Προς το περιεχόμενο

SIP1995

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  1.510
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από SIP1995

 1. Να σημειωθεί πως στο όλο φόρτο εργασίας των κούριερ, λόγω εκπτώσεων κτλ, έχει πρσθεθεί και η διανομή 1.377.788 βιβλίων προς τους φοιτητές.
 2. Κανονικά αυτό έπρεπε να το κάνει χρόνια πριν, όταν υπήρχαν ακόμα τα WP, τώρα είναι αργά.
 3. Ευτυχώς κάποια άτομα στη Microsoft ξέρουν από marketing, και η συσκευασία είναι σαφώς μέρος αυτού.
 4. Ναι είναι συμβατό, καθώς και όλα τα περιφερειακά.
 5. Πέρα από αυτή της Seagate, θα υπάρξουν και άλλες από διάφορους κατασκευαστές.
 6. SIP1995

  iPhone 11 Pro vs iPhone 12

  Η αλήθεια είναι πως η μπαταρία με ενδιαφέρει αρκετά, μιας που χρησιμοποιώ το κινητό αρκετά συχνά. Απλά για το 12 σκέφτομαι μήπως λόγω οθόνη η αυτονομία είναι μικρή.
 7. SIP1995

  iPhone 11 Pro vs iPhone 12

  Σε λίγο καιρό βγαίνει η επιδότηση και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά, έχω κοιτάξει specs κτλ αλλά πάλι η επιλογή είναι δύσκολη. Συνεπώς ανάμεσα σε αυτά τα 2 πιο προτείνετε και γιατί ?
 8. Θα ήθελα μια μέρα να πει, τέλος το Xbox να δεις τo PS να πιάνει χιλιάρικο.
 9. Απλά φόρα παλιά και ίσως σκισμένα ρούχα....τσεκαρισμένο, ούτε που ασχολούνται μαζί σου μετά.
 10. Τι να πω, εγώ ένα Days Gone 2 θέλω να παίξω, άντε και κάνα Last of Us.....που σιγά μην αγοράσω το PS5 για 2-3 παιχνίδια, θα πάω σε έναν φίλο που θα το πάρει και θα παίξω, όπως αντίστοιχα και εγώ που θα πάρω το Series X, θα μπορεί και αυτός να παίξει όποια αποκλειστικά παιχνίδια και αν βγουν.
 11. Για σκέψου πόσα λεφτά θα χάσουν οι μέτοχοι, αν αποτραπεί η πρόσβαση στα sites. Kαι που να το έβαζε, στο Insta, πολιτικό marketing είναι και αυτή η κίνηση.
 12. SIP1995

  Ναργιλές topic :)

  Για το Ραχάτι, από τιμές δεν ξέρω δυστυχώς τι παίζει.
 13. SIP1995

  Ναργιλές topic :)

  Πήγες δυστυχώς σε λάθος μαγαζιά...πάνε 1) Taj Mahal (πάνω στην ερτ 3, γωνιακό μαγαζί), 2) Ραχάτι (πάνω στην Ολύμπου), 3) από την πάνω μεριά του Μπιτ Παζάρ, έχει ένα ναργιλεδάδικο που πουλάει.
 14. Μπορεί τα 10€ για εμάς να είναι λίγα, αλλά 74 λίρες δεν είναι και λίγα πιστεύω. Κρίνε με βάση τα One Plus, ίδια εταιρία είναι στην τελική (BBK Electronics)
 15. Η Ταϊβάν θέλει να ανεξαρτητοποιηθεί από την Κίνα το συντομότερο δυνατόν, είναι είναι από τις ελάχιστες χώρες με΄μεγάλη ελευθερία του τύπου σε αντίθεση με την Κίνα.
 16. Ταϊβάν, Ινδία...επιλογές υπάρχουν. Αν η Κίνα επιθυμεί να χάνει εταιρίες, ας συνεχίσει έτσι.
 17. Δεν νομίζω η Nokia να είναι 2 χρόνια πίσω. Διαφορετικά δεν θα την επέλεγαν οι πάροχοι.
 18. Δεν μπορεί, γιατί δεν απευθύνεται σε skaters. Τα top παιχνίδια για skate είναι το Skate 3, Session και Skater XL, τα υπόλοιπα απλά υπάρχουν. Στο Xbox υπάρχει το Skate 3 μέσω backwards compatibility, στο PS θα βγει το Skater XL, αλλά το 2020.
 19. Το λέω και αδιάφορο το συγκεκριμένο παιχνίδι, μετά το Skate 3 δεν γίνεται να παίξεις άλλο.
 20. Το PS Now για την ώρα υποστηρίζεται σε πολύ λίγες χώρες (21), αυτό είναι το κακό. Θεωρώ πως ο χαμός γίνεται μόνο όταν βγαίνουν, μετά ξεχνιούνται.
 21. Τι να σου πω, εγώ θα το πάρω το Series X, έτσι και αλλιώς έχω το PS4 για τα exclusives....που για την ώρα μόνο για το Days Gone 2 με ενδιαφέρει.
 22. Δεν στηρίζεται μόνο εκεί, ευτυχώς έχει και άλλους κλάδους που δραστηριοποιείται όπως οι αισθητήρες στις κάμερες, τηλεοράσεις και ψυχαγωγία, οι ταινίες, κινητές συσκευές μέχρι και οικονομικές υπηρεσίες έχει η Sony.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.