Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Hellfire45

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  172
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  1

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Hellfire45

 • Ημερομηνία γέννησης 22/05/1970

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Έβρος
 • Ενδιαφέροντα
  Τεχνικός Υπολογιστών (Software-Hardware), Δορυφορικών Συστημάτων,Modification,Δυκτίων,Home Entertaiment,Τηλεφωνικών Δυκτίων (Ηλεκτρονικός απο Στρατιωτικά Συστήματα Παρακολούθησης)
  -Ερευνητής Αγορών Προιόντων Τεχνολογίας κ.τ.λ.π.

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.222 προβολές προφίλ

Hellfire45's Achievements

 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/01/2022 10:25 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Corsair K70 RGB MK2 Mechanical Gaming Keyboard είναι ένα premium μηχανικό πληκτρολόγιο παιχνιδιών που έχει κατασκευαστεί για να διαρκέσει, με πλαίσιο από αλουμίνιο, 100% πλήκτρα CHERRY MX Red και εκπληκτικό δυναμικό οπίσθιο φωτισμό RGB ανά πλήκτρο! - Άψογο σε κατάσταση Καινούργιου με την Εγγύηση του μέχρι 12/2022 - Στα κουμπιά του πληκτρολογίου έχουν τοποθετηθεί και ελαστικά O-Ring για μείωση του θορύβου όταν πληκτρολογούμε ( φυσικά μπορούν να αφαιρεθούν εάν δεν τα επιθυμείτε). - Σε τιμή την χαμηλότερη μια και έξω . - Παρακαλώ όχι παζάρια - Μετά από Κατάθεση Τράπεζα Πειραιώς >> Έξοδα Αποστολής δικά μου ( με κούριερ). Στέλνω επίσης Με Αντικαταβολή ( την υπηρεσία την χρεώνεται ο Αγοραστής!! αρκει να υπάρχουν κάποιες θετικές Αξιολογήσεις Φυσικά - Θα προτιμηθεί Συναλλαγή χέρι με χέρι εάν υφίσταται εντός νομού Έβρου ( Αλεξανδρούπολη ) - Γιάννης Ευχαριστώ !!.

  80 €

 2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/01/2022 10:25 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Kinetic - Μηχανικό ( κούρδισμα ) Αυτόματο Εντός Εγγύησης μέχρι 12/2022 Μαύρη θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι Δερμάτινο / νάιλον ιμάντας δεσίματος Αυτόματη κίνηση Caliber: 4R37 24 Κοσμήματα Hardlex Crystal Μαλακή κλήση με υφή Αναλογική Οθόνη Εμφάνιση 12/24 ωρών Αυτό φωτιζόμενες ενδείξεις το βράδυ από το νυχτερινό φώς Εμφάνιση ημερομηνίας Κούμπωμα πόρπης 100Μ αντοχή στο νερό Σχετική διάμετρος θήκης: 42mm Κατά προσέγγιση πάχος περιβλήματος: 14mm Γιάννης - Αλεξανδρούπολη - Έβρος . Αποστολή μετά από κατάθεση ( Πειραιώς ) - Έξοδα Αποστολής δικά μου ( με κούριερ). Στέλνω επίσης Με Αντικαταβολή ( την υπηρεσία την χρεώνεται ο Αγοραστής!! αρκει να υπάρχουν κάποιες θετικές Αξιολογήσεις Φυσικά Θα προτιμηθεί Συναλλαγή χέρι με χέρι εντός Νομού Έβρου και Παράδοση από εμένα Προσωπικά - Κατάσταση ( Ελάχιστα φορεμένο σαν Καινούργιο ).

  150 €

 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 03/01/2022 03:00 μμ

  • Πώληση
  • ΝΕΟ

  Asus Rog Gladius II Origin RGB Gaming Ποντίκι Μαύρο - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ σφραγισμένο με την απόδειξη του ( εγγύηση μέχρι 06/05/2022 ). - Στο κουτί του σφραγισμένο όπως το πήρα ( άλλαξα Theme στην σύνθεση του Υπολογιστή για αυτό το πουλάω ) - Μετά από Κατάθεση τράπεζα Πειραιώς. Έξοδα Αποστολής δικά μου ( με κούριερ). Στέλνω επίσης Με Αντικαταβολή ( την υπηρεσία την χρεώνεται ο Αγοραστής!! αρκει να υπάρχουν κάποιες θετικές Αξιολογήσεις Φυσικά - Γιάννης Αλεξανδρούπολη - Ευχαριστώ ..

