Προς το περιεχόμενο

Gia Chrysa

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  86
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

5 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Gia Chrysa

 • Κατάταξη
  Advanced Member
 • Ημερομηνία γέννησης 04/09/1993

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Γυναίκα

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

1.220 προβολές προφίλ
 1. Καθυστερήσεις έχει και εδώ σε εμάς. Εμένα μια παραγγελία που πάτησε Ελλάδα 15/6 δεν εχει ερθει ακόμα, ούτε μου έστειλαν απο τα ελτα ειδοποιητήριο. Πρέπει να τους τηλεφωνήσω; Δεν έχω όμως tracking number για την Ελλάδα. Δεν έχω ιδέα που βρίσκεται και πότε θα έρθει.
 2. Α εντάξει.😋 Ωραία, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!🙂 Αν προκύψει πρόβλημα ή απορία, θα απαντήσω στο θέμα. Πάω να κάνω δοκιμή.
 3. Όταν λες μικρή, πόσο μικρή; Αυτό δεν το ήξερα.😨 Θα δοκιμάσω να κάνω τώρα μια αγορά να δω πως θα πάει. Για να δω αν έγινε η πληρωμή της αγοράς θα πρέπει να πάω στο ΑΤΜ, σωστά; Και θα τραβήξει τα χρήματα κατευθείαν ή θέλει 1-2 εργάσιμες μέρες; Ευχαριστώ για την απάντηση.
 4. Θέλω να κάνω αγορά και είπα να δημιουργήσω paypal για ασφάλεια. Έβαλα αριθμό κάρτας, αλλά στο Balance γράφει 0,00€. Έτσι δεν μπορώ να κάνω αγορά, σωστά; Πρέπει να κάνω και link την τράπεζα και να βάλω το ΙΒΑΝ;
 5. Gia Chrysa

  Αγορές ΕΕ και τελωνείο

  Αν παραγγείλω κάτι από χώρα εκτός ΕΕ κατω των 22€, δεν πληρωνω τελωνείο, αλλά πληρωνω επιπλεον ΦΠΑ από οτι κοστιζει; π.χ 15€ κ ΦΠΑ;
 6. Gia Chrysa

  Αγορές ΕΕ και τελωνείο

  Δηλαδή, να μην πληρώσουμε τελωνείο δεν γίνεται, σωστά; Για 40€ παραγγελία από χώρα εκτός Ε.Ε θα χρεωθώ κι άλλα 22€ τελωνείο; Το 24% δεν είναι ήδη στην τιμή του προϊόντος; Επειδή ήδη πληρώνουμε τα μεταφορικά που μας χρεώνουν αυτοί από τα sites, π.χ. aliexpress.
 7. Τα είχα μηδενίσει. Όταν πήγα να το εκτυπώσω, μου είπαν ότι αυτά τα άσπρα περιθώρια είναι μη εκτυπώσιμη περιοχή, δηλαδή δεν μπορεί ο εκτυπωτής να εκτυπώσει αμέσως.
 8. Ήταν ήδη κλικαρισμένο. 😦
 9. Όταν αλλάζω το φόντο της σελίδας εφαρμόζεται κανονικά στη σελίδα, αλλά όταν πατάω προεπισκόπηση εκτύπωσης τα περιθώρια είναι άσπρα. Δοκίμασα να ρυθμίσω τα περιθώρια στο μηδέν και να αλλάξω πάλι το φόντο, αλλά πάλι στην προεπισκόπηση είναι άσπρα. Αυτό σημαίνει πως όταν πάω να το εκτυπώσω θα έχει άσπρο πλαίσιο. Γίνεται να αλλάξω χρώμα σελίδας στην προεπισκόπηση εκτύπωσης;
 10. Άρα, αδίκως έκανα την αίτηση με τα στοιχεία μου;
 11. Παιδιά, συμπλήρωσα την αίτηση, και είπε ότι μπορώ να βλέπω την πορεία της αλλά δεν είπε που. Και στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει πουθενά σημείο που να το γράφει... Όταν ολοκλήρωσα την αίτηση, απλά με έβγαλε στην αρχική σελίδα.
 12. Ωραία, σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου!
 13. Άργησε, αλλά έφτασε το 100% ενώ ήταν σβηστό. Αυτά έχει στις πληροφορίες :
 14. Δοκίμασα να το φορτίσω σβηστό, αλλά μετά το 86% αργεί. Δηλαδή για να ανέβει 1% περνάει σχεδόν μια ώρα! Όταν το φορτίζω με χαμηλή μπαταρία, π.χ. 30% ή 50%, φορτίζει με κανονικούς ρυθμούς, αλλά μόλις φτάνει τα 86%, μετά αργεί πάρα πολύ! Άρα πρέπει να κάνω αναβάθμιση;
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.