Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Delas.46

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  273
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

104 Excellent

Σχετικά με Delas.46

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.667 προβολές προφίλ
 1. Off-topic αλλά στην Αγγλία τα ATM έχουν contactless, και αν ναι, έχουν εδώ και χρόνια;
 2. Μιλώντας για MIUI μόνο, μπορώ να πω ότι έχω πληρώσει δεκάδες φορές με ανοικτή οθόνη και κλειδωμένη συσκευή στο παρελθόν. Αναφέρομαι σε ποσά κάτω των 20 ευρώ. Παρόλα αυτά, έχω σταματήσει να το χρησιμοποιώ έτσι επειδή τύχαινε να μη λειτουργεί πάντα, οπότε από τότε ξεκλειδώνω. Ξαναλέω ότι αναφέρομαι στο MIUI. Επίσης, μια φυσική κάρτα επιτρέπει μικροποσά χωρίς pin, το ίδιο και το κινητό. Εδώ χάνει το competitive edge του βέβαια, επειδή θα μπορούσε να παρέχει έξτρα ασφάλεια αναγκάζοντας τη συσκευή να ξεκλειδώσει. Και φιλικά να πω, μήπως δεν λένε όλοι ψέματα, και οι "χιλιάδες" φορές που το άκου
 3. Delas.46

  Alpha Bank & Google Pay

  Έτοιμη και η Eurobank!
 4. Delas.46

  Alpha Bank & Google Pay

  Issuer terms απο τη Eurobank (ίσως είναι ημιτελή επειδή δεν αναφέρει "Google Pay" αλλά "ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ". Αποτυγχάνει στο επόμενο βήμα (Your bank is verifying your card).
 5. Ποιο Galaxy Watch έχεις; Το καινούριο(4) που βασίζεται στο WearOS υποστηρίζει κανονικά Google Pay και μπορείς να συνδέσεις την κάρτα της Alpha, Revolut κλπ. Αν έχεις προηγούμενο μοντέλο τότε ισχύει ότι σου είπαν. By default το SPay είναι απενεργοποιημένο.
 6. Edit: Τελικά βρήκα την απάντηση εδώ. Για το ξεκλείδωμα max db των κεραιών του router, το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνει flash αυτό το firmware; Στο AX3600 είναι τόσο απλό, απλά βλέποντας το συγκεκριμένο repository για το AC2350, αμφιβάλλω αν αρκεί ένα απλό flash του Κινέζικου firmware. Γνωρίζω ότι μπορώ να παραγγείλω κατευθείαν την Κινέζικη έκδοση από το εξωτερικό, αλλά αν είναι να το πάρω από εδώ και με ένα flash μετατραπεί σε εκείνη την έκδοση, θα είναι καλύτερα. Τέλος, κάποιος που έχει το router μπορεί να πει εντυπώσεις για το range του (2.4/5GHz);
 7. Delas.46

  Alpha Bank & Google Pay

  Και enter Mastercard συνδέθηκε. Επιτέλους, ποια τράπεζα έχει σειρά;
 8. Wired repeater mode στο Xiaomi και έτοιμο. Θα δίνει IP το πρώτο router και όλες οι συσκευές θα είναι σε ένα δίκτυο. Έχει και επιλογές για το wifi αν θες να το κλείσεις, αλλάξεις κλπ.
 9. Delas.46

  Fritzbox 7530 VS EdgeRouter X ER-X + AP

  Wi-Fi? 😅 Με ethernet κατευθείαν πανω στο edge τα έκανα. Εντωμεταξύ παρατηρώ και ένα πρόβλημα. Σε ορισμένες συσκευές το QoS κόβει για δευτερόλεπτα τελείως την πρόσβαση. Δηλαδή ούτε response στο speedport δεν περνάει. Μπορεί να φταίει που άφησα τα default settings(Flows, Limit, Quantum). Τα έκανα σαν τα δικά σου τώρα μήπως και σταματήσει να το κάνει. Πόσο attenuation έχεις; Λογικά αυτό που λες ευθύνεται.
 10. Delas.46

  Fritzbox 7530 VS EdgeRouter X ER-X + AP

  Με SQM κλειστό: με SQM ανοικτό:
 11. Delas.46

  Fritzbox 7530 VS EdgeRouter X ER-X + AP

  Με edgerouter X παίρνω άσχημα αποτελέσματα. Συνδεδεμένο στο modem speedport+. Έχω ενεργοποιήσει το SQM με τις default ρυθμίσεις, αλλά δοκίμασα και με τις δικές σου @Dr.Tesla, όπως και με αυτές στα link που έδωσες. Σε pingtest 1.1.1.1 έχω spikes μέχρι και +100 σε download. Το ίδιο φαίνεται και στο dslreports, απλά τώρα κάνει timeout για κάποιο λόγο και δεν μπορώ να κάνω screenshot (να με έπιασε κάποιο firewall με τα πολλά test που έκανα;). Το περίεργο είναι ότι τα spikes γίνονται στο download που είναι 22+ και όχι στο upload που είναι μόλις 1. Το idle latency σε 1.1.1.1 είναι 17-18ms.
 12. Delas.46

  Fritzbox 7530 VS EdgeRouter X ER-X + AP

  Ανεβασμένο ping σε test ιστοσελίδων dslreports και waveform, με sqm, fq_codel και ότι έχει το Xiaomi QoS. Ασχέτως δηλαδή του τύπου, αυτές οι σελίδες έχουν υψηλότερα ping ms σε σχέση με τις σελίδες που κάνω εγώ pinging με cmd.
 13. Delas.46

  Fritzbox 7530 VS EdgeRouter X ER-X + AP

  Εγώ πάντως παρατήρησα ότι ενώ το DSLreports και το άλλο αντίστοιχο τεστ δείχνουν ανεβασμένο ping, στο cmd που κάνω ταυτόχρονα pingtest έξω, δεν ανεβαίνει τόσο. Αυτό καταλαβαίνω ότι γίνεται ή επειδή το bufferbloat δημιουργείται μετά το modem ή επειδή τα πακέτα των τεστ είναι μεγαλύτερα και μένουν πίσω(στο router). Το πρώτο δεν ξέρω καν αν είναι εφικτό βέβαια. Θα παίζουν ρόλο πολλά όπως χαλκός ή οπτική ίνα, fastpath ή interleaved.
 14. Delas.46

  Fritzbox 7530 VS EdgeRouter X ER-X + AP

  Λάθος μου που δεν παρέθεσα και τα βίντεο που είδα για να το ρυθμίσω, αλλά τα είχα κανονικά με τα όρια της γραμμής. Σε mikrotik έπρεπε να φτιάξω queue type με sqm και μετά simple queue που να ορίσω όρια και το type. Σε άλλο forum μου είπαμε ότι ίσως ευθύνεται ο πολύ αδύναμος επεξεργαστής του hAP Lite. Αν αγοράσω router θα πάρω το ubiquity πάντως, μιας και επιβεβαιωμένα κάνει πολύ καλή δουλειά. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω με το Xiaomi R3 που έχω.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.