  45 €

 4. Hellfire45

  Καταγγελία

  Άλλο είπα και άλλο κατάλαβες φίλτατε μιλάω για την Νομοθεσία για χώρους παρκαρίσματος Οχημάτων ( Γενική Νομοθεσία κράτους και Δήμων )...όχι εισόδους ανθρώπων στο κτήριο . Το θέμα και η ερώτηση που έγινε σε αυτό αναφέρεται μην παρερμηνεύεις και διαστρεβλώνεις αυτά που γράφουμε . Όταν έχει είσοδο παρκαρίσματος Οχήματος 1ια ( δηλαδή από εκεί που μπαίνει στο Πάρκινγκ δεν υπάρχει άλλη διέξοδος και πρέπει παράδειγμα να βγει με όπισθεν Δεν μπορείς να παρκάρεις κλείνοντας τον ώστε να μην μπορεί να βγει στον Δημόσιο Δρόμο . Αν διαφωνείς ψάξε το !!!! Και πάλι δέν διαβάζεται σωστά τα γραφόμενα Δέν είπα οτι άδεια Πάρκινγ δίνει η Πολεοδομία ...ο Δήμος >>>Εδινε πλέον δέν δίνουν . Την πολεοδομία την ανέφερα σε περίπτωση που υπάρχει σκεπαστό Πάρκιν το οποίο αν είναι διαμπερές Δέν χρειάζετασι Άδεια μικράς κλίμακας απο 2018 και μετά αυτό είπα . Άν είναι κλειστό χρειάζεται Άδεια Μικράς Κλίμακας απο Πολεοδομία Δηλαδή παράδειγμα Ανοιχτός χώρός μέσα στο οικόπεδο την κατοικίας τον οποί έκανε ο ιδιοκτήτης ένα Σκέπαστρο και βάζει το αμάξι μέσα ( το σκέπαστρο φυσικά ανοιχτό από μπροστά για να μπεί το αμάξι και ανοιχτο απο πίσω για να μπαινο βγαίνει σπίτι του , η είσοδος του Πάρκινγκ στην άκρη του πεζοδρομίου μπροστά στο οικόπεδο που βρίσκεται το σπίτι του . Το σκέπαστρο Δεν χρειάζεται άδεια από Πολεοδομία για την κατασκευή του και στο συγκεκριμένο κομμάτι εισόδου του πάρκινγκ δεν μπορεί να παρκάρει αμάξι . Εάν είναι κλειστό σκέπαστρο από πίσω και από μπροστά κατεβάζει παράδειγμα πλαστικό για τον καιρό και τις βροχές Χρειάζεται Αδεια Μικράς κλίμακας από πολεοδομία το θέμα παρκαρίσματος μπροστά από την είσοδο του Ισχύει το ίδιο
 5. Hellfire45

