Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

iPhoTe64

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  479
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από iPhoTe64

 1. 1:35:30 Βγαίνει ο Federighi στην σκηνή. Το τηλέφωνο ήταν στο desk αχρησιμοποίητο ακόμη. 1:36:10 προσπαθεί να τεστάρει το iPhone και του βγάζει passcode. Θέλετε να διαβάσετε για τους αισθητήρες? Παρακαλώ: Scanning depth engine http://www.idownloadblog.com/2017/05/16/apple-patent-touch-id-edge-to-edge-display/ Apple Event
 2. Πιστεύω δεν θα χρειάζονταν να πάμε ολοκληρωτικά από native σε web apps, όμως θα μπορούσαν πολλές εφαρμογές iOS αλλά και Android να γραφτούν σε HTML5.
 3. Δεν νομίζω να το επα-ναφέρουν, αλλά μπορεί να φέρουν ένα νέο στιλ Touch ID. Είχα διαβάσει κάτι φήμες το καλοκαίρι ότι η Apple δουλεύει πάνω σε μια τεχνολογία στιλ Touch ID αλλά χωρίς να αγγίζει το δάχτυλο στην οθόνη. Από μια σχετικά μικρή απόσταση δάχτυλου-οθόνης θα γίνεται η σάρωση.Αν τελικά δουλεύουν σε αυτό τότε δεν πρόλαβαν να το ενσωματώσουν τώρα, ή θα το βάλουν σε επόμενες εκδόσεις όταν πλέον έχουν δοκιμάσει και εξελίξει την τεχνολογια.
 4. Τρέχετε να προλάβετε iPad πριν ανέβουν οι τιμές... Δεν παρατήρησα κάτι ακόμη, θα είναι το προηγούμενο στοκ.
 5. Δεν θα αλλάζετε, όταν χαλάσει θα πάρεις άλλο. Keep it simple.
 6. Από τις σχετικά λίγες μέχρι στιγμή πληροφορίες για το πως ακριβώς δουλεύει το FACE id, μάλλον ότι θα δουλεύει και χωρίς να το σηκώσεις κάθετα με το πρόσωπο σου. Δηλαδή αν το φέρεις κοντά σου στο γραφείο, διαγώνια κάτω και κοιτάξεις θα σε αναγνωρίζει και θα ξεκλειδώσει.
 7. Γιατί να χρησιμοποιήσεις browser εφόσον υπάρχει το app? Δουλεύει πολύ καλύτερα το app παρά οποιοδήποτε browser.
 8. Στο Σουηδικό πάντως Apple Store το 256GB κοστίζει 1350 και 150€ λιγότερα το άλλο. Οι παραγγελίες βέβαια δεν έχουν ανοίξει ακόμη.
 9. Θα ταιριάζει πολύ με το silver iPhone X, ΥΠΕΡμηχανήματα και τα δυο. Πάντως μόνο 25km range?
 10. Κατάλαβα, είναι η νομοθεσία καταναλωτών της ΕΕ. Διάβασα λίγο στο internet και λέει ότι: "Οι όροι και οι προϋποθέσεις της περιορισμένης εγγύησης της Apple δεν θα ισχύουν για απαιτήσεις που εγείρονται με βάση τη νομοθεσία περί καταναλωτών." Μονοετής περιορισμένη εγγύηση της Apple
 11. Δεν εννοούν το wps, είναι ένα νέο χαρακτηριστικό του iOS 11 και δουλεύει με iOS συσκευές, με την ίδια έκδοση λειτουργικού. Κοινή χρήση Wi-Fi μεταξύ αξιόπιστων συσκευών
 12. Ποιος τα καλύπτει, και ανεπίσημα? Δήλαδη μπορείς να πας ένα iPhone μετά από ενάμιση χρόνο αγοράς π.χ. από το plaisio και θα γίνει επισκευή χωρίς κόστος?
 13. Εντάξει, ναι κατά μια έννοια κάνεις ένα είδος μίσθωσης. Απλά το 1740 που αναφέρεις είναι το κόστος στο τέλος του 2ου έτους. Όσο το κρατάς το κόστος μειώνετε σταδιακά εφόσον δεν δίνεις κάποια χρήματα για αγορά νέου. Μειώνετε βέβαια και η άξια του τηλεφώνου.
 14. @ giannisradio Προσπαθείς ακόμη να spamάρεις, αλλά κάνεις δεν σου δίνει πλέον σημασία. Πάντως έχει λογική apple (το last comment), όχι της εταιρείας, ενός (φρούτου) μήλου.
 15. Μα για να το πουλήσεις σημαίνει ότι θα αγοράσεις καινούργιο, εκτός και το δώσεις και δεν θα ξανα-έχεις τηλέφωνο και ζήσεις ελεύθερος πια κυνηγώντας ελάφια στο δάσος. Σαν χρήστης μπορείς να διαλέξεις τι σε συμφέρει ή τι σε εξυπηρετεί, δόσεις ή μετρητά?
 16. Δεν χρειάζεται να κάνω οικονομίες, ήδη υπάρχουν.
 17. Μόνο αν σταματήσεις να έχεις στην κατοχή σου ένα τηλέφωνο δεν θα έχεις τηλέφωνο. Κάθε χρόνο θα έχεις νέα συσκευή αφού πουλάς την παλιά. Τι ίδιο συμβαίνει αν αγοράσεις cash κάποια συσκευή, μετά από κάποιο χρονικό την πουλάς και αγοράζεις καινούργια (cash). Η μόνη διαφορά είναι ότι στην μια περίπτωση δίνεις δόσεις και στην άλλη μετρητά.
 18. Με αυτόν τον τρόπο δουλεύουν (σχεδόν) οι συνδέσεις με τηλέφωνο και αποπληρωμή. Εάν αλλάξεις στον ένα χρόνο και πουλήσεις την πλέον παλιά σου συσκευή, με τα χρήματα αποπληρώνεις τις παλαιές δόσεις και προχωράς στις καινούργιες δόσεις (του νεου) τηλεφώνου. Για κάθε χρόνο χρήσης της εκάστοτε συσκευής βγαίνουν από την τσέπη σου μόνο οι δόσεις, και έχεις κάθε χρόνο καινούργιο τηλέφωνο Ναι, είσαι μέσα σε ένα υποτιθέμενο loop, όμως αν κάνεις μια καλή σύνδεση και "ξεφορτώνεσαι" την παλιά σου συσκευή κάθε χρόνο, έχεις καινούργια συσκευή με μοναδικό κόστος το μηνιαίο.
 19. Και να παρουσιάσει η Samsung τέτοιο τηλέφωνο θα είναι δοκιμαστικά, ορισμένο αριθμό μονάδων, και (μάλλον για αρχη) μονό για την αγορά της Κορέας.
 20. Η Samsung αποφάσισε να πουλήσει και αυτή το iPhone X.
 21. int insomniaComment = 0; for(int i = 0; i < 1000; i++){ System.out.println("Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τα σχολια... πονάει"); insomniaComment++; }
 22. Υπάρχει και Chrome,Firefox όπως επίσης και το app. Κατευθείαν όμως για λεφτά...?
 23. Γεια σας και χαρά σας συμφορουμίτες. Τελικά μοίρασε πολύ πόνο η Apple χθες το βράδυ, δεν εξηγείτε αλλιώς η αλαλομάρα των comments. Έχετε ξεπεράσει των εαυτό σας, αυτό και αν είναι innovation! Προέβλεψα (τουλάχιστον) 300 comments αλλά θα 500ρίσουν. Κeep going until you reach...
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.