Προς το περιεχόμενο

-elix-

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  122
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

48 Excellent

Σχετικά με -elix-

 • Κατάταξη
  Senior Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.244 προβολές προφίλ
 1. -elix-

  Sony DSC-RX10 Mark III

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24/11/2020 01:14 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Εκ μέρους συγγενούς μου, βάζω την παρακάτω αγγελία: Sony DSC-RX10 Mark III με σούπερ ultrawide to ultra-tele 24-600 mm (25x) φακό. Ελάχιστη χρήση, άριστη κατάσταση Περιλαμβάνονται: Προστατευτικό και αντανακλαστικό φίλτρο [pro]master 72 mm Θήκη μεταφοράς ποιότητας [pro]master Σετ καθαρισμού φακών Memory stick SanDisk 64 GB (90 Mb/s) SDHC USB 2.0 για μεταφορά δεδομένων Καλώδιο φόρτισης

  950 €

 2. -elix-

  P20 4/128 rose gold

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 04/11/2020 10:19 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Πωλείται το κινητό του τίτλου, με το κουτί και τα περιεχόμενά του, σε άριστη λειτουργική κατάσταση και άριστη εξωτερική εκτός από το τζαμάκι της κάμερας που έχει πολλές γρατζουνιές (δεν έχει σπάσει αλλά πιστεύω πως πρέπει να αντικατασταθεί).

  100 €

 3. -elix-

  Αμοιβη μεσιτη;

  Τα τελευταία 10 χρόνια έχω αλλάξει τρια διαμερίσματα, μέσω τριών διαφορετικών μεσιτών. Και τις τρεις φορές, ζήτησαν ένα ολόκληρο μηνιατικο.
 4. Σήμερα θα παρατηρήσετε μια αλλαγή σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες: δεν υπάρχει το άτοκο πλάνο δόσεων κωτσόβολος (αναφέρομαι στο πλάνο χωρίς πιστωτική κάρτα).
 5. Αν έπινα καφέ, θα μου είχε βγει από τη μύτη. Και μιας και το σκέφτηκα, πάω στο κυλικείο.
 6. Όχι ακριβώς χύμα, αλλά θα μπορεί κανείς να δει τί βρίσκεται μέσα. Σίγουρα πάντως καλύτερη η συσκευασία Amazon.
 7. Στην εποχή μας (επισήμως τώρα ακουγόμαστε δεινόσαυροι) τα τεχνολογικά ερεθίσματα που είχαμε δεν ήταν ούτε τόσο πολλά, ούτε έρχονταν με την ίδια συχνότητα και ταχύτητα όπως τώρα. Είχαμε το PIXEL να μας λέει τι γίνεται στον κόσμο και τον επόμενο μήνα ήταν ήδη παλιά νέα. Βλέπω στη φωτογραφία παραπάνω το PLATOON και θυμάμαι ότι το είχα αγοράσει κι εγώ. Την ταινία δεν την είχα δει αλλά μέσα στη συσκευασία είχε μια φωτογραφία με τον στρατιώτη και την είχα βάλει στο κομοδίνο μου. Τώρα πια τα παιδιά, με την εξοικείωση που έχουν με την τεχνολογία από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους, δεν εκπλήσ
 8. Οι 6 κασσέτες που ήταν μέσα στη συσκευασία του +2, πρέπει να υπάρχουν κάπου στο σπίτι. Αυτό το Oh Mummy το είχα λειώσει!
 9. Σύμφωνα με το link, δε γίνεται αποστολή στην Ελλάδα (τουλάχιστον αυτό διαβάζω στα γαλλικά).
 10. Spectrum +2: Ο πρώτος υπολογιστής που μου αγόρασε ο πατέρας μου, Ιανουάριο του 1986, λίγο πριν γίνω 10 χρόνων. Δε θα ξεχάσω ποτέ την έξαψη και τον ενθουσιασμό μου στο κατάστημα Micropolis στην Κηφισιά, και την, μέχρι τρέλας, ανυπομονησία ώσπου να φτάσω στο σπίτι και να αρχίσω να το εγκαθιστώ. 32 χρόνια πέρασαν και μου φαίνεται ότι ακόμα δεν έχω ξεπεράσει την πρώτη μου τεχνολογική αγάπη - παίζω όποιον θέλει, όποτε θέλει ένα Daley Thompson's Decathlon ή Supertest!
 11. το τελευταίο τι; διότι πήγα εκεί και δεν είχε γενικά 950XL (δεν την ήξερε καν την προσφορά και την έψαξε επειδή τη ρώτησα).
 12. Δε μπορώ να πω, έχω πάρει 16 καταστήματα κι όλοι ήταν ευγενέστατοι - κι ας ήμουν ο χιλιοστός που ζητούσε το 950XL.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.