  Καταγγελία

  Φίλτατε μην αγχώνεσαι Δεν θα σου κάνει τίποτα ..απλά εκφοβισμός ήταν ( κλασικό παράδειγμα ) . Ο χώρος αυτός εάν είναι εντός Ιδιοκτησίας σου ( σκεπαστό , ξεσκέπαστο , ανοιχτό κλειστό βάλε μια Πινακίδα που να λέει Προσοχή μην Παρκάρεται Είσοδος - Έξοδος <> Προσοχή να λέει και τα 2 ( ενοώ το Είσοδος - Έξοδος ) όχι μόνο Parking ( Υπάρχουν οι Πινακίδες αυτές ). Άδεις για Parking δεν δίνονται πλέον ( έχω διαβάσει και ψάξει πρόσφατα την νομοθεσία για δικό μου θέμα για αυτό σου λέω για την πινακίδα το αναφέρει στην νομοθεσία ότι όταν η είσοδος και έξοδος είναι ίδια Δέν μπορούν να κλείνουν την μοναδίκη δίοδο διέλευσης με όχημα )Άδεια μόνο από πολεοδομία εάν είναι Σκεπαστό ώς κτίσμα ( κλειστό όμως ) εάν είναι διαμπερές θεωρείται Σκέπαστρο και δεν χρειάζεται Άδεια Μικράς Κλίμακας πλέον από το 2018. Όλα αυτά που αναφέρω επισημαίνω ότι μιλάμε για Δικιά σου Ιδιοκτησία εντός δηλαδή του οικοπέδου του σπιτιού σου !!. Άστον να σφυράει Αστυνομικός και να μην πώ τίποτα !!!! Ας κάνει ότι θέλει ( Δεν θα κάνει τίποτα !!!! μόνο την κλήση του θα σβήσει και καλά έκανες ) εφόσον Πάλι επαναλαμβάνω είναι εντός Ιδιοκτησίας του οικοπέδου σου . Και αν παρκάρει μπροστά πάλι την τροχαία να φέρεις και πάλι κλήση θα φάει !!!
 6. Θεωρώ κατά 95% ότι ίσως κάνεις κάτι λάθος στην δημιουργία το bootable USB υπάρχουν αρκετά Βίντεο στο you tube π.χ. πώς κάνεις bootable με Rufus . Στην τελίκη αν θές να δείς ότι είναι οκ όλα φτιάξε με το εργαλείο της microsoft bootable USB με έκδοση Windows αυτή που θέλεις επίσημη από την Microsoft ( άσχετα με την ενεργοποίηση ..εύκολο αυτό μετά να το κάνεις ) να δείς αν θα περάσει η αναγνώριση - εγκατάσταση από το θέμα με το bios σου. Και μετά έχει τρόοοοπους να τα ενεργοποιήσεις για να δείς 100% αν είναι και Legacy suport κ.τ.λ.π.
 7. Έχει επιλογή για NTFC αυτόματη το FAT32 σε εμποδίζει 4,4γ ISO . Αλλιώς κάνε το NTFC από διαμόρφωση των Windows ....αλλά είμαι σίγουρος οτι έχει το RUFUS επιλογή 100% . Και ναι όταν το κάνεις απο RUFUS το κάνει όταν δει ISO μεγάλο όχι σε FAT32 αλλά σε NTFC ( έτσι είναι αρχικά ρυθμισμένο αν θυμάμε καλά ). Αυτό το Rufus που έχεις νομίζω είναι παλία έκδοση
 8. Για να σου λέει ότι το ISO είναι μεγάλο τότε άλλαξε το Format του USB προφανώς είναι σε FAT32 ( ή αν το έκανες σε 10άρια το format του έχουν πλέον και Fat32 'άλλου τύπου ) εσύ φυσικά πρέπει να το κάνεις σε NTFC . Κατέβασε και βάλε και καμιά άλλη έκδοση Windows μήπως έχει θέμα η συγκεκριμένη η τίποτα corrupt και φτιάξε το φλασάκι με Rufus όπως αναφέρουν και ποιο πάνω ( σωστό και το κλείσιμο του quick boot
