το μέγεθος του ρολογιού με ποιο κριτήριο το επιλέγουμε ; Στο skroutz για παράδειγμα υπάρχουν τα μεγέθη, μεσαίο (36-42 mm) και μεγάλο (43-47mm).
 5. Είναι για τα games που είναι δωρεάν...όχι για games όπως Fifa/Pro. Και στο play για αυτά τα games χρειάζεται PS plus.
 6. Αυτό που σκέφτομαι πιο πολύ είναι οι εργαζόμενοι που δυστυχώς θα χάσουν την δουλειά τους, όπως έγινε και με την Nokia.
 7. Καλησπέρα σε όλους, για να μην χρονοτριβώ ας μπω κατευθείαν στο θέμα. Πήγαμε με τον πατέρα μου, για να πάρω κινητό με επιδότηση, συνεπώς ανανέωση συμβολαίου. Εκεί λοιπόν ενω είχαμε συμφωνήσει πάγιο στα 120€, ο υπάλληλος έβαλε πως κάναμε συμβόλαιο με πάγιο 170€. Η επιδότηση ήταν 530€ που αναλογεί στο συμβόλαιο με πάγιο 120€ που μας είπαν, αλλά ο τύπος όχι μόνο μας έβαλε σε άλλο πολύ πιο ακριβό για εμάς πρόγραμμα, αλλά μας έδωσε και λιγότερη επιδότηση από αυτό που μας έβαλε ο ίδιος χωρίς να ρωτήσει αν θέλουμε το εν λόγω πρόγραμμα. Μάλιστα μας παρουσίασε 1 πρόγραμμα στα 120€ και ποτέ δεν ειπώθηκε
 8. Ο στόχος που αφορά τα chipsets στην Ευρώπη, είναι πέρα από κάθε φαντασία. Παράδειγμα η Νοkia/Ericsson που είδαμε πόσο πολύ τις "βοηθάει" η Κομισιόν.
 9. Απλά αποφάσεις, και όχι πράξει όπως κάνουν οι υπόλοιπες δυνάμεις....η Κίνα βοηθάει την Huawei, η Ευρώπη από την άλλη έχει την Nokia και Ericsson γραμμένες.
 10. Να σημειωθεί πως στο όλο φόρτο εργασίας των κούριερ, λόγω εκπτώσεων κτλ, έχει πρσθεθεί και η διανομή 1.377.788 βιβλίων προς τους φοιτητές.
 11. Κανονικά αυτό έπρεπε να το κάνει χρόνια πριν, όταν υπήρχαν ακόμα τα WP, τώρα είναι αργά.
 12. Ευτυχώς κάποια άτομα στη Microsoft ξέρουν από marketing, και η συσκευασία είναι σαφώς μέρος αυτού.
 13. Ναι είναι συμβατό, καθώς και όλα τα περιφερειακά.
 14. Πέρα από αυτή της Seagate, θα υπάρξουν και άλλες από διάφορους κατασκευαστές.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.