 9. Εύχομαι να είναι το τροφοδοτικό και εγώ ( το ποιό πιθανόν ) αλλά αν θα έχει κάνει άλλη ζημιά αυτό ...θα δείξει . - Πληροφοριακά όταν υπάρχει με απλά λόγια ρεύμα ( από διαρροή ) πάνω στο σασί η οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια φίλε μου να είσαι σίγουρος ότι Δεν θα προλάβεις να τραβήξεις το χερι σου γιατί από τον σπασμό που προκαλεί το ρεύμα σε μύες και τένοντες κλειδώνει το χέρι και επίσης λόγο ψηλού ηλεκτρικού φορτίου καίει και κολλάει το χέρι πάνω στην μεταλλική επιφάνεια . Εκτός και είσαι άνθρωπος που ασχολείσαι με το ρεύμα έχεις φάει αρκετά " σουτ" από δίκτια και έχει αποκτήσει το σώμα σου μια μεγαλύτερη ωμική αντίσταση από ότι έχουν οι " νορμάλ" άνθρωποι ( ναι γίνεται αυτό σε άτομα του σχετικού επαγγέλματος όπως ένας αθλητής γυμνάζει το σώμα του ..κάπως έτσι και αυτό το φαινόμενο ) ...το πέρασα αυτό το φράγμα και εγώ σε μικρότερη ηλικία που κατά κόρον δούλευα με υψηλά φορτία. - Μιλάω πάντα για οικιακά δύκτιο βέβαια και όχι τριφασικά βαριά φορτία ( επιχειρήσεις , εργοστάσια , converter βιομηχανικά κ.τ.λ.π. )
 10. Άν υπάρχει ρελέ διαφυγής "ή ταχείας" που "βλέπει" και τις μικρές διαρροές Ναι θα έπρεπε ανάλογα τον πίνακα όμως το ηλεκτρολογικό δύκτιο στον χώρο που έχει το μηχάνημα πεπαλαιωμένο ή καινούργιο ...μονοφασικό , τριφασικό και άλλα πολλά...ακόμα και ένα χαζό πολύμπριζο μπορεί να σου κάνει ζημιά ( ηλεκτρονικός είμαι στα Ηλεκτρολογικά δεν έχω τρελές γνώσεις μπορεί να μοιάζουν οι λέξεις αλλά απέχουν πολύ στην πραγματικότητα ). Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση για άλλο θέμα νομίζω
 11. Μόνο στα Platinum η Corsair ( τα οποία τα έχει και ακριβά ) λέει κάπως στα entry lvl είναι σε μια ενδιάμεση κατάσταση . Η freasonic δέν είχα καμία σχέση Evga και Seasonic ίδιο εργοστάσιο παραγωγής είναι και είναι ενσωματωμένες εταιρίες η μία στην άλλη . Τέλος πάντων αυτά για τον φίλο με το πρόβλημα
 12. Τροφοδοτικό κατά 99% ( δεν παρακολούθησα τί σου απάντησαν παραπάνω ) αλλά από τα spike αναβοσβήματα τον χαρακτηριστικό ήχο και την VGA που έχεις αν δεν έχει "αρπάξει" κάτι στην motherboard πας τρέχοντας για τροφοδοτικό το οποίο το είπε το ποίημα μάλλον . Πρέπει να βρεις "δότη" για να τσεκάρεις σίγουρα όμως . Ως τεχνικός σε υπολογιστές που είμαι αυτό βλέπω ( σε τελευταία μου δουλειά έπεσα σε τροφοδοτικό με διαρροή στο σασί του υπολογιστή το οποίο ήταν στο πάτωμα κλειστό απο το ρεύμα) όπως σου λένε και οι φίλτατοι παραπάνω από χαζομάρα μου και βιασύνη κόντεψε να με "στείλει " μούδιασε το αριστερό χέρι μου και το μισό πρόσωπο ...οπότε Δεν είναι διαρροή :). - Πέραν τούτου ( άλλο το βίντεο που καλά έκανες και έβαλες ) και άλλο ο έλεγχος από κοντά ...να προσθέσω ότι Gygabite motherboard δεν τίς εμπιστεύομαι και γενικά την εταιρία αυτή για αντοχή σε μακροχρόνια builds . Άν θες να επενδύσεις σε τροφοδοτικό EVGA ή Seasonic ( αδερφικές εταιρίες ) μετά Thermaltake - Το "τσιμπιματάκι " στο κέλυφος του τροφοδοτικού μπορεί να είναι από κακή γείωση μπριζας , καλώδιο εσωτερικά μισο κομμένο - λιωμένο ή στοιχείο τροφοδοτικού με διαρροή π.χ. πυκνωτής - Σε περίπτωση διαρροής περνάει το ρεύμα δυκτίου στο σασί και Άν δέν στα κάψει όλα τότε καίει εσένα .
 13. Hellfire45

  Rapid test απο φαρμακειο

  Πρίν από 2 χρόνια ούτε στην νοσηρή φαντασία του καθενός δεν θα υπήρχε αυτή η σκέψη. - Το πρόβλημα δεν είναι τα Τεστ αλλά ότι έχουν βάλει στο " τρυπάκι " όλο τον κόσμο να ασχολείται με αυτό το θέμα . - Και μόνο που υπάρχει Topic παράδειγμα ανοιγμένο εδώ με το συγκεκριμένο θέμα είναι η επιτυχία του Ψάχνεις το Νόημα αλλά χάνεις το Δάσος !!! . Απλά ( και κατανοητά βέβαια γιατί παίζουν στην κυριολεξία με τον πόνο και τις ανάγκες των ανθρώπων ) αντί να τους διάολο στείλουμε όλοι μαζί όπου και εκεί θα είναι αδύναμοι μπροστά σε όλο τον κόσμο εμείς κάνουμε το αντίθετο και μοιρολατρούμε. - Ολόκληρα σεντόνια κάθε μέρα ...τσακωμοί ανθρώπων οι μέν με τους Δέ και αυτοί κάθονται πάνω από τα κεφάλια μας και " Γελάνε " με εμάς και την κατάντια της ανθρωπότητας την οποία καθοδηγούν. - Από την επόμενη μέρα πάνε στα παιδιά μας - σας εκεί να σας δώ τους γονείς ( εγώ προσωπικά ξέρω τι θα κάνω ) !!!
 14. Μην τον παιδεύεται τον άνθρωπο . Φυσιολογικά έχουν εγγύηση Life . Βρές από κάπου κανένα σετ να κάνεις πρόχειρα δουλειά και στείλε τις πίσω για αλλαγή . Εγώ από E-Shop Grazy Sunday έχω καβάτζα πάντα απλά πραγματάκια. Βρές ένα φτηνό σετάκι από εκεί πάρε το και στείλε τις πίσω για αλλάγη αυτές ...αφού με την μια δεν ανοίγει καθόλου είναι Για σας !!
 15. Δεν θα δείς κανένα αποτέλεσμα με τους ανεμιστήρες ( άντε στην καλύτερη 1-2 βαθμούς που δεν νομίζω να είναι το αποτέλεσμα που θες ) το κουτί αυτό είναι σχεδόν " αδύνατο" να ανασάνει από μπροστά ....και αφού το έχεις και κάτω από το γραφείο ακόμα χειρότερα ...εάν διάβασα σωστά νομίζω κάπου ότι έτσι αναφέρεις ! . Προσωπικά έχω "τρέλα" με το Air Flow για αυτό δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με υδρόψυξη....έχω όμως δοκιμάσει πολλά κουτιά και πληροφοριακά και η Αερόψυξη ...η καλή και σωστή έχει το ανάλογο κόστος της ( άλλος θέλει καλή Αερόψυξη και απόλυτη ησυχία , άλλος συνδυασμό κ.τ.λ.π. ) το οποίο είναι εξίσου δύσκολο να το πετύχεις ανάλογα με τα γούστα που έχει ο καθένας ( υλοποιώ και builds για διάφορους " πελάτες" ). Αν δεν έχεις DVD βγάλε το καπάκι από μπροστά ( της θέσεως του DVD ενοώ τουλάχιστον να παίρνει λίγο αέρα και το mess φίλτρο από την πάνω μεριά μπάς και κάνει λίγο Air Flow ...επίσης εάν αγοράσεις ανεμιστήρες πάρε SP static presure που χρησιμοποιούν σε ψύξη CPU ....ξέρω ξέρω θα πούνε κάποιοι ...οχιιι static presure αλλά Air flow στην συγκεκριμένη περίπτωση πιστέψτε με οi SP είναι καλύτεροι με λιγότερες και φαρδύτερες λεπίδες ...τραβάνε περισσότερο αέρα από το να γυρίζουν σε τρελές στροφές που είναι οι Air flow ( τσεκαρισμένο σε δύσκολα κουτιά και τοποθετήσεις ). Αλλά και πάλι λύση με μεγάλα αποτελέσματα ως επι το πλείστον δεν θα έχεις ...χωρίς να θέλω να σε χαλάσω χρειάζεσαι ...Άλλο Κουτί ως Αρχή είναι από τα σημαντικότερα πράγματα που οι ποιο πολλοί αγοραστές το αγνοούν φορτώνουν μηχανήματα και μετά πασχίζουν με προβλήματα θερμοκρασιών ...μειωμένη ζωή βασικών κομματιών ( GPU , CPU κ.τ.λ.π. ) ή και βλάβες ακόμα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.